MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
bojan86:Alo bre...dosta sa rodbinskim ukrstanjem...postoje i druge teme za to
![]()
Ilke, opasan si ti![]()
Ae bwe cuti tu,vi`s da ce na kraju da se predomisli............a bas smo lepo poceli da se dogovaramo........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:Alo bre...dosta sa rodbinskim ukrstanjem...postoje i druge teme za to
![]()
Ilke, opasan si ti![]()

Pogledajte temu "Fuzbale, evo me" Dogovoren je drugi po redu meč forumaša sa Fudbala. A vas dvoje to ne znate.bojan86:Kakav mec na Adi!??!?

A ti? Šta tražiš u ovo vreme tu? Tvoji lome noge na Adi a ti sediš i kucaš!!!FLUID::shock:
Je l' ti to prelaziš u komičare ili klovnove?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Te utakmice se ne gledaju. U njima se sudeluje...MadonnaGirl:Ne vredjamo se mi tako lako kao vi....
@ilic pa ne znam zato sto ne pratim tu temu,iz razloga sto i da hocu,ja ne bih mogla da idem da gledam te utakmice 4umasa...........:sad: Evo vi`s nema ga boki,verovatno otisao da gleda........
Igraju forumaši izmedju sebe a i ti se možeš priključiti. Igrala bi za Zvezdu.
:wink:Izgleda da je komičar. Lepo zna da je Derbi sezone Partizan - Zemun. :wink:FLUID::shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FLUID::shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Pogledajte temu "Fuzbale, evo me" Dogovoren je drugi po redu meč forumaša sa Fudbala. A vas dvoje to ne znate.![]()
![]()
ne svracam ja bas na sve teme...FLUID:Gde to piše? Kako to voliš da stavljaš nekom nešto da je rekao, a nigde to ne piše.
Tvoj bezobrazluk prevazilazi granice korektnosti. Kad budem to napisao onda će biti napisano, a do tada se teši tvojom očajnom Zvezdom koja za 90 minuta ima cela 3 šuta na gol.
Ajde što si komičan nego si i bezobrazan.