Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MadonnaGirl:
Ne vredjamo se mi tako lako kao vi....:lol:
@ilic pa ne znam zato sto ne pratim tu temu,iz razloga sto i da hocu,ja ne bih mogla da idem da gledam te utakmice 4umasa...........:sad: Evo vi`s nema ga boki,verovatno otisao da gleda........
Te utakmice se ne gledaju. U njima se sudeluje...:lol: :lol: :lol: Igraju forumaši izmedju sebe a i ti se možeš priključiti. Igrala bi za Zvezdu. :lol: :lol: :wink:

Е људи гледао сам текму преко ТВ-а, морам рећи да је Звезда катастрофална и да неки играчи једноставно нису за Звезду. А када смо са оваковом игром убедљиво први, постаје јасан квалите лиге. :roll: Убедљиво ме највише нервира врло низак темпо, спора игра. Морам да кажем...играју као пи*кетине најгоре. Јбт 5 мин до краја, њих боли паја, опуштено онако, као да воде са пар комада. Ја сад не могу ни једног играча да издвојим који представља квалитет за Звезду и да могу да кажем, добар је за Звезду због тога, тога и тога (као што смо могли да кажемо за Стојковића, Луковића, Ковачевића, Жигића да не спомињем). А кад помислим да је ово била текма 2 до сада најбоља клуба...мислим ужас...

Бановић несигуран...
Па јбт оног Пантића бих ја, који нисам шутнуо лопту две године, могао да мењам јбт, бар бих тукао и био агресиван. Где су га извукли није ми јасно.
Анћелковић још и добар, али прилично безидејан.
Бишевац је једини у тиму за кога можеш да кажеш да представља квалитет, мада и он зна да киксне. Па и Гај је ОК, али строго у дефанзиви, кад видим да држи лопту у ногама (а воли човек :roll: ), стомак ми се преврће.
Миловановић, толико форсиран, а не показује ништа...ни у нападу ни у одбрани, ја бих га мало одморио...
Трајковић...онако...труди се...игра му се...али ипак није то нешто озбиљно.
Кастиљо...солидан, али не може да се пореди са Ковачевићем.
Тришовић...јбт тај није ни за Звезду, а не за репрезентацију, немам појма ко њега гура.
Ђокић...скидам му капу на борбености...једини који је показивао жељу...али дечко не зна и готово...
Аилтон...види се да момак зна заиста, али кад бих ја могао да трчим за њега можда би и урадио нешто. Његово време је ипак прошло. Нема снаге, нема брзине, не може да надскочи никога. Испао је и јако себичан.

Bio sam na Marakani...bilo je nesto vise geldalaca nego obicno....navijanje extra, samo povremeno je malo otislo u out...ali sve u svemu super...koreografija je bas dobra...a na iznenadjenje svih na severu, posle spustanja koreografija Pedja nam je rekao da svi iscepkamo kartone i da na 10, 9, 8,... bacimo u isto vreme...i to je extra ispalo, mada sam bio ubedjen da ce biti seljacki, ali bas naprotim izgledalo je extraaa..

A sad ide onaj losiji deo....igra naseg tima...strasno..bukvalno bez ideje...kao da nisu uigrani...imaju oni zelje i pozrtvovanja...ali ne moze se kad u glavi nema nicega...mislim da bi Bajevic uskoro morao da poradi sa njima...sto se tice taktike...par igraca vise nikad ne bih pustao u startnih 11...npr Pantica...strasno....Trisovic me razocarao....Gaj je legenda...mozda i trenutno nas najbolji igrac...mislim da je pravo vreme za Purovica...

Ali najvaznije je da smo mi pobedili....i ako sledecem kolu pobedimo treci klub po kvalitetu iz nase lige, Mlados iz Apatina, mislim da cemo biti veomaaa blizu titule... .

FLUID:
Gde to piše? Kako to voliš da stavljaš nekom nešto da je rekao, a nigde to ne piše.

Tvoj bezobrazluk prevazilazi granice korektnosti. Kad budem to napisao onda će biti napisano, a do tada se teši tvojom očajnom Zvezdom koja za 90 minuta ima cela 3 šuta na gol.

Ajde što si komičan nego si i bezobrazan.

kretencino jenda, nemoj da ken.as vise...i da se pravis da si najpametniji...Pa ajde molim te reci mi sta si mislio sa tim sto si rekao da sam ja "komicar" kada sam rekao da su Zvezda i OFK-a trenutno prva kluba u Srbiji!?!?!? Ja onda to lepo kazem a ti to ser.s!!!!

Sad si poceo da vredjas i jednog od najboljih i najkorektnijih ljudi na forumu.I sa svima se svadjas,provociras i isterujes neku svoju pravdu,dok ti tvoj partizan tavori u sredini tabele.Povrh svega toga si pokazao i da si nula od karaktera samim cinom povratka na fudbal posle "navodnog" odlaska sa foruma.Konstantno prozivas zvezdase zato sto postuju i seru o partizanu na vasim temama,a onda dodjes na zvezdinu temu i cinis to isto.Izvlacis neke argumente iz "bunara" da bi lecio svoje komplekse nize vrednosti i tesio se da je partizan bolji od Zvezde.E pa malo si se zajebao.Partizan jednostavno NIKAD nije i nece biti ono sto je Zvezda,a to je najtrofejniji srpski klub.Idi na vasu temu pa tamo prdi.Vidim ja nesto mi smrdi,kad ono ti ovde...smesan si:lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back