Pita me Boja86 sta bi ja uradio na Piksijevo mesto. Pa isto ono sto je mislim i Dzaja planirao. Izdrzati jos godinu-dve, dok ekipa sazri. U ovom periodu svakokao da bi se dugovanja i povecala,
ali bi za godinu-dve imali ekipu koja bi ravnopravno mogala da igra u Ligi sampiona. Za dve godine igranja u Ligi bili bi vraceni svi dugovi, a ekipa bi ostala na okupu. Normalno, niko nebi skidao glave ako bi se zakljucilo i u tom periodu da je neophodno prodati nekog igraca (npr. Zigica).
Setite se da Dzaja i generaciju iz Barija nije kupio, vec selektovao i formirao godinama unazad. Iz te ekipe je otisao Piksi, ali to nije bila tragedeija. Sve je radjeno planski. A obo sada je RASPRODAJA.
Zasto je na utakmici sa Zenitom, ako se ne varam bilo prisutno 30-40 hiljada ljudi, a sada sa Liberecom 17 hiljada. Situacija pred utakmice je bila slicna.
Kako je napravljen prepoznatljiv ambijent na nasoj Marakani. Sve se znalo. TV prenosa nema, ko voli Zvedu doci ce, cena karte prihvatljiva i kraj. Piksi je radio bas kao sto godinama to rade Grobari.
Ima prenos, nema prenos, mozda bude prenos, cene karata kako im kad padne napamet (protim Libereca u onakvoj celokupnoj situaciji odrediti onakve cene karata je u najmanju ruku NELOGICNO.
Doci ce Piksi u situacuju grobara, pa ce sirom otvoriti kapije, samo da ne bude kasno.
Verovatno ste citali prethodnih dana (cinimi se Blic i Kurir) o jednom Deliji i Uzica. Covek ima ako se ne varam pedesetak godina, prica da je svojevremeno znao da u jednoj sezoni odgleda sve utakmice Zvezde. I sada mu je nesto puklo, razocaran svim ovim o cemu vam pricam, i presao kod Grobara.
Znam sta ste rekli. To nije pravi Delija, bolje sto je otisao, takvi nam ne trebaju itd. Daleko od toga da ja ovo opravdavam, i siguran sam da ja to nikad nebi uradio, ali donekle coveka razumem.
Nemozemo reci za coveka koji je presao celu Evropu stopom da bi bleda Zvezdu da nije pravi Zvezdas. Nemoj da to postane masovnija pojava, i da na kraju ostanu 500 coveka na severu i da kazu nema veze. Mi sto smo ostali mi smo pravi. Svima je bilo milo, i pored toga sto znamo da smo bolji navijaci, kad nas na svakom derbiju ima duplo vise od grobara.
I ja sam pred utakmicu sa Liberecom rekao da necu vise na Marakanu dok je ova garnitura tamo.
Da mi je to neko rekao prosle godine rekao bih mu da lupa gluposti.