Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Лековић је изразио наду да би се са овог лета оствареним трансферима, од којих ће новац долазити сукцесивно следеће три године, Звезда у потпуности измирити сва своја дуговања"

One se nada :roll:
Ljudi dugovi nisu vraceni.

bojan86:
Tebi je glavna zamerka na racun Pixija to sto je prodao igrace!? Jel tako!? A zasto je to morao da radi...? Zbog duga....A ko je taj dug napravio....Pixi sigurno nije...vec neko ko je bio na njegovom mestu pre njega...a to je...!?!?!?

A reci mi ti, da si na Pixijevom mestu, kako bi ti regulisao to sa vracanjem duga!? Ne bi prodavao igrace, nego sta bi radio!?
Evo ja cu da kazem kako bi to rcimo "veliki" Dzaja uradio!
On bio pored svih tih silnih dugova uzeo jos jedan kredit sa kamatom od 18% na godisnjem nivou i prodao par igraca...i tako...To bi bas bilo mudro od Dzaja!
Sprcao covek 30 miliona maraka (cveletovih 10 i prodaja Stankovica za 20 miliona Laciju) za 5-6 godina! Zasta? Dzaja nas vodi u LS...hoce...mozda u TV Ligu Sampiona. :D
Da nije Pixi Nislija kao sto jeste,pa da verujem da muvari. A ovako svi znamo koliko su Nislije tvrdi na paru. Da ga sam ubedjen da placa samo ono sto mora i prodaje ono sto MORA. Nemoj neko da pomisli da sam Nislija,nemam veze sa Nisom,osim sto sam 2-3x bio tamo. :D:D:D
I svi pljuju,pljuju,pljuju...a kad pitas nekoga da konkretno predlozi sta treba da se uradi. He!
Be beeeee!
Da se zadrzi ekipa. Od cega? Mozda od prodatih ulaznica u prvenstvenim mecevima? :D:D
Vidimo se protiv OFK!

Pita me Boja86 sta bi ja uradio na Piksijevo mesto. Pa isto ono sto je mislim i Dzaja planirao. Izdrzati jos godinu-dve, dok ekipa sazri. U ovom periodu svakokao da bi se dugovanja i povecala,
ali bi za godinu-dve imali ekipu koja bi ravnopravno mogala da igra u Ligi sampiona. Za dve godine igranja u Ligi bili bi vraceni svi dugovi, a ekipa bi ostala na okupu. Normalno, niko nebi skidao glave ako bi se zakljucilo i u tom periodu da je neophodno prodati nekog igraca (npr. Zigica).
Setite se da Dzaja i generaciju iz Barija nije kupio, vec selektovao i formirao godinama unazad. Iz te ekipe je otisao Piksi, ali to nije bila tragedeija. Sve je radjeno planski. A obo sada je RASPRODAJA.
Zasto je na utakmici sa Zenitom, ako se ne varam bilo prisutno 30-40 hiljada ljudi, a sada sa Liberecom 17 hiljada. Situacija pred utakmice je bila slicna.
Kako je napravljen prepoznatljiv ambijent na nasoj Marakani. Sve se znalo. TV prenosa nema, ko voli Zvedu doci ce, cena karte prihvatljiva i kraj. Piksi je radio bas kao sto godinama to rade Grobari.
Ima prenos, nema prenos, mozda bude prenos, cene karata kako im kad padne napamet (protim Libereca u onakvoj celokupnoj situaciji odrediti onakve cene karata je u najmanju ruku NELOGICNO.
Doci ce Piksi u situacuju grobara, pa ce sirom otvoriti kapije, samo da ne bude kasno.

Verovatno ste citali prethodnih dana (cinimi se Blic i Kurir) o jednom Deliji i Uzica. Covek ima ako se ne varam pedesetak godina, prica da je svojevremeno znao da u jednoj sezoni odgleda sve utakmice Zvezde. I sada mu je nesto puklo, razocaran svim ovim o cemu vam pricam, i presao kod Grobara.
Znam sta ste rekli. To nije pravi Delija, bolje sto je otisao, takvi nam ne trebaju itd. Daleko od toga da ja ovo opravdavam, i siguran sam da ja to nikad nebi uradio, ali donekle coveka razumem.
Nemozemo reci za coveka koji je presao celu Evropu stopom da bi bleda Zvezdu da nije pravi Zvezdas. Nemoj da to postane masovnija pojava, i da na kraju ostanu 500 coveka na severu i da kazu nema veze. Mi sto smo ostali mi smo pravi. Svima je bilo milo, i pored toga sto znamo da smo bolji navijaci, kad nas na svakom derbiju ima duplo vise od grobara.

I ja sam pred utakmicu sa Liberecom rekao da necu vise na Marakanu dok je ova garnitura tamo.
Da mi je to neko rekao prosle godine rekao bih mu da lupa gluposti.

tacno.....i ja tako nekad..kAda je bas izgubila zvezda protiv libereca u goste rekao sam ma necu vise da navijam za nikog...posle sat vremena kada se ohladim ja kazem sebi E PA JA SAM DELIJA I KADA JE TESKO,NAJTAZE!!!!
A STO SE TICE PRETHODNE UPRAVE,STA JE DZAJA URADIO OD KADA JE POSTAO PREDSEDNIK ZVEZDE????

@racam

kazes da bi izdrzao jos godinu dve bez prodaje igraca...lepo sto si naveo da bi se dugovi provecali....veoma povecali...a ko ti kaze da bi izgraci kao Zigic, Dudic, Lukovic i ostalo hteli da ostanu u Zvezdi kada im tamo iz evrope masu evropskim ponudama i ogromnim platama...mislis da bi oni hteli da ostanu u Zvezdi...??!?! Pa da je Pixi mogao, on bi zadrzao sve te igrace, ali dugovi su ogromni...a sto ne odgovoris odakle ti dugovi....ko ih je napravio i zasto!? Ako je Zvezda toliko zaradila od prodaje igraca posle 1991. godine...gde su sve te pare...i zasto su se pravili dugovi!?

A o onom matorom "deliji" mislim da ne treba nista komentarisati....ja Zvezdu volim i kada pobedjuje a volim je jos vise kada gubi i kad je tesko...pa jesi li ti video kakvo je navijanje bilo na tekmi protiv Libereca, cak i kad smo primili gol u prvom minutu...ja se ne secam da smo nekad glasnije i lepse navijali...a uporedi to sa navijanjem na toj tvojoj tekmi protiv Zenita....a sto se tice prenosta, i treba da ga bude...a onaj ko voli Zvezdu i ko moze da dodje, on ce doci, bez obzira na prenos...

MadonnaGirl:
Aaaaaaaaaa..........ma dosla bih ja...........al ne znam,nesto sam razmisljala da sledece godine konkurisem za Ameriku,tj. da idem tamo u srednju skolu.........a nisam cula da moze negde da se konkurise za Cesku.......:lol: :lol: :lol:..............a jel ti ne dolazis u Srbiju???
Za sada ne. Možda ako Stefan bude igrao neku utakmicu. :wink:
Češka ima veoma jake srednje škole i fakultete. Karlov univerzitet je u samom evropskom vrhu.

v.v.ilic:
Ona je još opasnija. :wink: Za druge teme ne brini. Ovo mora ovde pa daj šta daš. Dok se tema promeni ode voz. :lol: :lol: :lol:

Илићу да ти нећеш да доведеш малу Мадону у Чешку и да даш твог малог Стефана (ako не грешим) за њу, пошто има добар педигре, навија за Звезду. :) :D

Tokan:
Илићу да ти нећеш да доведеш малу Мадону у Чешку и да даш твог малог Стефана (ako не грешим) за њу, пошто има добар педигре, навија за Звезду. :) :D
O tome sam nešto i razmišljao. :wink: Bolje valjda naše dete nego neka Čehinja. :lol: :lol: :lol: A pedigre ima dobar!!!! :wink:

RACAM:
Pita me Boja86 sta bi ja uradio na Piksijevo mesto. Pa isto ono sto je mislim i Dzaja planirao. Izdrzati jos godinu-dve, dok ekipa sazri. U ovom periodu svakokao da bi se dugovanja i povecala,
ali bi za godinu-dve imali ekipu koja bi ravnopravno mogala da igra u Ligi sampiona. Za dve godine igranja u Ligi bili bi vraceni svi dugovi, a ekipa bi ostala na okupu. Normalno, niko nebi skidao glave ako bi se zakljucilo i u tom periodu da je neophodno prodati nekog igraca (npr. Zigica).

Jel se ti ovo zayebavas ili ozbiljno mislis?
Dzaja je imao 10 godina da mu ekipa sazri.Da je mene doveo u Zvezdu pre 10 godina,za to vreme bih sazreo,akamoli oni koji svaki dan treniraju.
Jel pod sazrevanje tima ulazi i odlazak Pjanovica za DZABE,a placen je GOMILU para od OFKe? Neki su onda pominjali i milion maraka!
Imao je Dzaja dovoljno vremena da mu ekipa sazreva,pa nista nije uradio. Utripovao je da se od Barija zivi VECNO. taj Dzajic nije mogao da osvoji titulu 5 godina u ovakvoj ligi,kakva je nasa,eeeeej covece!!! Mi nismo bili prvaci od 1995-2000. godine!!! A onda je dosao Muslin sa tri titule (2000,2001,2004.) i oteran je!

Nijedna nasa ekipa nece moci ravnopravno da igra u LS,jer nemamo kvalitet za to. Ni Grci,ni Truci,ni Ukrajicni...i ostali ne igraju ravnorapvno,a igraju vec godinama,svake godine tu LS. Jednostavno oni su se malo izdigli od ostalih timova u kvalifikacijama,skupe malo bodova u grupi i posle u Ligi Uefa...i tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back