- Poruka
- 23.504
Ti si na pogrešnoj temi. Ovde se ne bojkotuje. Ovo je Sever. Idi na Jug. Taj bojkot je dugotrajniji.FLUID:I ja mislim da su rezervni dresovi glupi! Uuuuuaaaa Dole uprava!!! Piksi lopov! Hoćemo druge rezervne dresove. :-o :-o :-o :-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si na pogrešnoj temi. Ovde se ne bojkotuje. Ovo je Sever. Idi na Jug. Taj bojkot je dugotrajniji.FLUID:I ja mislim da su rezervni dresovi glupi! Uuuuuaaaa Dole uprava!!! Piksi lopov! Hoćemo druge rezervne dresove. :-o :-o :-o :-D

Ja sam tu da vam pomognem da imate svoj stav o dresovima. :-Dv.v.ilic:Ti si na pogrešnoj temi. Ovde se ne bojkotuje. Ovo je Sever. Idi na Jug. Taj bojkot je dugotrajniji.![]()
![]()
![]()
![]()
Mi vas bijemo u svim bojama. Znači, boje nisu važne. Nisu nam potrebni dodatni glasoviu. :wink:FLUID:Ja sam tu da vam pomognem da imate svoj stav o dresovima. :-D
Dolazi nam redovno. Mi koji smo Zvezdaši zauvek, tu smo svaki dan. Dobro nam došla. :wink:Kajče:ZVEZDAŠICA ZAUVEK!!!!!!!!!!
Primetili smo te vaše pobede. Ali ih nema već jače od godinu. Kud li se dedoše?v.v.ilic:Mi vas bijemo u svim bojama. Znači, boje nisu važne. Nisu nam potrebni dodatni glasoviu. :wink:
Stvarno se mnogo derete vi sa Severa. Ne znate ni lepo da bodrite klub za koji navijate. Pevajte kao što to samo cigani znaju. :-Dcvidza:jednu godinu vas pustamo,a jednu vas deremo,jednu pustamo,jednu deremo i tako u krug!!!!!

I gramatički i govorno ispravno je oboje. A i radimo obe stvari i to dobro.FLUID:Stvarno se mnogo derete vi sa Severa. Ne znate ni lepo da bodrite klub za koji navijate. Pevajte kao što to samo cigani znaju. :-D
I ne kaže se "vas deremo", nego "deremo se na vas".![]()
![]()
![]()

I mi bodrimo klub, ali ne bodrimo naše lopove. A vi bodrite i klub i vaše lopove. Proda čovek ceo tim i nema lovu. Ccccc Šta ti je ciganska poslovna politika.cvidza:mi baram bodrimo klub....a vi???
e stvarno kada ce te da nas pobedite,nije vise zanimljivo!?
Kako nemamo lovu? Odigrali smo utakmicu i još nije bilo nerešeno. Bilo je 5:0FLUID:Proda čovek ceo tim i nema lovu.![]()
Stvarno nije zanimljivo. Non-stop nerešeno.![]()

FLUID:I mi bodrimo klub, ali ne bodrimo naše lopove. A vi bodrite i klub i vaše lopove. Proda čovek ceo tim i nema lovu. Ccccc Šta ti je ciganska poslovna politika.![]()
Stvarno nije zanimljivo. Non-stop nerešeno.![]()
south:..najsmesnije,igraci pozdravljaju sever????
Respect!Snowblind:Nasi igraci bar imaju koga da pozdrave
I mi tebe pozdravljamo. Moram ti reći da si nam maloi nedostajao. Ideš li na tekme sa Plesom?shalle87:Pozdrav cigani moji,ja navratio da vidim sta se radi,nije me bilo dugo a necu ni dolaziti cesto zbog porodicnih problema i zajebancije na fakultetu.Pozdravljam vas sve!
Idi, požuri pa odbodri te svoje još ove dvije tekme!south:ko bodri tim?????
za one sto ne idu na tekme..
''dodjite na sever''
''igrate ko ******''
''amateri''
..najsmesnije,igraci pozdravljaju sever???? :shock: :shock:![]()