MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
v.v.ilic:Taj kome nedostaješ se isto ne pojavljuje duže vreme pa ne može da ti kaže. :wink:
Ja znam ko meni nedostaje,a ti mi kazi ko je,da vidim dal` mislimo na istog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Taj kome nedostaješ se isto ne pojavljuje duže vreme pa ne može da ti kaže. :wink:
v.v.ilic:Ne, nego o Zvezdi. O sexu se priča na evropskim temama. Kako se yebe Partizan.![]()
![]()
![]()
MadonnaGirl:Ja znam ko meni nedostaje,a ti mi kazi ko je,da vidim dal` mislimo na istog![]()
Eto, Alex ti je rekao. Ako hoćes da se čuješ sa Plesom samo kaži. Daću ti njegov privatan broj. :wink:MadonnaGirl:Ja znam ko meni nedostaje,a ti mi kazi ko je,da vidim dal` mislimo na istog![]()
FLUID???MadonnaGirl:Ja znam ko meni nedostaje,a ti mi kazi ko je,da vidim dal` mislimo na istog![]()
tab503:FLUID???![]()
![]()
![]()
Korner zastavica:Madona lutko moja,sve su ti ispricali i pre nego sto sam ja dosao. Sta da ti kazem?
![]()
Da,nedostajala si i meni i svima nama Ciganima.Ajde sa nama na utakmicu u subotu.
neka mi se jave cvidza i bojan,ako hoce na utakmicu u subotu samnom i sa Shaletom!
Slušaj ti. Dakle ovako... I treba da ti ne nedostajem. :-DMadonnaGirl:Ma paz` da nije.Sva se presekoh koliko mi FLUID nedostaje...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FLUID:Daleko bilo. Neću da se mešam sa Cigankama.![]()
![]()
![]()
Ćuti, gde me podseti. Taman sam se otrgao od te pomisli.south:... da ti dete skuplja stare kisobrane i akomulatore ???:shock:
Skroz.south:jesi se pomerio sa mesta?
FLUID:Daleko bilo. Neću da se mešam sa Cigankama.![]()
![]()
![]()