8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Sa njim ce najverovatnije i Basta, sto znaci da je Pixi ostvario cilj - Rasprodao(oterao) je sve sto ima veze sa Dzajom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da Španci do tada ne skontaju ...Tokan:Миловановић ваљда иде тек на лето...
v.v.ilic:Vas dvojica. Idite na Stadion ili Mediteran ligu. Nemojte da prljate ovu temu sa uvodjenjem nepoželjnih u diskusiju.![]()
![]()
![]()
Torrente-BG:NEGO I GROBARE KRENULO.GUBE SAMO SA 1-0
Torrente-BG:NEGO I GROBARE KRENULO.GUBE SAMO SA 1-0
Njima samo magija pomaze da pobede nekoga....MadonnaGirl:Ma pitaj Boga kakvu su magiju izveli.Kad vec gube nek gube sa minimalnim porazom.Sramota ih da se brukaju.A vidis mozda i oce ljudi da nastave tradiciju zapocetu sa Makabijem...............
![]()
Taj kome nedostaješ se isto ne pojavljuje duže vreme pa ne može da ti kaže. :wink:MadonnaGirl:Aaaaaaaaaa...........a niko da mi kaze da sam mu nedostajala![]()
v.v.ilic:Na ovoj temi se priča o Zvezdi. Ne o komšijama. O njima na stadionu!!! :wink:
Ne, nego o Zvezdi. O sexu se priča na evropskim temama. Kako se yebe Partizan.south:nece valjda ljudi o sexu da pricaju :shock:![]()
![]()
![]()
Jes, vala. Imaš pravo. Ja se stvarno izvinjavam što propuštam da naglasim i domaći sex.tab503:Ilicu sto im umanjujes uzitak? I u domacem porvenstvu dozive po koji orgazam![]()