ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da je fer da se postuje ustav republike na cijoj se teritoriji nalazimo. a bogami i obaveza. znaci sada govorimo o kosovu kao teritoriji srbije ...
ps.kako neki ne shvataju da se ustav teritorije na kojoj se nalazis mora uvek postovati hteli to oni ili ne

naravno, mislimo na Ustav koji je donijela skupstina drzave clanice UN ili npr. drzave koja nikako nebi iskoristila nasilje,secesiju, povecani natalitet i nezakonite migracije kako bi ugrozila integritet druge drzave

naravno, mislimo na Ustav koji je donijela skupstina drzave clanice UN ili npr. drzave koja nikako nebi iskoristila nasilje,secesiju, povecani natalitet i nezakonite migracije kako bi ugrozila integritet druge drzave

znaci... ako je ustav donela skupstina drzave clanice UN onda je to vazeci ustav
ps. konzab @
normalno da je kosovo srce srbije
pps.pa i srbija moze biti srce kosova... samo kad bi to srbija htela

recimo da sam osnove savladao, sto se za tebe nebi moglo reci. lijepo je sanjati
i nisi shvatio, ne krivim te. u redu je

sve je tolepo, ali nisi odgovoriona pitanje..
tvoj post...
moj post
znaci... ako je ustav donela skupstina drzave clanice UN onda je to vazeci ustav

i tvoj konacan odgovor na pitanje je...

ps.laku noc svima, odoh, sutra [danas] se radi

Ne kažnjavaju se recimo postovi koji govore da je Hrvatska genocidna,
Nema ni potrebe da se kaznjavaju jer je to istina,i svi to dobro znaju...
dok bi se vjerojatno kaznio post u kojem bi se to reklo za Srbiju.
Naravno
Pa
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše
Poredjenje je tačno bar u 60% slučajeva,nisu svi al je veći broj proustaški orjentisan,i to se vidi svaki dan...
A da ja postujem kartu NDH ili da nacrtam bilo kakvu koja bi zadirala na teritorij Srbije, popio bih ban, jel tako?
Naravno da bi dobio ban...

Ja se ne slazem. Mislim da je ovo internacionalni i pre svega europejski forum i da ovde svi imaju jednaka prava. Skorasnje antisemitske teme koje su obrisane su takodje negativna pojava i sta sad sto je neko Srbin treba da bude zasticen a Jevreji ne treba da budu zasticeni.

Dakle ovo jeste srpska firma ali joj je trziste medjunarodno i forum ne treba da se izjasnjava kao srpski vec kao medjunarodni.

Ovo je svetski ili manje pretenciozno evropski forum!

Iju ja bi morala da reagujem na ovo, zar Srbija nije multietnička evropska država, to što se zove Srbija ne znači da je ograničena kao Severna Koreja, dakle ovo nije nikakav evropski već je srpski otvoreni forium, a to što bi neki voleli da se na ovom forumu pojavljuju samo Srbi sa pedigreom, to je već za drugi vid debate

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back