ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kažnjavaju se recimo postovi koji govore da je Hrvatska genocidna, dok bi se vjerojatno kaznio post u kojem bi se to reklo za Srbiju.
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše

Zatim se bez problema iznose navodne srpske ekspanzionističke težnje definiranjem nekih VKK granica ili sličnih, postuju geografske karte i video uratci isto takvog sadržaja i slično.

Nesha je obrisao kartu Hrvatske iz doba kralja Tomislava u albumu i rekao da je to provokacija.
Doduše, on je i izbrisao kvazi kartu Velike Srbije što je Marty postovao.
Ali ostali moderatori uglavnom ostaju ravnodušni na takve postove, pa čak i kad se prijave!
A da ja postujem kartu NDH ili da nacrtam bilo kakvu koja bi zadirala na teritorij Srbije, popio bih ban, jel tako?

Naravno,sta ti tu nije jasno?

Ti se malo obrazuj oko značenja riječi genocid i razlike između genocida i etničkog čišćenja!

Axa,a po kojim je onda parametrima srebrenica genocid :hahaha:

Ne kažnjavaju se recimo postovi koji govore da je Hrvatska genocidna, dok bi se vjerojatno kaznio post u kojem bi se to reklo za Srbiju.
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše

Zatim se bez problema iznose navodne srpske ekspanzionističke težnje definiranjem nekih VKK granica ili sličnih, postuju geografske karte i video uratci isto takvog sadržaja i slično.

Nesha je obrisao kartu Hrvatske iz doba kralja Tomislava u albumu i rekao da je to provokacija.
Ali ostali moderatori uglavnom ostaju ravnodušni na takve postove, pa čak i kad se prijave!
A da ja postujem kartu NDH ili da nacrtam bilo kakvu koja bi zadirala na teritorij Srbije, popio bih ban, jel tako?

Ima jedna mala razlika ali istinita.Srbija je bila velika nekada a,Hrvatska nije.
Naravno da bi ga popio.Na X.

Posecjujem vishe foruma i istina je da ovde ljudi dosta toga toga dopushtaju.Na nekim forumima bi pljustali dozivotni banovi.
I jeste frka kad Ljubo 001,picingx i zapadni namerno provociraju,pa ovi nashi poskachu njima za vrat.Treba biti extra pametan pa znati koga kazniti.
Ni sud u Hagu to ne moze.

O kakvim provokacijama ti govoriš?
Nisam nikad govorio loše o SPC, dok se pljuvanje po RKC ne samo tolerira, nego izgleda i podržava.
Nisam nikad zadirao u suverenitet i integritet Srbije.
Nisam nikad omalovažavao Srbe kao narod ili srpstvo kao domoljubni osjećaj.
..........

Stvarno ne znam o čemu pričaš?

A to što ne dam da se kidiše na moju domovinu, ako se to smatra provokacijom, onda priznajem da sam provocirao! :D

Дадавида.
Мислим да нема потребе да се свађамо, самим тим што смо се дотакли нечега светог.
Рекох ти у претходним текстовима шта сам имао
а уз то да ти кажем да имам много више од наведених година.
Још једном.
Ако си Србин мислим да би требали прекинути дискусију која води у правцу свађе, међусобног омаловажавања, а уз то и вређања наше светиње.:)

ok.........cool.........;)

Po svim mogucim........:think:

i ne vidim sta je tu smesno???:think:

:hahaha:

A ta merila su tvoja mrznja prema srbima,i opravdavanje sto vise klanja istih :hahaha:

Smesno je to sto ovog lika upucuje da nauci razliku izmedju etn.cishcenja i genocida sugerishuci na to da oluja nije genocid ali srebrenica u kojoj je likvidirano manje ljudi nego u oluji to jeste........i da dodam,ne nevinih ljudi nego pobesnelih fanatika.

E pa to će malo da izvineš!
Srbija i kad je bila velika, nije bila na tlu Hrvatske! Osim djela Dubrovačkog područja, a i to je trajalo dvadesetak godina. Od 1300 koliko smo i vi i mi na Balkanu!

A Dubrovnik je bio Hrvatska tada?
Ko je napravio drzavu Srba,Hrvata i Slovenaca?Aleksandar.
Ajde priznaj ako si chovek ko ima bogatiju istoriju kao narod,nacija,kako god?:think:

Ti se malo obrazuj oko značenja riječi genocid i razlike između genocida i etničkog čišćenja!

alo, ne krij se bzv. ja veoma dobro znam razliku i naglasio sam to a da je, kolko prije tri dana, tadic izjavio da se radi o genocidu nad srpskim narodom, znas i ti
mada, da dodam, koliko moze biti bjedan covjek pa da protjerivanje 250000 ljudi ne smatra strasnim i identicnim genocidu :(

A Dubrovnik je bio Hrvatska tada?
Ko je napravio drzavu Srba,Hrvata i Slovenaca?Aleksandar.
Ajde priznaj ako si chovek ko ima bogatiju istoriju kao narod,nacija,kako god?:think:

Govorio sam o današnjem tlu Hrvatske.
Ne znam otkud ti ideja da vi Srbi imate nešto posebno bogatu povijest?
Imate isto takvu kao i svi ostali narodi na Balkanu.
Svi smo mi imali kneževe, kraljeve, župane, qurtze-palce, a vi ste imali samoproglašenog cara. U yebote, jaka stvar!
Sve naše države su nekad bile na vrhuncu, pa su ih neki treći ojadili, pa smo se borili za oslobođenje i živjeli kako smo živjeli.
Zašto misliš da je tvoj Dušan vredniji od mojeg Zvonimira?
Ili tvoj Lazar od mojeg Krešimira?
Ili tvoj Karađorđe od mog Nikole Zrinskoga?

To što ti smatraš da imaš najbogatiju povijest je odraz tvojeg patriotizma i to je jako pozitivna stvar.
Ali ja smatram da ja imam najbogatiju povijest i to je moj patriotizam i isto je tako pozitivno.

E sad, negativno je i šovinistički što ti pokušavaš omalovažiti i obezvrijediti moj narod i moju povijest, dok ja to tebi ne radim.
Tu ti je i odgovor na pitanje.

alo, ne krij se bzv. ja veoma dobro znam razliku i naglasio sam to a da je, kolko prije tri dana, tadic izjavio da se radi o genocidu nad srpskim narodom, znas i ti
mada, da dodam, koliko moze biti bjedan covjek pa da protjerivanje 250000 ljudi ne smatra strasnim i identicnim genocidu :(

Identično genocidu može biti samo drugi genocid!
Jel imaš ti link ili nešto do te Tadićeve izjave?

:hahaha:

A ta merila su tvoja mrznja prema srbima,i opravdavanje sto vise klanja istih :hahaha:

Smesno je to sto ovog lika upucuje da nauci razliku izmedju etn.cishcenja i genocida sugerishuci na to da oluja nije genocid ali srebrenica u kojoj je likvidirano manje ljudi nego u oluji to jeste........i da dodam,ne nevinih ljudi nego pobesnelih fanatika.

i oluja i srebrenica su genocid...........a sada, bas ova glupost da je u oluju stradalo vise ljudi nego u srebrenici nece nista dati na tezini zlocinu hrvatske vojske.....naprotiv.........

to je problem sa domoljubima...........umesto da argumentima kazu i dokazu svakome ko sumnja , da je oluja genocid nad srbima ( a jeste......nepobitno). oni moraju sve da zase*ru sa nekom masnom , debelom , lazi i gluposti, koja kompromituje ono sto je istina........:dash:

dakle, neznalice.........nije bilo vise zrtava u oluju nego u srebrenici........naprotiv, daleko vise je ljudi pobijeno u srebrenici.............sto ne znaci da oluja nije genocid......jeste.....

Љубо, боље иди да спаваш, а ујутру, кад се отрезниш, дођи на српску Крстарицу, па ожежи! :roll:
Смајли који бих радо ставила заобићи ћу... једном су ме бановали, па не бих да модовима дам повода! :mrgreen:

Љубо, боље иди да спаваш, а ујутру, кад се отрезниш, дођи на српску Крстарицу, па ожежи! :roll:
Смајли који бих радо ставила заобићи ћу... једном су ме бановали, па не бих да модовима дам повода! :mrgreen:

Nebi se mešal u tvoj izbor smajlija! :mrgreen:
Jel se tebi spava?

Govorio sam o današnjem tlu Hrvatske.
Ne znam otkud ti ideja da vi Srbi imate nešto posebno bogatu povijest?
Imate isto takvu kao i svi ostali narodi na Balkanu.
Svi smo mi imali kneževe, kraljeve, župane, qurtze-palce, a vi ste imali samoproglašenog cara. U yebote, jaka stvar!
Sve naše države su nekad bile na vrhuncu, pa su ih neki treći ojadili, pa smo se borili za oslobođenje i živjeli kako smo živjeli.
Zašto misliš da je tvoj Dušan vredniji od mojeg Zvonimira?
Ili tvoj Lazar od mojeg Krešimira?
Ili tvoj Karađorđe od mog Nikole Zrinskoga?

To što ti smatraš da imaš najbogatiju povijest je odraz tvojeg patriotizma i to je jako pozitivna stvar.
Ali ja smatram da ja imam najbogatiju povijest i to je moj patriotizam i isto je tako pozitivno.

E sad, negativno je i šovinistički što ti pokušavaš omalovažiti i obezvrijediti moj narod i moju povijest, dok ja to tebi ne radim.
Tu ti je i odgovor na pitanje.

Vidi,poshtujem te shto volis svoje.Tako i treba.
Evo primera u prilog tome ko je generalno shovinista i negativac.Ja u Zemunu zhivim sa komshijama Hrvatima i bolji su ljudi od dosta Srba koje znam,branio bi ih od svakog sheshelja i bilo koga.Pre rata izmedju nas kad god sam otishao u tvoju republiku,progovorio Srpski imao sam manji ili vecji problem,dok ja svako dnevno u BG srecjem auta sa ZG,ST i drugim tablicama.I ne smeta mi,nimalo.
A da li bih ja dobro proshao sa BG tablama u Zagrebu?
Ne kazem za tebe lichno.Prichamo generalno.

Poslednja izmena:
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše

Tako je, a juče sam kaznio čoveka koji te je nazvao ustašom, znaš i sam.

Tako je, a juče sam kaznio čoveka koji te je nazvao ustašom, znaš i sam.

Naravno i svaka čast!
Kako vidiš u mom postu gore, napisao sam primjerom da si ti principijelan.

Općenito je situacija na Krstarici prilično dobra.
Da nije, ne bih dolazio ovamo.
A valjda moraju biti i svakakvi začini debati.
Na nama strancima je da budemo oprezniji od domaćina i to je sve.

Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše

Vidi, ovako... da ti objasnim kako ja vidim to "srpski forum" u odnosu na okolne države, tj. vas koji "dolazite" iz tih država.

Dakle, srpski forum znači da se o Srbiji ne sme pisati koješta. Dok je Hrvatska, BiH, Crna Gora, Mađarska, Rumunija, itd. za nas inostranstvo, jednako kao i Kina, USA, Obala Slonovače. Mi nemamo nikakvu obavezu da sprečavamo korisnike da o tim stranim državama pišu loše ili da im osporavaju teritorijalni integritet, odnosno nismo u obavezi da štitimo ustave tih zemalja.

E, sad, kada se vi kao pojedinci ili vaš narod u celini naziva uvredljivim imenima (npr. ustaše), naravno da slede kazne. I, to je praksa već mesecima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back