ЗВАНИЧАН СТАВ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti primera kako se Mis upristojio, nekada je psovao, vređao, pazio na moj rukopis i jezik i vremenom sam ga naučila da sve to može da uradi i stilski pristojno i tako izbegne kaznu.

Ако је сврха комуникације и разговора
ИЗБЕГАВАЊЕ КАЗНЕ,
онда, извини на простаклуку, ДО МОЈЕГА!!!
:sad2::sad2::sad2:

А и за ово "стилизовање и пристојност" постоји реч , која то сасвим лепо, описује - ЛИЦЕМЕРНОСТ!!!

Ваљда је сврха да разменимо мишљење, ставове и погледе, евентуално убедимо саговорника у супротно,
да "убијемо време", забавимо се или "побегнемо од стварности" тј. од свакодневних проблема,
а не да се вређамо, понижавамо, провоцирамо и нервирамо - радили то у било ком облику!!!
:dontunderstand:

Ако је сврха комуникације и разговора
ИЗБЕГАВАЊЕ КАЗНЕ,
онда, извини на простаклуку, ДО МОЈЕГА!!!
:sad2::sad2::sad2:

А и за ово "стилизовање и пристојност" постоји реч , која то сасвим лепо, описује - ЛИЦЕМЕРНОСТ!!!

Ваљда је сврха да разменимо мишљење, ставове и погледе, евентуално убедимо саговорника у супротно,
да "убијемо време", забавимо се или "побегнемо од стварности" тј. од свакодневних проблема,
а не да се вређамо, понижавамо, провоцирамо и нервирамо - радили то у било ком облику!!!
:dontunderstand:

Svrha komunikacije je izrazisti stav i mišljenje.Balkanski temperament kao i svi južnjački temperamenti povlače za sobom određeni nivo žestine koja opet sa sobom neminovno nosi jedan vid verbalnog delikta u kojem je vređanje sasvim prihvatljivo i očekivano.
Dakle etimologija nam je takva.Naravno, pošto smo u 21.veku više se ne očekuju otvorene psovke već jedan suptilni, puritanski verbalni delikt.

Vid' sad... ona se kao mene boji... :hahaha:

Ништа немој да се чудиш!!!
И Љуба и Инагадададавида ,
који иначе не презају много од бановања и казни,:ok::ok::ok:
су ономад , давали у фуснотама,
нека објашњења својих постова, како не би возикали цитроЈене!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf::hahaha1:

нека објашњења својих постова, како не би возикали цитроЈене!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf::hahaha1:

To znači da ipak modovi dobro rade svoj posao.

Nema kod mene fus nota, uostalom ti si prepoznatljiv baš po njima:rotf::rotf::rotf::rotf:

Sad si me podsjetio.
Je li, kako dozvoljavaš onom presretaču da te kopira sa spoilerima?
Jesi mu prodao licencu ili šta ? :hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back