Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Ja bih im još i gore zavlačio nego Mesić !!
Zamisli da moraš raditi sa likovima kao Jaca, Čobanković, Šuker, .....
![]()
Ne sumnjam ja da bi se ti snašao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih im još i gore zavlačio nego Mesić !!
Zamisli da moraš raditi sa likovima kao Jaca, Čobanković, Šuker, .....
![]()
mislim da je fer da se postuje ustav republike na cijoj se teritoriji nalazimo. a bogami i obaveza. znaci sada govorimo o kosovu kao teritoriji srbije ...
ps.kako neki ne shvataju da se ustav teritorije na kojoj se nalazis mora uvek postovati hteli to oni ili ne
mislim da je fer da se postuje ustav republike na cijoj se teritoriji nalazimo. a bogami i obaveza. znaci sada govorimo o kosovu kao teritoriji srbije ...
ps.kako neki ne shvataju da se ustav teritorije na kojoj se nalazis mora uvek postovati hteli to oni ili ne
naravno, mislimo na Ustav koji je donijela skupstina drzave clanice UN ili npr. drzave koja nikako nebi iskoristila nasilje,secesiju, povecani natalitet i nezakonite migracije kako bi ugrozila integritet druge drzave
znaci... ako je ustav donela skupstina drzave clanice UN onda je to vazeci ustav
koji dio medjunarodnog prava ti nije jasan?
Баш тако. Шиптар их ложи, а ови изгореше све се нешто објашњавајући с њим.Pravite cirkus i javašluk od foruma!
nemam ti ja pojma oko medjunarodnog prava.
samo sam pitao ako sam dobro shvatio... da ne ponavljam, procitaj prethodni post.
recimo da sam osnove savladao, sto se za tebe nebi moglo reci. lijepo je sanjati
i nisi shvatio, ne krivim te. u redu je
moj postnaravno, mislimo na Ustav koji je donijela skupstina drzave clanice UN ili npr. drzave koja nikako nebi iskoristila nasilje,secesiju, povecani natalitet i nezakonite migracije kako bi ugrozila integritet druge drzave
znaci... ako je ustav donela skupstina drzave clanice UN onda je to vazeci ustav
Nema ni potrebe da se kaznjavaju jer je to istina,i svi to dobro znaju...Ne kažnjavaju se recimo postovi koji govore da je Hrvatska genocidna,
Naravnodok bi se vjerojatno kaznio post u kojem bi se to reklo za Srbiju.
Poredjenje je tačno bar u 60% slučajeva,nisu svi al je veći broj proustaški orjentisan,i to se vidi svaki dan...Pa
Zatim:
Hrvatska = fašistička
Hrvati = ustaše
Naravno da bi dobio ban...A da ja postujem kartu NDH ili da nacrtam bilo kakvu koja bi zadirala na teritorij Srbije, popio bih ban, jel tako?
Nema ni potrebe da se kaznjavaju jer je to istina,i svi to dobro znaju...
Naravno
Poredjenje je tačno bar u 60% slučajeva,nisu svi al je veći broj proustaški orjentisan,i to se vidi svaki dan...
Naravno da bi dobio ban...
Ako je po recenome razlike u odnosu na pre nece biti pa cemo tako mi globalisti i dalje moci da sabotiramo srpske desnicare na forumu.
Nema ni potrebe da se kaznjavaju jer je to istina,i svi to dobro znaju...
Naravno
Poredjenje je tačno bar u 60% slučajeva,nisu svi al je veći broj proustaški orjentisan,i to se vidi svaki dan...
Naravno da bi dobio ban...
ccc morala sam da idem na svoje poslate poruke da nadjem temuPa jel Srbiji i Srbima najveci neprijatelj nizak natalitet...covek se bori na najbolji moguci nacin...![]()
...samo rokaj Rocco...
![]()
Ja se ne slazem. Mislim da je ovo internacionalni i pre svega europejski forum i da ovde svi imaju jednaka prava. Skorasnje antisemitske teme koje su obrisane su takodje negativna pojava i sta sad sto je neko Srbin treba da bude zasticen a Jevreji ne treba da budu zasticeni.
Dakle ovo jeste srpska firma ali joj je trziste medjunarodno i forum ne treba da se izjasnjava kao srpski vec kao medjunarodni.
Ovo je svetski ili manje pretenciozno evropski forum!
Lepo ti je rekao covek,ovo je srpski forum......a ti skupa sa svojima mozes da crknes.
Da,da crkni.
I sve sto si ostavio takodje.![]()