Ursula fon der Lajen: Stav EU podrazumeva slobodu, a ne represiju, uključujuči pravo na mirno okupljanje

Не само да је већа репресија него и револт, што се види по броју окупљених, а разлози сасвим оправдани:
Demonstracije na zapadu su mnogo nasilnije, jer su tamo gradjani slobodniji nego u udbaskim prcijama poput Srbije i Rusije, gde ljudi ne smeju da pisnu protiv lokalnih mafijasa.

NORMALNO je da bude vise zrtava u nasilnijim demonstracijama.

Udbaski Vucicev spin je za drugi osnovne.

Provaljen je odavno, i samo neka nastavi da lupa, sendvicari gutaju sve njegova balezganja kao andole.

Дошла у посету као колонизаторка , али највише ми је засметала констатација колонизаторке а то је да су се држављани Србије определили за чланство у ЕУ..

Који држављани ?

Мене као држављнина Србије интересује БРИКС и чланство у БРИКСУ а не ЕУ ..

мислим да је добро пролупала и да је очајна
Није ти засметало субмисивно понашање председника Шиптара?

Poslednja izmena:
Па, не треба очекивати оне путиновске представе о оловци и Дерипаски.
Европска дипломатија ради другачије. Чуди ме да не примећујеш нијансе, изразе и невербалне комуникације данашњег обраћања

Изговори !

Туњаво и млитаво !

То је више њихов Управник, него што је Он свој Владалац. А није наш ни Управник ни Владалац !

Изговори !

Туњаво и млитаво !

То је више њихов Управник, него што је Он свој Владалац. А није наш ни Управник ни Владалац !
1760530025285.jpeg
Све је тачно.

Znači da je tzv. Crna internacionala, čiji je važan član upravo predsednica Evropske komisije Ursula for der Lajen koja dolazi iz redova tzv. narodnjaka, stala na stranu pobunjene Srbije. To je sjajno! Otvoren je put ka pobedi.

Ursula fon der Lajen: Stav EU podrazumeva slobodu, a ne represiju, uključujuči pravo na mirno okupljanje​

https://www.danas.rs/vesti/politika...resiju-ukljucujuci-pravo-na-mirno-okupljanje/
to vazi za zemlje van kolektivnog zapada...............inace, na tom anglo-americkom zapadu se pod slobodom podrazumeva prebijanje demonstranata po ulicama Amsterdama, Londona, Pariza, Berlina, Madrida...........................ako bi Srbija kojom nesrecom usla u EU, EU bi poslala specijalne policijske jedinice za prebijanje "studenata u blokadi" po gradovima Srbije...............ko sto danas to radi po gradovima sirom zapada. U americi je cak i vojska pozvana da prebija one koji se mirno okupljaju.

Dzaba si otvorio temu. Minirana je u startu.

Изговори !

Туњаво и млитаво !

Ти се и даље свразаш у својим менталним оквирима који немају тангенту са реалношћу

Шта је тачно ?

Тебе суштински не интересује шта је тачно ?

Тебе интересују само те будалаштин лошег ДБ-а
Читаш? Лажни идентитет. Од 2000е године је кренула спирала лажи и обмана. Траје и данас.

Već sekiracija, a nisam se ni razbudio.

Ма шта те брига и тај Ђилас и тај Вучић су деришта твог Црвеног сталежа...

Структура номенклатуре се не мења изборима

Зато се не бој коренитих промена као 1944. ! Ко се боји промена путем избора тај је глуп !

Читаш? Лажни идентитет. Од 2000е године је кренула спирала лажи и обмана. Траје и данас.

Чекај, неку слику о Војиславу Михаиловићу користиш за причу о лажном идентитету и помињеш 2000. као почетак спирале лажи и обмана?

Па, Војислав Михаиловић је и пре 2000. био дражин унук, и кавке то везе има са годином 2000? Мсм...ако ћемо о спирали лажи и обмана, 2012. је ненормално убрзала, али ти и даље подржаваш режим који је украо државу 2012. године.

Ма шта те брига и тај Ђилас и тај Вучић су деришта твог Црвеног сталежа...

Структура номенклатуре се не мења изборима

Зато се не бој коренитих промена као 1944. ! Ко се боји промена путем избора тај је глуп !

Немам разлога да се плашим, моји су увек били банкари и стаклоресци. Као да сам Џереми Брет.

Чекај, неку слику о Војиславу Михаиловићу користиш за причу о лажном идентитету и помињеш 2000. као почетак спирале лажи и обмана?

Па, Војислав Михаиловић је и пре 2000. био дражин унук, и кавке то везе има са годином 2000? Мсм...ако ћемо о спирали лажи и обмана, 2012. је ненормално убрзала, али ти и даље подржаваш режим који је украо државу 2012. године.

Нисам ја направио СНС него ти и Мики Ракић.

Немам разлога да се плашим, моји су увек били банкари и стаклоресци. Као да сам Џереми Брет.

Не говоримо о занимању, већ о филозофији, у којој си структури. Бити кувар је занатски, бити брозов кувар то је већ структура - и наслеђе

Blokada saobraćaja nije mirno okupljanje.
15-to minutne blokade zbog pogibije 16 toro nevinih gradjana i pokusaja drzavnog rukovodstva da zataska odgovornost je iznudjeni protest zbog ucinjenog i nekaznjenog zlocina i nepostivanja zakona, zatim mirno okupljanje nije po zakonu ograniceno samo na trgove itd.
Ali visemjesecne 24-casovne blokade glavne saobracjnice oko nelegalnog kampa cacilanda jesu protivzakonite.

Нема овде брате филозофије од када је глава Карађорђа сервирана на тацни.

Не лупај сиротињски

Немаш ти ништа у сукобу Аристократа, Витезова или Династија.

Мали си да би то банкарски и квантитативно оцењивао

Ту су различити квалитети, а не твоји квантитети

Back