Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Dobro bre, nisam ja mislila da si ti bezobrazan ili ne znam kakav nego da jednostavno ne umeš da proceniš i razumeš neke stvari
E, ubuduće ću tebe pitati za savet.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro bre, nisam ja mislila da si ti bezobrazan ili ne znam kakav nego da jednostavno ne umeš da proceniš i razumeš neke stvari
Амин !
E, ubuduće ću tebe pitati za savet.![]()
Ma fus nota je ono "prikaži sadržaj" e tu si nedostižan, šta je spojler pojma nemam, el to neki deo za auto?
Samo sam čekao kojim rječima će to biti !!!
![]()
Samo sam čekao kojim rječima će to biti !!!
![]()
Svrha komunikacije je izrazisti stav i mišljenje.Balkanski temperament kao i svi južnjački temperamenti povlače za sobom određeni nivo žestine koja opet sa sobom neminovno nosi jedan vid verbalnog delikta u kojem je vređanje sasvim prihvatljivo i očekivano.
Dakle etimologija nam je takva.Naravno, pošto smo u 21.veku više se ne očekuju otvorene psovke već jedan suptilni, puritanski verbalni delikt.
**** off
Gde sam te ispravljala bre, nisam ja Preletač!
Мора да је из твог краја по начину комуникације и културном обраћању.
E, ovo je baš suptilno rečeno.![]()
E, ovo je baš suptilno rečeno.![]()
Pa i jeste, ne vidi se šta piše tra-la-la
Naravno!
U tvom kraju takvih nema!
Zato sam i čekao, a znam da joj iskočio živac!![]()
Ko kaže da se ne vidi? Da li si se nekada zapitala da li mi moderatori možemo da vidimo necenzurisane tekstove?
I, šta ćemo sad?![]()
A jel tebi iskočio![]()
Са толиком мржњом према другом народу, његовом писму, језику, култури, традицији, религији, НЕМА !
Svidja ti se Ljuba.Priznaj.![]()
O bre, ja i Ljubo se gotivimo od početka još, ali se i dohvatimo na nivou
Pa kad se gotivite i treba da se dohvatite.To je logičan sled stvari.O bre, ja i Ljubo se gotivimo od početka još, ali se i dohvatimo na nivou
Мора да је из твог краја по начину комуникације и културном обраћању.
Naravno!
U tvom kraju takvih nema!
Са толиком мржњом према другом народу, његовом писму, језику, култури, традицији, религији, НЕМА !
Pa kad se gotivite i treba da se dohvatite.To je logičan sled stvari.![]()