Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko kosta ritejner u proseku,meni je uzela 150 evra.
Ja nemam osmice i nikada mi nisu nedostajale.
Izvinjavam se od trojki dvojke. Sorry jos jednom
Izvini moram da se umesam, procitah da zarad estetike zelis da zbrusis trojke u dvojke? Pretpostavljam gore? Plasim se da ces da upropastis jako bitne zube a i sto se tice estetike nisam bas siguran da ce to da lici na nesto. A imas li jedinice tvoje?

Da trojke gore.Imam zdrave jedinice! Prevelik mi je razmak,pa bih zbog toga.
Nije mi jasno. Znaci imas razmak izmedju trojki i jedinica koji izgleda kao da ti tu fali zub pa to hoces da resis?
A koliko otprilike traje to ciscenje kamenca? Znam da je sve individualno, ali nesto orijentaciono (5 minuta, sat vremena...) Ima razlike![]()
POMAGAJTE....Ja sutra imam zakazano kod zubara po prvi put da mi vadi zivac... Da li boli? ...Prosli put dok mi je cistio zub imala sam losu reakciju i na anesteziju a dr kaze da je to uobicajeno....
pa ni sama ne znam kada cu to moci odraditi. Pa me interesuje smeta li sto je prosao ovaj rok, hocu li opet morati mjenjati lijek u zubu ili ce se moci zivac izvaditi odmah?Jedno pitanje???
Imam u šestici lijek za živac pa sam ga trebala izvaditi oko 10.11 međutim od tada pa i prije toga vremena sam stalno pod terapijom zbog upale pluća koja se jako dugo vuce. I sada sam pod terapijom injekcijamapa ni sama ne znam kada cu to moci odraditi. Pa me interesuje smeta li sto je prosao ovaj rok, hocu li opet morati mjenjati lijek u zubu ili ce se moci zivac izvaditi odmah?
Jedno pitanje???
Imam u šestici lijek za živac pa sam ga trebala izvaditi oko 10.11 međutim od tada pa i prije toga vremena sam stalno pod terapijom zbog upale pluća koja se jako dugo vuce. I sada sam pod terapijom injekcijamapa ni sama ne znam kada cu to moci odraditi. Pa me interesuje smeta li sto je prosao ovaj rok, hocu li opet morati mjenjati lijek u zubu ili ce se moci zivac izvaditi odmah?
naravno da hocu samo sam loseg zdravstvenog stanja.na injekcijama sam Gentamycin i jos visok pritisak 150/90. Nikako nisam u dobrom stanju za posjetu zubaru u tome je pitanje. I je li dobro koristiti anesteziju pored ove moje terapije i pritiska??Javi se stomatologu cim pre.