Postovani,
Prije nekoliko dana popravih gornju dvojku, koja je vec popravljana prije nepune dvije godine kada je bila samo jedna tackica na zubu. Sada zubar rece da je kvar dubok pa mi nista nije bilo jasno da li ga je predhodni zubar lose uradio ili sta je u pitanju:???:
Medjutim uradili mi tu dvojku izgleda sada ljepse nego novi zub, ali je postao osjetljiv na toplo i hladno, a i ne mogu bas zvakati na njega jer je osjetljiv.
Nazovem ja zubara pa mu objasnim situaciju, a on kaze da je to zbog toga sto je kvar bio duboko i da ce to vremenom prestati, a ako sam nesrpljiva da dodjem pa ce mi izvaditi zivac i srediti zub, ali nema potrebe.
Jeste da mi sada zub malo bolje reaguje na hladno i toplo, ali me bas interesuje sta bi mogao biti razlog tome i hoce li sa mojim zubom biti sve u redu??
Inace hocu da kazem svima da na vreme popravljaju svoje zube i da se ne boje zubara, jer danasnji popravci zuba nisu kao sto su nekada bili, a i zubari su mnogo prijatniji posebno u privatnim ordinacijama.Imaju dovoljno vremena i zivaca za svakog pacijenta.