Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko kosta ritejner u proseku,meni je uzela 150 evra.
Ja nemam osmice i nikada mi nisu nedostajale.
Izvinjavam se od trojki dvojke. Sorry jos jednom
Izvini moram da se umesam, procitah da zarad estetike zelis da zbrusis trojke u dvojke? Pretpostavljam gore? Plasim se da ces da upropastis jako bitne zube a i sto se tice estetike nisam bas siguran da ce to da lici na nesto. A imas li jedinice tvoje?
Da trojke gore.Imam zdrave jedinice! Prevelik mi je razmak,pa bih zbog toga.
Nije mi jasno. Znaci imas razmak izmedju trojki i jedinica koji izgleda kao da ti tu fali zub pa to hoces da resis?
A koliko otprilike traje to ciscenje kamenca? Znam da je sve individualno, ali nesto orijentaciono (5 minuta, sat vremena...) Ima razlike![]()
POMAGAJTE....Ja sutra imam zakazano kod zubara po prvi put da mi vadi zivac... Da li boli? ...Prosli put dok mi je cistio zub imala sam losu reakciju i na anesteziju a dr kaze da je to uobicajeno....
Jedno pitanje???
Imam u šestici lijek za živac pa sam ga trebala izvaditi oko 10.11 međutim od tada pa i prije toga vremena sam stalno pod terapijom zbog upale pluća koja se jako dugo vuce. I sada sam pod terapijom injekcijamapa ni sama ne znam kada cu to moci odraditi. Pa me interesuje smeta li sto je prosao ovaj rok, hocu li opet morati mjenjati lijek u zubu ili ce se moci zivac izvaditi odmah?
Jedno pitanje???
Imam u šestici lijek za živac pa sam ga trebala izvaditi oko 10.11 međutim od tada pa i prije toga vremena sam stalno pod terapijom zbog upale pluća koja se jako dugo vuce. I sada sam pod terapijom injekcijamapa ni sama ne znam kada cu to moci odraditi. Pa me interesuje smeta li sto je prosao ovaj rok, hocu li opet morati mjenjati lijek u zubu ili ce se moci zivac izvaditi odmah?
naravno da hocu samo sam loseg zdravstvenog stanja.na injekcijama sam Gentamycin i jos visok pritisak 150/90. Nikako nisam u dobrom stanju za posjetu zubaru u tome je pitanje. I je li dobro koristiti anesteziju pored ove moje terapije i pritiska??Javi se stomatologu cim pre.