Zlatni Retriver

Evo jos nekoliko slika.

Inace, omiljena zabava mu je macak Zuca. Kada njega vidi u dvoristu, zaboravi na ostale :D
Da li je OK to sto ga pustamo da se igra sa njim? :think:

Za mesec i po dana, koliko je kod nas, naucio je: "ne to", "daj sapu" i "sedi" :super:
Mada najbolje slusa kada je sam sa nekim, cim se stvori vece drustvo, onda je u centru paznje i hoce samo da se igra!

Sta mislite, hoce li biti ovakve boje kada poraste, kao sto mu je na usima?

Prilozi

• SDC10792.jpg
    SDC10792.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 15
  • SDC10808.jpg
    SDC10808.jpg
    57,6 KB · Pregleda: 14
  • SDC10814.jpg
    SDC10814.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Ne vidim zasto bi bilo lose pustati ga da se igra sa mackom, to je cak super jer ce se navici na macke pa nece biti problema u setnji sa njima ili ako vam budu prolazile kroz dvoriste.
A po slikama bih rekla da ce ostati ovakve boje kakve je sada, mozda malo povuce na tamnije belu, ali nece biti zlatan.

Ne vidim zasto bi bilo lose pustati ga da se igra sa mackom, to je cak super jer ce se navici na macke pa nece biti problema u setnji sa njima ili ako vam budu prolazile kroz dvoriste.
A po slikama bih rekla da ce ostati ovakve boje kakve je sada, mozda malo povuce na tamnije belu, ali nece biti zlatan.
tako i ja mislim!BA sme potseca na moej kuce smao sto ej moj beo i voleo bi da ostane takav!Samo imama problema brzo se prlja a ne smem stalno da gfa kuapm jer znas kao onda da ga ocistima?;)

Posto je tvoja kuca u dvoristu, koliko sam shvatila, a ima jos uvek tu bebecu dlaku koja se lako prlja jer nema jos uvek onaj zastitni sloj loja koji imaju odrasli psi, racunaj na to da ce biti prljav vecinu vremena, tj dok ne promeni tu dlaku. Dlaku menjanju izmedju 4. i 6. meseca.
Nemoj nikako sada da ga kupas, mali je jos za sampone a mozes i da mu upropastis kozu cestim kupanjem. Ako se bas uprasnjavi mozes da ga malo ocetkas, ali ne zicanim cetkama nego onim meksim, ili eventualno da ga obrises rastvorom sirceta.

Ali to nije razlog da ga vakcinises protiv gripa,pobogu. Vodi ga kod veta da ga pregleda i da ti preporuci neke vitamine.

Ma nisam ja krenuo da ga vakcinisem "POBOGU",niti je on trenutno bolestan,samo pitam cisto me interesuje,da li je neko vec to radio,i kakav je mehanizam delovanja,interesovalo me je misljenje nekog veterinara,al izgleda da trenutno niko od njih ne posecuje forum....

Back