_...Ivana..._
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
ma psi su cudo a moja dona je skocila sa spomenika u
krusevcu(visina oko 2 ipo, 3 m)pravo cuda da je ostala bez povreda
Eto, vidis! Znaci desava se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma psi su cudo a moja dona je skocila sa spomenika u
krusevcu(visina oko 2 ipo, 3 m)pravo cuda da je ostala bez povreda
Pozdrav svima,moje ime je Nikola i novi sam na forumu...
Posedujem dve kuce,crmog labradora Lea starog 3,5 god i Zenku zlatnog retrivera Doru koja ima 1,5 god..
Hteo sam da vas pitam da li neko ima iskustva sa odgaivacnicom "Ludvig of Gold" iz Uzica...
Jer se razmisljam da uzmem muzijaka za Doru pa me interesuje kakvi su im psi,koje su cene itd...
Koliko sam ja video na njihov sajtu deluju mi vrlo ozbiljno a i psi su im fantasticni..
Unapred hvala....
Badi je ogromannn i veoma sladak i pre nego sto sam procitao koliko je star mislio sam da ima 5 meseciCao, evo i mi da se predstavimo
Moje ime je Marija, i od pre meec dana imam preslatku kucu, Badija, cije slike, nadam se mozete videti ovde. Bas sam se potrudila da ih zakacim , valjda mi je uspelo
Badi je star 3 meseca, i prava je maza. Jedino sto nam je veterinar rekao da moramo malo manje da ga hranimo, jer je debeo![]()
Cao, evo i mi da se predstavimo
Moje ime je Marija, i od pre meec dana imam preslatku kucu, Badija, cije slike, nadam se mozete videti ovde. Bas sam se potrudila da ih zakacim , valjda mi je uspelo
Badi je star 3 meseca, i prava je maza. Jedino sto nam je veterinar rekao da moramo malo manje da ga hranimo, jer je debeo![]()
pa naravno da hoce
Pa videces kako ce kroz mesec-dva-tri poceti da slusa a na koga laje
jer ova moja Donna samo kada joj se cefne