Zlatni Retriver

evo nasao sam jedan donin video clip steta sto je slika losijeg kvaliteta i sto je okrenuta
watch

Pozdrav svima,moje ime je Nikola i novi sam na forumu...
Posedujem dve kuce,crmog labradora Lea starog 3,5 god i Zenku zlatnog retrivera Doru koja ima 1,5 god..
Hteo sam da vas pitam da li neko ima iskustva sa odgaivacnicom "Ludvig of Gold" iz Uzica...
Jer se razmisljam da uzmem muzijaka za Doru pa me interesuje kakvi su im psi,koje su cene itd...
Koliko sam ja video na njihov sajtu deluju mi vrlo ozbiljno a i psi su im fantasticni..
Unapred hvala....

Ne da loptu ni za zivu glavu,ali na kraju loptica je zavrsila u parcicima kao sto i sve sto se nadje u Dorinoj njusci...
A na drugoj slici vidite Lea sa novom ogrlicom,zbog koje je Dora bila toliko ljubomorna da mu je svlacila dva dana...
Koliko se samo iznervirala sto ona nista nije dobila.... Cudni su ti retriveri skroz... xexexe

Prilozi

• Slika002.jpg
    Slika002.jpg
    32 KB · Pregleda: 24
  • Slika059.jpg
    Slika059.jpg
    23,4 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
Pozdrav svima,moje ime je Nikola i novi sam na forumu...
Posedujem dve kuce,crmog labradora Lea starog 3,5 god i Zenku zlatnog retrivera Doru koja ima 1,5 god..
Hteo sam da vas pitam da li neko ima iskustva sa odgaivacnicom "Ludvig of Gold" iz Uzica...
Jer se razmisljam da uzmem muzijaka za Doru pa me interesuje kakvi su im psi,koje su cene itd...
Koliko sam ja video na njihov sajtu deluju mi vrlo ozbiljno a i psi su im fantasticni..
Unapred hvala....

Moja Bruna je iz te odgajivacnice.Isla sam da je vidim kad se rodila,i posle kad sem je uzela.Ljudi su ok,imaju oko 15 kuca,sve retriveri.Ona se rodila 9.7.a ja sam je uzela 7.9. Platila sam je 250,a to je inace nesto niza cena ,,zato sto je bio kraj sezone,,-to bas nisam shvatila ali nema veze.Kuca mi je dobra,lepa i pametna :heart:-skromnost nam je vrlina.

Cao, evo i mi da se predstavimo :D

Moje ime je Marija, i od pre meec dana imam preslatku kucu, Badija, cije slike, nadam se mozete videti ovde. Bas sam se potrudila da ih zakacim , valjda mi je uspelo :rumenko:

Badi je star 3 meseca, i prava je maza. Jedino sto nam je veterinar rekao da moramo malo manje da ga hranimo, jer je debeo :roll:

Prilozi

• SDC10786.jpg
    SDC10786.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 26
  • SDC10793.jpg
    SDC10793.jpg
    34 KB · Pregleda: 27
  • SDC10796.jpg
    SDC10796.jpg
    32,8 KB · Pregleda: 30

Moje ime je Marija, i od pre meec dana imam preslatku kucu, Badija, cije slike, nadam se mozete videti ovde. Bas sam se potrudila da ih zakacim , valjda mi je uspelo :rumenko:

Badi je star 3 meseca, i prava je maza. Jedino sto nam je veterinar rekao da moramo malo manje da ga hranimo, jer je debeo :roll:
Badi je ogromannn i veoma sladak i pre nego sto sam procitao koliko je star mislio sam da ima 5 meseci:super::super:..... Zaista je velik za tri meseca:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
a jel znash koliki je u grebenu???

Lepa ti je kuca i moj pas iam skoro 3 meseca za 10 dana otprilike treba da napuni!Nemoj da brines za goejnje i moj kada sma ga dobio bio debeo a sada trci kao lud pa vise niej tolko debeo samo voli mleko a ostlau hranu bas i ne voli nadam se da ces e to promeniti!:D

Back