LidijaM
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Najboja Belfina drugarica je starija od nje 2 meseca, ima sada 2,5 godine. Prošle godine je prvi put imala problem sa šepanjem, koji se sredio posle ture glikazamin-sulfata, ako sam dobro zapamtila. Pre nekih mesec dana to joj se ponovilo i veterinar je rekao da ima "problema sa hrskavicom". Vodili su je na snimanje i na dodatni pregled, ali je "dijagnoza" ostala ista. Rekli su im da ne sme da trči, skače i previše se napreže... Meni to i dalje ne zvuči kao dijagnoza... I da li je to što su opisali u stvari displazija? Strašno mi je žao Tare, divan je pas i njih dve se obožavaju... upoznale su se kada je Belfi imala oko 3 meseca i od tada smo ih stalno vodili zajedno u šetnje. A kada su njih dve zajedno, ne vide nikog drugog - ni psa, ni čoveka. Strašno mi je žao i što je Belfi izgubila drugaricu za igru... ni sa kim drugim se ne slaže tako lepo 
Ovo su njihove slike stare valjda godinu ipo dana, ne mogu sad da nađem novije. Tara je svetlija.

Postoji li neko trajnije rešenje da se psu sa takvim problemom pomogne? Ako ne trajno, onda bar efikasnije...

Ovo su njihove slike stare valjda godinu ipo dana, ne mogu sad da nađem novije. Tara je svetlija.

Postoji li neko trajnije rešenje da se psu sa takvim problemom pomogne? Ako ne trajno, onda bar efikasnije...