Ja
Ja sam bio 2x po 6 mjeseci prije 10 odnosno 15 godina. Grad je poprilično siguran sem crnačkih i siromašnih četvrti. Kanada spada među 10 najsigurnijih zemalja na svijetu. Ista takva je atmosfera u Americi. Jedino za Montreal tvrde da je evropska atmosfera. Predgrađa njihova su spavaone velike. Poslije posla kući,nešto jedu malo tv gledaju i u krevet. Iako je veče prelijepo za šetnju oni ne izlaze ne šetaju. U Americi često džogiraju i to se može vidjeti,a ko šeta ulicama suburba ( predgrađa)smatraju ga budalom. Sviraju autolm dobacuju. Samo su u auto i muzika u autu.Prava naša seljadija. Za Ljubljanu me čudi to što pričaš,a obzirom da je 50% grada vodi porijeklo iz Bosne i naši ljudi su tamo aktivni i društveni.jel i ti zivis u kanadi ili ne?
znam da su prazne ulice ali kazem cuo sam price da su ulice prazne ali zato putuju negde van grada a ja mislim da su ulice opasne nocu i da nemaju naviku da idu ne znam gde, a jos manje da idu kolima negde van nego da prosto sede kuci
kad sam bio u sloveniji video sam da u podne u sred bela dana u centru grada nema zive duse mozes samo da sretnes vlasnike ljubimaca kako setaju kucice jer moraju a inace je klasicna ona prica da posle 7-8 ljudi na ulici skoro da nema i niko nigde ne ide ni radnim danom ni vikendom