Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.492
Рецимо зато што НИЈЕzasto je u americi kriminal 50 puta veci nego recimo u Kini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рецимо зато што НИЈЕzasto je u americi kriminal 50 puta veci nego recimo u Kini?
zasto je u americi kriminal 50 puta veci nego recimo u Kini?
У Афганистану силовање не постоји, јер се тамо пре односа жена ни не пита за сагласност
Зашто промовишеш Талибане? Јеси заборавио да су они клали и руске војнике?
Čak i pošten čovek u policijskoj državi živi sa stalnim ograničenjima i latentnim strahom, ne zato što je kriv, nego zato što granice “dozvoljenog” mogu biti nejasne, a kazne brutalne i bez mogućnosti žalbe. Bio sam nedavno u Kini i znam šta pričam. Sve je to lepo, ali činjenica da ti je blokiran internet, da možeš da gledaš i slušaš samo ono što KP Kine odluči, da te svi snimaju svugde i kažnjavaju tek tako zvuči kao život u Orvelovom romanu. Prvi ti bi se 100 puta bolje osećao u USA nego u Kini, sa svim tvojim strahovima i paranojama. Znam jer te poznajem a bio sam i tamo i ovamo.za postene ljude nema mana
samo za kriminalce i wannabe krimose
Ovo je samo populistički show jednog političkog klovna naviklog na reality show televiziju na kojoj je briljirao, ali ti izgleda zaista nemaš dara da to razumeš.zamislite koliko bi kmecanje ovde bilo da je Vucic izveo vojsku kao Tramp na ulice prestonice
Ovo je samo populistički show jednog političkog klovna naviklog na reality show televiziju na kojoj je briljirao, ali ti izgleda zaista nemaš dara da to razumeš.
Ne sporim ja njegov legitimitet kao predsednika, već samo kažem da je populistički klovn navikao na reality TV, što je takođe neupitno i objašnjava mnoge njegove poteze i odluke.on je predsednik amerike
pobedio je na izborima ubedljivom vecinom
legitimitet mu je neupitan
https://lat.rt.rs/svet/46171-amerika-kriminal-nasilni-zlocini-gradovi/
https//en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_crime_rate
brojke ne lazu
Bezbednije ziveti u Kabulu nego u 90% americkih velikih gradova
autorska tema
Коју војску вучић да изведе на улице?zamislite koliko bi kmecanje ovde bilo da je Vucic izveo vojsku kao Tramp na ulice prestonice![]()
Ne sporim ja njegov legitimitet kao predsednika, već samo kažem da je populistički klovn navikao na reality TV, što je takođe neupitno i objašnjava mnoge njegove poteze i odluke.
Коју војску вучић да изведе на улице?
Једино ако мислиш да изведе америчку војску![]()
Да, али то су потпуне глупости.ne promovisem
samo kazem sa su amerikancj jos zaostaliji i kriminalizovaniji cak i od njih
talibani su zlo
amerikanci su jos vece zlo
to je sustina
prakticno na svetu nema veceg zla od amerike
Ne sporim ja njegov legitimitet kao predsednika, već samo kažem da je populistički klovn navikao na reality TV, što je takođe neupitno i objašnjava mnoge njegove poteze i odluke.
Да, али то су потпуне глупости.
У Америци сви људи живе нормално и слободно исповедају своју веру.
У Афганистану државно уређење промовише сечу глава
У најгорем случају, силовану жену Афганистан осуди на смртu najgorem slucaju je stopa silovanja ista kao u Americi
opet je broj ubistava 10 puta manji nego u Cikagu npr
Amerika i EU su izuzetno nebezbedne postale za zivot
И колико људи у Америци је осуђено на смрт због проповеди Јеванђеља?i u Americi imas smrtnu kaznu kao u Avganistanu
И колико људи у Америци је осуђено на смрт због проповеди Јеванђеља?
Zemlje BRICSa prednjace po broju ubistava, tako da juzna afrika je na 5tom mestu po ubistvima, zatim Brazil na 22gom mestu, etiopija na 47 mestu rusija na 54tom mestu
https://lat.rt.rs/svet/46171-amerika-kriminal-nasilni-zlocini-gradovi/
https//en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_crime_rate
brojke ne lazu
Bezbednije ziveti u Kabulu nego u 90% americkih velikih gradova
autorska tema
A Srbija nije ,,zatucana kriminalizovana država,,?ne bih ziveo ni u americi ni u avganistanu
Srbija je raj na zemlji za ta zatucane kriminalizovane drzave
ne bih ziveo ni u americi ni u avganistanu
Srbija je raj na zemlji za ta zatucane kriminalizovane drzave
A Srbija nije ,,zatucana kriminalizovana država,,?
Ti si iz Kabula?