JA KOJI JESAM
Poznat
- Poruka
- 7.799
Jao vraze jedan, znas i ti da se zekiš, samo kad hoces hehe![]()
Ne zekim se.
Apsolutno sam ozbiljan i opušten.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao vraze jedan, znas i ti da se zekiš, samo kad hoces hehe![]()
A ti si se nakacio na frekvenciju venerijanskih anunakija i sad ti oni odasilju poruke koje nama prenosis? Ili si mozda a..apsolut?
Neposredno iskustvo je, kada je znanje u pitanju, go k****, da se ne lažemo.
Ono ne znači bukvalno ništa u svetu u kome vladaju forme intelekta i gde je intelekt preovlađujuća forma saznanja. Zato je filozofija neprikosnovena kraljica svih nauka, jer pokušava ta saznanja da dostavi kroz intelekt, i uvek će biti. I znanja iz filozofije se stiču da bi se tome dao omaž.
Imala sam i ja iskustvo bliske smrti, pa do skoro nisam imala potrebu nikome da ispričam, a tek da vijam da ubeđujem.
Iskustva ne služe za to, niti se ovaj život živi zbog onog. "Onaj" je zagarantovan, kao što rekoh, niko neće nadrljati u konačnici egzistencije, ili biti zaboravljen u nekom udaljenom kvadrantu galaksije.
Ovi dožive nekad nešto (i to je pitanje da li su, ne ide mi u glavu da neko ko je imao mistično iskustvo nema smisao za humor, zato i mislim da lažu), odmah osnuju sektu, i svi koristi isti repetitivni, mrtvi, sufokantno dosadni jezik.
Isto, dva put u životu nisam pomislila da nekoga prozivam za ego, a "prosvetljeni" reč ego (tuđi, nikako, ali ni ka ko sopstveni) ne vade iz usta, kao da je čokoladni uskršnji zeka.
Ti si ne možeš izvan svog ok
To iskustvo što si imala ništa ti ne znači. I dalje misliš da je intelekt najvažniji.
To govori o nivou svjesnosti, tj o tvom preizraženom egu. Probudi se.
I ja sam mislila to, hahaIdem tamo da te metnem medju omiljene forumase, majke mi
I ja sam mislila to, haha
Ko smo mi da sebi dajemo na znacaju pored velikog tebe. Mi smo samo deo simulakruma video igrice u kojoj si ti glavni protagonista.
Ponudio sam se da samnom raspravljaš onako kako ti je volja,
uvijek izabiraš licemjerstvo, evo i sada. To je tvoj izbor i tvoj nivo svjesnosti.
Ja ti to ne određujem.
Eto, ja odlucim da maksimalno spustim ego i minimiziram sebe do nivoa coveculjka iz video igrice, a ti opet tako...eh

Što ste zapeli da li ima života posle smrti, kad je važnije ima li ga pre smrti.
Šta zaključismo, kolege, ima li života posle smrti?
Hajde recimo da čestice mogu da ispare...
Gdje će to da ispare, u šta?
U neki drugi prostor?
Vrijeme i prostor su posledice dimenzionalne projekcije a ne nešto što postoji.
Šta zaključismo, kolege, ima li života posle smrti?
ja se uvjerila da nemaŠto ste zapeli da li ima života posle smrti, kad je važnije ima li ga pre smrti.
I ja sam sve više uveren u to.ja se uvjerila da nema![]()