- Poruka
- 2.737
Da ali ako ima negde kopija, onda je postignut Life After Death.Alt ctrl delete, sve to smrt formatira za 5 minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali ako ima negde kopija, onda je postignut Life After Death.Alt ctrl delete, sve to smrt formatira za 5 minuta.
Da bi ova tvoja opomena imala smisla, treba i da je objasniš - zašto? Bez toga isto je kao da nisi rekao ništa.
Filozofija nije nauka da je njen domen uzrocnoposledicni svet....Filozofski, tj. logički gledano, posledice ne može da bude bez uzroka
Sadržaj svesti (znanja-informacije) mogu da se izgube ili zaborave, što je svakodnevna pojava i kod ljudi i kompjutera, ali ono što život jeste, ne može mi da se izgubi, ni zaboravi, a to je ono živo JA koje večito postoji i njegovih 7 sposobnosti, pomoću kojih ono uvek iznova može znanje i da stiče i briše. Na primer, jedan atom u vreme dok se nalazi u sastavu tela kamena rasplaže znanjem (infoemacijom) o tome šta treba da radi i kako da se ponaša da bi bio kamen. Kad biljka iz kamena usisa taj atom u sebe kao mineral, da on sada postanje građa tela biljke, taj atom sada u telu biljke kopira informaciju o građi tela biljke i o svojoj ulozi unurar tela biljke koju će da gradi i njegova svesnost se sada menja i on bez probleme prestaje da bude kamen i popnaša se kao kamen, a počinje da se oseća kao biljka i počinje da bude biljka. A kada jagnje popasu tu biljku da ona sada postane građa tela jagnjeta, taj isti atom će sada bez problema da kopira znanje o građi tela jagnjeta i pomoću te informacije će da promeni svoju svesnost i počeće da vrši neku radnu funkciju u telu jagnjeta i tako će početi da se ponaša kao jagnje i živi kao jagnje. A kad čovek pjede jagnje, sada će taj isti atom u ljudskom telu početi da bude svestan kao čovek, da se ponaša kao čovek i živi kao čovek. A kad čovek umre, i zakopaju ga u zemlju, taj isti atom će ponovo da postane kamen i živi životom kamena kojim je živeo i pre nego je krenuo na svoje turističko putovanje iz kamena u biljku, pa iz biljke u telo jagnjeta, pa iz jagnjeta u telo čoveka i na kraju se ponovo vratio svojoj rodnoj grudi iz koje je i krenuo i sada ponovo postao kamen.Alt ctrl delete, sve to smrt formatira za 5 minuta.
A šta to onda izvan uzročno-posledičnog sveta još ima da postoji čime bi filozofija mogla da se bavi, što bi moglo da bude značajno za ljude kao pripadnike uzročno-posledičnog sveta? Nema ništa! Samo presipanje iz šupljeg u prazno.Filozofija nije nauka da je njen domen uzrocnoposledicni svet....
Ima "samo" izmedju 70 i 90% zivota i sveta. Ako pretpostavimo da je nasa svest samo 10% resursa naseg mozga i da je time moguce obuhvatiti 10 do 30% dogadjaja sve ostalo je znacajnije za ljude nego ova boranije od uzroka i posledica. Tacnije svet, znacajan za zivot, je poznat samo do 10% sve drugo su samo "slucajnosti" grebnute fenomenologijom koja ne poznaje logiku ni kauzalitet.A šta to onda izvan uzročno-posledičnog sveta još ima da postoji čime bi filozofija mogla da se bavi, što bi moglo da bude značajno za ljude kao pripadnike uzročno-posledičnog sveta? Nema ništa! Samo presipanje iz šupljeg u prazno.
Prvo, ljudska svest nema nikakve veze sa mozgom. Ona je elektromagnetno polje (aura ili duša) koja obavija i prožima ljudski organizam, kojoj mozak služi samo kao spremište informacija koje u njega skladišti uz pomoć čula, da bi pomoću mozga, zatim pomoću tih informacija i nervnog sistema mogla da upravlja ljudskim organizmom kao celinom. Isto tako radi i električna struja kada koristi harddrajv u kompjuteru i u njega skladišti razne informacije, a kasnije koristi.Ima "samo" izmedju 70 i 90% zivota i sveta. Ako pretpostavimo da je nasa svest samo 10% resursa naseg mozga i da je time moguce obuhvatiti 10 do 30% dogadjaja sve ostalo je znacajnije za ljude nego ova boranije od uzroka i posledica. Tacnije svet, znacajan za zivot, je poznat samo do 10% sve drugo su samo "slucajnosti" grebnute fenomenologijom koja ne poznaje logiku ni kauzalitet.
ljudska svest nema nikakve veze sa mozgom. Ona je elektromagnetno polje (aura ili duša) koja obavija i prožima ljudski organizam, kojoj mozak služi samo kao spremište informacija koje u njega skladišti uz pomoć čula
Po tome je svest jer ta ista energija raspolaže i sa psihičkim sposobnostima opažanja svog naprezanja i kretanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja, koje su osnovne karakteristike svesti, bez kojih svest ne bi mogla da dovede sebe u stanje svesnosti, niiti da stvara informacije o različitim oblicima svog organizovanog i harmonićnog naprezanja i kretanja, kao što su to atomi kao organizacije kretanja i rada elementarnih čestica,
Dakle dusa ....Isto tako radi i električna struja kada koristi harddrajv u kompjuteru i u njega skladišti razne informacije, a kasnije koristi.
Dakle moja tepsija je deo svesti....njeni atomi su energetsko svesno samopostojeci elementi univerzuma...jer sve što postoji je SVEST. Ili pak, ŽIVOT, jer POSTOJATI može samo ono koje je sposobno da postoji samo po sebi, kao svoj i uzrok i posledica
LOL! Bas naprotiv-zivot je oduvek, i svuda prisutan-samo, ne pricam o ljudskom zivotu...Pre ljudi-postojala su samo mora-i u njima-zivot. Pa kopna i mora-bujali su zivotom, naravno. Cak i ako ne racunamo zivotninjski svet-vegtacija-bilj,e rastinje itd buja zivotom, od pamtiveka...Smrt je postojala oduvek, kao posledica.Zivot je od samog pocetka jedno veliko nasilje nad harmonijom, nad time kako se taj zivot posle smrti cesto zamislja... Raj, mir, odsustvo nasilja nad nasim iskonskim teznjama. Da smrti nema, sva bi ziva bica radila na tome da je stvore.

Pa neki su umrli al I dalje ne znamPozdrav svima, nije me bilo duže Vreme, bila sam u solarijumu. Mislim da je vreme da oživimo ovu legendarnu,nepatvorenu i originalnu temu tako da, šta SAD mislite,nakon svih ovih godina, ima li života posle smrti ili nema?!![]()
Kako to mislite poštovani Pisho, šta tačno ne znate?Pa neki su umrli al I dalje ne znam
Pa nisam u komunikaciju s njima a I Sam Sam Jos ziv Kako bih onda znao draga tamariceKako to mislite poštovani Pisho, šta tačno ne znate?