момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.989
Postaju i prestaju da postaju.
Šta postoji?
Ljudi i crvi, dok jedni druge ne prozdru i ne poumiru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postaju i prestaju da postaju.
Šta postoji?
kolega, sekunda necije srece je vecnost za drugoga...nije vreme limitirano pravom naseg shvatanja kojim polazemo pravo na njega
Ljudi i crvi, dok jedni druge ne prozdru i ne poumiru
Kakva je to logika?
Ako neko ili nešto proždire ono drugo nešto ili nekoga... nije li logično da će na kraju procesa proždiranja ostati finalni proždirač?
Nema kraja procesa, prozdiru se u beskonacnost nedogleda, a ako i bude kraja, onda ce to biti kraj, dakle nista nece ostati, no cemo se svi rastopiti na atome kao posledica delovanja tamne energije buahaha
Dakle, ostat' će ipak nešto; atomi i 'tamna materija'?
Ne nego sve ide u termodinamičku smrt.
Sve će ispariti u kosmičko pozadinsko zračenje.
Ili ce sve ponovo da se skupi u singularitet u kojem ce da bude pristuna beskonacna gustina i zapremina energije koja ce ponovo da eksplodira, a iz koje ce da pukne veliki prasak, kao i pre 14 milijardi godina i ajmo sve ponovo
Dakle ostat' će isparenje?
Ništa se ne skuplja.
Materija je hologram.
Dakle, projekcija.
Da li si ikada čuo ili svjedočio da se projekcija filma skupi s površine filmskog platna ili s monotora nazad u singularitet, nazad u CD?
Ili ce sve ponovo da se skupi u singularitet u kojem ce da bude pristuna beskonacna gustina i zapremina energije koja ce ponovo da eksplodira, a iz koje ce da pukne veliki prasak, kao i pre 14 milijardi godina i ajmo sve ponovo
Da.
Na "kosmičkom platnu" stojaće zračenje.
Ja mislim kada poslednje čestice ispare, da će vreme i prostor da se sažmu zajedno sa tom čistom energijom poz.zračenja i da će se stari kosmos prevrnuti u novi sa novim big-bengom
Da.
Na "kosmičkom platnu" stojaće zračenje.
Ja mislim kada poslednje čestice ispare, da će vreme i prostor da se sažmu zajedno sa tom čistom energijom poz.zračenja i da će se stari kosmos prevrnuti u novi sa novim big-bengom
Nego, šta je suština univerzuma?
Beskonacni tocak vremena u kojem ljudi jedu crve, a crvi ljude.
Beskonacni tocak vremena u kojem ljudi jedu crve, a crvi ljude.
Taj točak je samo u tvojoj glavi.
Inače nigdje drugdje ne postoji.
Ali recimo da je točak vječni proces... da li to znači da je proces postojan?
Da li proces postoji?
Šta je postojano?
Šta postoji?
Naravno, ovo sto ti pricas nije u tvojoj glavi no je prafundamentalna sustina supstancijalne ravni univerzuma i njegovog prauzroka. Al zato je ovo sto ja pricam samo u mojoj glagi, logicno jelte.
Trancendiraj u univerzalni Um i vidjet' ćeš da je to što pričaš zaista samo u tvoj glavi.
Jedno je pričati iz glave a drugo kroz glavu.
Logično, jelte.

A ti si se nakacio na frekvenciju venerijanskih anunakija i sad ti oni odasilju poruke koje nama prenosis? Ili si mozda a..apsolut?