Живети с женом/мужем, а...

не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?

Nije problem nekog ne prevariti, problem je nekog trpeti.

Za svoju 31 godinu zivota jos nisam naisao na zenu koja bi zasluzila biti sa mnom u braku, jer tu bi ja mnogo izgubio, od zivaca, do slobode itd.
Najbolje bi bilo da ljudi zive odvojeno i bez ikakvih papira (bracnih) i dok se trpe skupa su, kad se ne trpe razlaz.

Medjutim ovo stanje odgovara vecini muskaraca (koji nisu retardi-mamini sinovi) a manje odgovara zenama, jer zene i ulaze u brak zbog koristi i zivota na muzev racun.

E sad meni je glupo nekog varati, i ziveti sa njim, ali da sam zena kojoj muz sve financira naravno da bi tako nesto radio dokad god mogu.
Jer yebi talibana kad je taliban.
Naravno zbog ovog mog razmisljanja, mene zene mrze do kosti, ali nek me mrze, bolje da te mrze nego da si glup pa da te koriste.

I sutra da se zayebem i ozenim, ne bi toj zeni nikad verovao, jer zene retko vole muskarce, uglavnom im sluze za njima vec poznate kombinacije lecenja kompleksa, ispravljanja krivih drina iz starih veza itd.

Умире ли део човека ступањем у брак?

Ne umre ali jednog dela moras da se odreknes. Najbolje je kad taj deo sto vise izivis (znas na koji deo mislim - zaj.ebancija, nemanje obaveza, neobavezan sex, novotarije, eksperimenti, razni ljudi...itd) pre nego sto odlucis da se zenis/udajes.
Ne treba covek da umre u braku ali mozda je jedino resenje da tu zelju za novim i uzbudjenjem ne vezuje samo za seks. Istina je da seks dovodi do trenutnog zadovoljavanja vise aspekata i ne mozes ljude kriviti sto to zele.
I bajke su da se sve moze uraditi sa partnerom. Sta ako neko zeli nesto potpuno novo makar samo za jednu noc? Jebi.ga.
Nemam odgovor.

Nije problem nekog ne prevariti, problem je nekog trpeti.

Za svoju 31 godinu zivota jos nisam naisao na zenu koja bi zasluzila biti sa mnom u braku, jer tu bi ja mnogo izgubio, od zivaca, do slobode itd.
Najbolje bi bilo da ljudi zive odvojeno i bez ikakvih papira (bracnih) i dok se trpe skupa su, kad se ne trpe razlaz.

Medjutim ovo stanje odgovara vecini muskaraca (koji nisu retardi-mamini sinovi) a manje odgovara zenama, jer zene i ulaze u brak zbog koristi i zivota na muzev racun.

E sad meni je glupo nekog varati, i ziveti sa njim, ali da sam zena kojoj muz sve financira naravno da bi tako nesto radio dokad god mogu.
Jer yebi talibana kad je taliban.
Naravno zbog ovog mog razmisljanja, mene zene mrze do kosti, ali nek me mrze, bolje da te mrze nego da si glup pa da te koriste.

I sutra da se zayebem i ozenim, ne bi toj zeni nikad verovao, jer zene retko vole muskarce, uglavnom im sluze za njima vec poznate kombinacije lecenja kompleksa, ispravljanja krivih drina iz starih veza itd.

Tako je, sinke. NE DAJ NA SE! :klap:
Nego, torbu na leđa, a put pod noge, pa bjež da te ne uvate i iskoriste, možda čak i
ponize. :D

meni je vazno da ne povredjujem ljude oko sebe. posebno one sa kojim sam u vezi. ako je tada izabran, znaci da ima kvalitete zbog kojih sam sa njim i da ga pre svega, postujem.
povrediti nekoga sa kim si (ako podjemo od toga da je prevara ipak povredjivanje) jer si ga sam odabrao iz ljubavi, postovanja i lojalnosti, meni je pljuvanje po sebi, svom izboru i svemu sto vrednujes.
svakako da nismo monogamni ali to ne bi trebalo da bude opravdanje za povredjivanje onih sa kim smo..hm...

ps. da dodam da ima parova koji imaju toliko otvoren odnos d aim je ok da imaju tu slobodu da vidjaju druge. to je sasvim druga prica, to je stvar dogovora i svakako je mnogo postenije nego varanje.

Kako sejes tako zenjes.
Ako ces poceti da varas to iso ocekuj i od nje. Nije varanje njen problem vec tvoj? Samo sebi zagorcavas situaciju. Da li je jedno JE... vredno veze i braka NIJE. Ako varas duze onda veza/brak nefukcionise, pa teraj dalje. Gledam kako se svi hvale kako mogu, pa dobro ajde ovako iz mog iskustva praznenje (cist sexxxx) traje od 15-30 min, a uzivanje (znam da nevolite taj izraz) u vodjenju ljubavi moze i da traje 2-3 sata sa pus pauzama, ukupno nekih 20 min. pauza. Pa sta je vrednije 15 min ili 2 sata, a kako je svet mali uvek se sazna, za 1 mesec, 1 godinu, 3 nebitno uvek se sazna i to kada se najmanje nadas. A druga stvar postavi se u suprotnu situaciju, devojka tebe vara, sta ces ti onda? Da vracas istom merom :).

Uostalom i nije vazno ali me cisto kopka koliko to praznjenje, a kolko vodjenje ljubavi kod vas traje?

e da, to sma htela d akazem. nekako, sve sto ne zelis da se tebi desi, ne radi drugima. e, ako je nekome ok da i druga strana ima izlete, to je onda druga prica.

Imati odnose sa drugim ljudima, a od svog partnera ocekivati vjernost, je bezobrazluk!
Onaj ko ima potrebu da zadovolji svoje nagone sa strane, mora biti spreman da to isto dozvoli i partneru!
Ne bih dramila da mi kaze da, kada mu je to potrebno, ima sex sa nekom drugom zenom, ako ja osjecam da mene voli i da nasa veza funkcionise kako treba.

Imati odnose sa drugim ljudima, a od svog partnera ocekivati vjernost, je bezobrazluk!
Onaj ko ima potrebu da zadovolji svoje nagone sa strane, mora biti spreman da to isto dozvoli i partneru!
Ne bih dramila da mi kaze da, kada mu je to potrebno, ima sex sa nekom drugom zenom, ako ja osjecam da mene voli i da nasa veza funkcionise kako treba.

nema sanse da veza funkcionise kako treba a on/ona vara. i prevare se ne desavaju samo radi sexa sa drugom osobom.

nema sanse da veza funkcionise kako treba a on/ona vara. i prevare se ne desavaju samo radi sexa sa drugom osobom.

Niko od nas u mislima ne nosi samo svog partnera.
Privuku nas i drugi ljudi, a ko kaze suprotno, sigurna sam, da sebe laze a onda i ostale..........samo, veliki broj ugusi to u startu, ne odvazi se na djelanje, ne zbog sebe, svojih zelja i potreba vec iz obzira prema partneru.
Jer prevara, sex sa nekim drugim bi povrijedio onoga sa kojim si..........povrijedio bi, jedino, njegovu sujetu, jer nije lako podnijeti da nekome nisi sve na svijetu.........a jasno je da niko nikome nije sve na svijetu.
Zato bih ja vise voljela da decko, koji je sa mnom u vezi, braku, ako jako zeli i ima odnose sa tim osobama, a ne nezadovoljan guseci sebe, svoje nezadovoljstvo istresa na nasoj vezi.
Ne bih podnijela, jedino, da mi prica o tome.

Niko od nas u mislima ne nosi samo svog partnera.
Privuku nas i drugi ljudi, a ko kaze suprotno, sigurna sam, da sebe laze a onda i ostale..........samo, veliki broj ugusi to u startu, ne odvazi se na djelanje, ne zbog sebe, svojih zelja i potreba vec iz obzira prema partneru.
Jer prevara, sex sa nekim drugim bi povrijedio onoga sa kojim si..........povrijedio bi, jedino, njegovu sujetu, jer nije lako podnijeti da nekome nisi sve na svijetu.........a jasno je da niko nikome nije sve na svijetu.
Zato bih ja vise voljela da decko, koji je sa mnom u vezi, braku, ako jako zeli i ima odnose sa tim osobama, a ne nezadovoljan guseci sebe, svoje nezadovoljstvo istresa na nasoj vezi.
Ne bih podnijela, jedino, da mi prica o tome.

E to se pili zove bezanje od stvatnosti, znam da me zena vara ali cu cutati zbog svog mira. NEVALJA
Ako cete se varati onda se varajte otvoreno, bar znas na cemu si.
Jesi ti u pravu kada kazes privlace nas drugi ljudi, ali u tome je i stvar imas prioritete, zanimljivo je to upoznavanje. Znas li koliko puta sam oteran u PM jer sam priso devojci pricamo i posle sat vremena mi kaze a dobro ocemo mi negde, moj odgovor jok imam devojku samo ocu da pricamo. I vi ste neverovatne, (globalizujem - da se pojedinke neosete prozvane) glumite cednost, a kada je u pitanju sex odma ste spremne.

Joj pa najlakse je jebati, ali imati sa nekim da delis srecu to je vec tesko naci.

Ja nekazem da me u nekom trenutku nece zaenteresovati neka druga, ali uvek postoji rizik izgubiti sta imas, netreba biti alav, ono sto imas ako ti odgovara netreba ti vise, jer kada izgubis tek onda znas sta si imao. Sve uzimamo zdravo za gotovo, ona je pored mene, pa mogu i da probam nesto sa strane - cista samozivost, licemerje - osobine koje ne podnosim. Ako dodje do trenutka prevare reci cu bolje da sazna od mene nego od neke ljubomorne posesivne devojke (jer bez laganja vecina jeste takva).

Sve u vezi proizilazi iz poverenja, ako ti varas znaci nemas poverenja u svoju devojku i pocinjes da sumnjas da i ona isto radi, ljubav prelazi u ljubomoru, ljubomora u zavist i na kraju neminovno nasilje i pucanje veze.

Sve u vezi proizilazi iz poverenja, ako ti varas znaci nemas poverenja u svoju devojku i pocinjes da sumnjas da i ona isto radi, ljubav prelazi u ljubomoru, ljubomora u zavist i na kraju neminovno nasilje i pucanje veze.

Nisu svi sposobni za slobodnu vezu!
Ja sam napisala da to moze da funkcionise jedino ako su partneri slicni, otvoreni jedno prema drugom.......
Moj stav je ranije bio da nikada ne bih prevarila, nikada oprostila prevaru, jer to je izdaja...........a onda se sve promijenilo......
Ko sam ja, da njemu branim da zivi onako kako on zeli, a zato i postoji zabavljanje, upoznavanje, period u kom cu shvatiti sa kakvim sam covjekom i ako mi njegov nacin zivota odgovara, tek onda graditi nesto vise sa njim........
Ako je nejgov stil zivljenja da zeli pored mene i druge zene, ja mogu samo da razmislim, shvatim da li mi odgovara ili ne i izjasnim se po tom pitanju............nema tu mjesta ljubomorisanju, sve dok se zna ko je ko u tim odnosima.........
Cist racun, duga ljubav.

Nisu svi sposobni za slobodnu vezu!
Ja sam napisala da to moze da funkcionise jedino ako su partneri slicni, otvoreni jedno prema drugom.......
Moj stav je ranije bio da nikada ne bih prevarila, nikada oprostila prevaru, jer to je izdaja...........a onda se sve promijenilo......
Ko sam ja, da njemu branim da zivi onako kako on zeli, a zato i postoji zabavljanje, upoznavanje, period u kom cu shvatiti sa kakvim sam covjekom i ako mi njegov nacin zivota odgovara, tek onda graditi nesto vise sa njim........
Ako je nejgov stil zivljenja da zeli pored mene i druge zene, ja mogu samo da razmislim, shvatim da li mi odgovara ili ne i izjasnim se po tom pitanju............nema tu mjesta ljubomorisanju, sve dok se zna ko je ko u tim odnosima.........
Cist racun, duga ljubav.

Dobro moze i tako, lepo je sto kreces od suprotne strane, a ne od sebe, samo pazi da se ne opeces, imas retku osobinu koja moze biti mac sa dve ostrice, koliko je dobra ako naletis na pravog, tolko je losa jer neko lako moze da te izmanipulise (sa posledicama)

не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?
to je sasvim moguce kada od osobe sa kojom zivite imate potpunu paznju i ljubav...mnogi se zale da druga strana vremenom izgubi interesovanje i ne unosi vise nista u vezu pa ili pate ili traze utehu...Obostrano postovanje i tolerancija su uslov za uspesno trajanje i ne mogu da shvatim ljude koji se zadrzavaju u braku ili vezi koja nije zadovoljavajuca...ali to je vec druga tema...

e ja uvek pozdravljam kad je neko jasno iskristalisao svoje stavove. i kad znas sta da zelis, znas sta ti je ciniti.
1. ili nadjes zenu koja misli slicno tebi pa imate veze sa strane bez ljutnje
2. ili s ene zeneis, d ane bi neku romanticnu dushu upropastio i razocarao bez razloga

sto bih se zenio sa jednom i sa njom ziveo,a ***** drugu....kad volim, volim samo jednu...pogotovu zenu i majku nase dece...i ne znam koja bi zena trpela da je muz zapostavi..ili jos bolje...nafleka je, pa ode kod druge...u takvoj vezi, ne bih ziveo...zadovoljan sam i sa jednom

sto bih se zenio sa jednom i sa njom ziveo,a ***** drugu....kad volim, volim samo jednu...pogotovu zenu i majku nase dece...i ne znam koja bi zena trpela da je muz zapostavi..ili jos bolje...nafleka je, pa ode kod druge...u takvoj vezi, ne bih ziveo...zadovoljan sam i sa jednom

Треба да научиш да разликује страст и љубав...
Зшто мислиш да неко мора обавезно да запостави жену да би био с другом?
Тешко оној коју неко воли због болдованог...

Треба да научиш да разликује страст и љубав...
Зшто мислиш да неко мора обавезно да запостави жену да би био с другом?
Тешко оној коју неко воли због болдованог...

Joj, ti sa tvojim lekcijama
a0824.gif

Taj neko je voleo tu zenu kada je ozenio, pa je nastavio da je voli kao majku svoje dece, pa na kraju kao drugara u starosti.

E to je ostvarena zena i .

Back