Опадање критеријума с годинама ?

Ali realno preko 90 % je prosecnih osoba i u vezama i u brakovima.
Prosecnih i finansijski i fizicki.
Današnji brakovi u mladih pucaju kao šav na čarapi. Razlog, da se ne lazemo u 80 % tih mladih polupanih brakova je to..
S godinama se dodaju ti monetarni kriterijumi tipa
"nisam mlada i naivna, sad mora i da se naplati"

Realnost tuzne sadasnjice

Opet ti o Šehidima :smor:

S obzirom na sva tvoja pisanja iz toboz ličnog iskustva kako pre tokom i posle rata, jasno je da je stanje daleko od rose...

Bože moj, ne očajavati, zrele godine su takođe lepe

Sto bi rekli danas onako po američki
Milfače su vrlo trazena roba
Ko očajava? Ne vidiš dobro kapetane.
Miflače su kod kuće, a ne na forumu. I to one ratne :zper:

Ko očajava? Ne vidiš dobro kapetane.
Miflače su kod kuće, a ne na forumu. I to one ratne :zper:
Opet o Šehidima u ratu
Rat pa rat, ostavi bona šehide, oni su u dzenetu uzivaju, jes To ljubomorna na njihov raj?
Dobro, mozda je kuguarke tačniji naziv
To nije epitet po mestu, kući ili forumu

Već za one preko leta trideseta... A pogotovo takve koje 35 otpevaše

Daleko je to od rose sta se odma bockaš i šehida hvataš. Rat pa rat...

Ne znamo ni jednu ženku tolko "ratobornu"

Pardon znamo, sin direktora cirkusa :np:

Кад сте се приближили у четвртој деценији јел сте стекли утисак да многе оне некадашње девојке које сте безуспешно јурили као млади јуноша одједном постају све отвореније према вама кад их стигну године, брачни живот итд ? Јел вас пукне комплекс у фазону "сад си ме се сетила кад те младост оставила" ? Мене да.
Исто питање и за жене.
Nikad nisam jurio tako da sada nemam tih problema.

Kriterijum ne može da opadne, može samo da se menja, da ono što ti je nekad bilo važno sad nije i obrnuto.

Recimo u mojim dvadesetim morao je neko da bude vrhunski intelektualac da bi mi se dopao. Poželjno recitovanje na francuskom, poznavanje psihoanalize, filozofije, klasika književnosti itd... To se toliko promenilo da sada kada bih upoznala nekog takvog smorio bi me izistinski. Skoro sam upoznala nekog istoričara sa kojim sam 2 sata pričala od politike do metafizike, i nikad se sa njim ne bih kresnula iako pristojno izgleda. Čovek je video koliko ima sati pa je u narednih par dana poslao dik pik da se nekako izvadi haha... i ukaže na svoj drugi adut.

Prisutnost, lepo telo, jaka ličnost, malo priče, životnost.. bez intelektualizma, bez ikakvog davljenja, da izgleda lepo i miriše lepo, današnji kriterijumi potpuno različiti nego pre 20 godina. Svedeno, jasno, lako, bez ikakvih komplikacija.

Back