sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.465
не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?
Nije problem nekog ne prevariti, problem je nekog trpeti.
Za svoju 31 godinu zivota jos nisam naisao na zenu koja bi zasluzila biti sa mnom u braku, jer tu bi ja mnogo izgubio, od zivaca, do slobode itd.
Najbolje bi bilo da ljudi zive odvojeno i bez ikakvih papira (bracnih) i dok se trpe skupa su, kad se ne trpe razlaz.
Medjutim ovo stanje odgovara vecini muskaraca (koji nisu retardi-mamini sinovi) a manje odgovara zenama, jer zene i ulaze u brak zbog koristi i zivota na muzev racun.
E sad meni je glupo nekog varati, i ziveti sa njim, ali da sam zena kojoj muz sve financira naravno da bi tako nesto radio dokad god mogu.
Jer yebi talibana kad je taliban.
Naravno zbog ovog mog razmisljanja, mene zene mrze do kosti, ali nek me mrze, bolje da te mrze nego da si glup pa da te koriste.
I sutra da se zayebem i ozenim, ne bi toj zeni nikad verovao, jer zene retko vole muskarce, uglavnom im sluze za njima vec poznate kombinacije lecenja kompleksa, ispravljanja krivih drina iz starih veza itd.

...ajd ponovo...

.