-korisnik-
Aktivan član
- Poruka
- 1.751
dusu kad prodas djavolu a on stvarno zna dal jesi ili ga zezas mora na priznanicu i pecat da ti stavi..posten je on u trange frange![]()
Da, zato se i prima "pecat" da se zna sta je cije cija dusa kome propada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dusu kad prodas djavolu a on stvarno zna dal jesi ili ga zezas mora na priznanicu i pecat da ti stavi..posten je on u trange frange![]()
Papina mikro država nije imala nikad vlast cijelog svijeta nego samo malu oblast. A Zvijeri su svaka od njih uvjek smjenjujuči se imale svjecku vlast.
Babilon, medopersija, grčka, rim
Sve religije svijeta dugovjekovne imaju političku vezu. Uzmi religiju koju god od dugovjekovnih religija i vidi da su se mješale u politiku a ne samo oni papani.
Po tvojoj logiki zvijer je i khurva i zvijerka.
I sama sjedi na sebi i sama sebe će uzeti i baciti samu sebe s leđa i sama sebe će pojesti i ubiti i onda će biti živa bačena u jezero
Ja to ne vidim tako.
Nema mi smisla to.
Ali kako god, ne bi se previše gnjavijo oko toga![]()
Ne mogu se složiti s ovim. Religije svijeta jesu negativci kao i ostatak svijeta jer su dio svijeta. Ali zvijer je zvijer i nikad nije bila ništa drugo osim zvijeri.
http://thomastaylorministries.org/wp-content/uploads/2015/08/LION_BEAR_LEOPARD.jpg
Religije svijeta jesu negativci kao i ostatak svijeta jer su dio svijeta.
http://thomastaylorministries.org/wp-content/uploads/2015/08/LION_BEAR_LEOPARD.jpg
Rezumijem ja šta govoriš i slažem se sa Biblijom.
Ali ne, biblija ne kaže da je zvijer postala nešto drugo, promjenila identitet u naprimer khurvu, ženu. Uvjek je zvijer.
A to što kaže da je bila pa prestala biti ne znači da je prestala biti zvijer nego prestala postojati jedno vrijeme ali
je opet bila nepostoječa ili mrtva zvijer. Govorimo o tome da i kad je ponovo došla iz bezdana opet je zvijer i to ista ona koja je bila.
Ja to tako tumačim i nikako drugačije. Jedino nisam potpuno siguran šta je žig zvijeri iako imam neke teorije
Žig ima veze sa kupovinom i prodajom![]()
Prvi puta sam na ovom forumu i odlucih da se ukljucim u diskusiju. Rado idem u Adventisticku crkvu, mada ne i cesto, ali su mi do sada najiskreniji i duboko fokusirani na Bozju rijec. Sklon sam da prihvatim da je zig zvijeri povezan sa nepostivanjem Sabata, rukom kao simbolom djela i celom kao simbolom misli i vjere. Medjutim, kako ni jedna crkvena doktrina nije otvorena za nova tumacenja i odstupanja, ja tu vidim problem. Znamo da u vrijeme izlaska iz Egipta nije postojao pisani kalendar, vec se Sabat odedjivao na osnovu Mladog mjeseca, sto bi i bio prvi dan u sedmici, te bi sedmi bio Sabat. U medjuvremenu je Rim u pokusaju da zamuti vodu (moje tumacenje) skrojio kalendar koji se bazirao vise na bizarnim proracunima polozaja Sunca na nebu i tako nakon porodajnih muka kreirao Julijanski i Gregorijaski kalendar kojeg imamo danas. Mora se medjutim primjetiti a ovaj danasnji solarni kalendar se ne poklapa sa prvobitnim Bogom danim racunanjem vremena u odnosu na Mjesec, odredjenim prilikom stvaranja svijeta. Tako da imamo da danasnje subote nisu biblijski Sabat, osim kada se ponekad i poklapaju u datoj godini. Molio bih da se o ovome ramisli, a evo dajem i link:
https://www.worldslastchance.com/yahuwahs-calendar/the-way-divides.html
Objedinjavanje svih religija u jednu, posebno ujedinjavanje svih hrišćanskih religija nije moguće!2. Екуменизам је ново средство подјармљивања православних под богопротивну унију са Ватиканом;
3. Таква екуменистичка унија са Ватиканом је само први корак ка глобалистичкој изградњи Новог светског поретка и у њему синкретистичког обједињавања свих религија у једну, на челу које ће бити „човек безакоња и син погибли“(Сол 2, 3);
http://www.eparhija-prizren.org/?p=12056
Objedinjavanje svih religija u jednu, posebno ujedinjavanje svih hrišćanskih religija nije moguće!
Jedina religija koja je u nekoj meri jedinstvena i koja može da se ujedini jeste Islam. Ako se bude ujedinio, nema sile koja će moći da mu se suprotstavi, pogotovu ne, u odnosu na Islam, sitni hrišćanski ogranci.
Ako svet dođe do jedinstvene religije, to neće biti nikakva ujedinjena religija, pogotovu ne pod vođstvom Pape. Biće to Islam.
Kao i uvek, svi koji teže usitnjavanju rade u korist velike sile.
Objedinjavanje svih religija u jednu, posebno ujedinjavanje svih hrišćanskih religija nije moguće!
Jedina religija koja je u nekoj meri jedinstvena i koja može da se ujedini jeste Islam. Ako se bude ujedinio, nema sile koja će moći da mu se suprotstavi, pogotovu ne, u odnosu na Islam, sitni hrišćanski ogranci.
Ako svet dođe do jedinstvene religije, to neće biti nikakva ujedinjena religija, pogotovu ne pod vođstvom Pape. Biće to Islam.
Kao i uvek, svi koji teže usitnjavanju rade u korist velike sile.
Sto se tice Islama.
Ne smetaju mi ni oni sve dok nisu nasilni.
Da li se mogu ujediniti?
Ako ste imali priliku da upoznate prave arape, a ja jesam.
Njima je predistinacija za nejedinstvo stavljenja u genima.
Bog se pobrinuo.
Oni su samo bic za hriscanstvo ali drugo mu ne mogu nista.
Kao sto mi neki arapi sami kazu:
Arapin bi za novac prodao i svoju majku.
Kazu mi da narod vise veruje Izrailskoj vojsci nego svpjoj.
Navodili su mi primere, necu sada o tome.
Samo jedan.
Ako se u I zraiau izvrsu neki napad.
Sutra I zrailska vojska zna tacno i precizno ko je to i gde i koja mu je kuca.
Odkud zna?
Arapi su vec prodali tu osobu za sekundu.
I zrailska vojska ulazi i unustava tacno i precizno njegovu kucu i vraca se.
Narod se krece normalno kao da vojska nije tu.
Znaju da se nikome ne
ce desiti nista.
Kada prolazi arapska vojska, svi beze u kuce.
Ali recimo d se arapski svet,to jest Islam ujedini.
Sta oni mogu?
Sam Izrail svojim naoruzanjem moze sve da ih unusti. A gde je Rusija, Evropa, Merika, Kina.
Itd.
Moralno otpalo hriscanstvo ima vec i imace problena sa radikalnkm i islamom.
To ce mu biti kazna.
Ali vise od toga ne.
Prelazak na Islam nece biti, po neki.
Jer su sadasnji dogadjaji ucinili da im se on ogadi.
Rodila se mrznja.
Ево знао сам. Одакле теби право да људе етикетираш на тај начин? Стварно ме занима, одакле ти то право? Рибар је човек атеиста пре свега, али је реалан, а ти га етикетираш само зато што не мисли исто као и ти. Секташки менталитет.Smeo bi da se opkladim da si katolickog porekla.
Neko od tvojih.
Nemam nista protiv katolika.
Vec protiv onoga sto ce papstvo u buduce raditi i vec radi.
Vi definitivno ne verujete Bogu na reč.
Zar se danas ne donose zakoni protiv terorizma?
(da li ste videli zakon koji je donesen u Francuskoj po pitanju nadgledanja građana)
Da li u slučaju III Svetskog rata (6. truba iz Otkrivenje) mislite da će da radi internet?
Zar ne vidite da Sotona završava svoje delo kontrole nad planetom?
Ovo ne zaslužuje komentar. Da je reč o nekom drugom izbrisao bih.Smeo bi da se opkladim da si katolickog porekla.
Neko od tvojih.
Nemam nista protiv katolika.
Vec protiv onoga sto ce papstvo u buduce raditi i vec radi.
Ovo ne zaslužuje komentar. Da je reč o nekom drugom izbrisao bih.
Da li ti zaista misliš da sitni, i međusobno zavađeni, ogranci hrišćanstva, imaju ikakvu šansu protiv jedinstvenog Islama?
Upravo zato što su međusobno teško zavađeni (tvoje je pisanje dokaz) radije će se prepustiti Islamu nego da mu se zajednički suprotstave. Treba li ti jači argument?
Moguće da ne razumem tvoj srpski.O kada bi samo jos citao sto pisem.
Ili mozda ne razumes bas dobro Srpski?