Žig zveri

Papina mikro država nije imala nikad vlast cijelog svijeta nego samo malu oblast. A Zvijeri su svaka od njih uvjek smjenjujuči se imale svjecku vlast.
Babilon, medopersija, grčka, rim

Sve religije svijeta dugovjekovne imaju političku vezu. Uzmi religiju koju god od dugovjekovnih religija i vidi da su se mješale u politiku a ne samo oni papani.

Po tvojoj logiki zvijer je i khurva i zvijerka.
I sama sjedi na sebi i sama sebe će uzeti i baciti samu sebe s leđa i sama sebe će pojesti i ubiti i onda će biti živa bačena u jezero :think:
Ja to ne vidim tako.
Nema mi smisla to.
Ali kako god, ne bi se previše gnjavijo oko toga :manikir:

Pa nije imala veliki svetksi uticaj kao mikro drza, ko kaze d aje imala?
Ali i kao mikro, ipak veliki uticaj.
Ali pre toga je harala Evropom 13 veka i imala uticaj da je proiuzrokovala mracni srednj vek, jer su sve careve imali pod svoju vlast i koristili njihovu politicku moc.
I tada su bili politicko religiozna sila.
Nisu oni politicku moc dobili tek Vatikanom.
Vatikanom im se samo smanjila ta moc.

Tekst kaze da vise nije..

I kao sto kaze tekst, a sto opet kazem, ne geldas celu sliku, vec samo delice.

Biblijski tekst kaze: bila je zver i sada vise nije, ali ce opet biti.

Po mojoj logici nigde nisamr ekaod a je zver k urva i zverka.
Pocinejs vec da me zabrinjavas.

Shvatas li ti da je Vaikan religozna i politicka sila.

Kao politicka sila on nosi bludnicu.

Mesanje neke religije u politiku nije isto kao imati 1300 godina vlast , vladati nad Evropom.

Ali koliko vidim ti o tome neznas mnogo i zato ne razumes o cemu pricam.

Poslednja izmena:
U ISTORIJI TO OVAKO IZGLEDA:

PAPSKA PREVLAST JE POCELA 538 GODINE POSLE HRISTA, KADA JE CAR JUSTINIJAN PRIZNAO PAPU KAO GLAVU NAD SVIM CRKVAMA.

Tada je on pobedivsi Germanska plemena u sevrnoj Africi i Italiji, stvorio Papi mogucnost da vrsi, VERSKU I POLITICKU vlast.

Tako imamo pocetak vladavine Papstva o kojoj govori Otrkivenje.

Vidimo da je Papstvo i tada dobijalo silu politickih vodja i bilo onda i iznad njih...

Kada 538 godini, dodamo 1260 godina, dolazimo tacno do 1798 godinu.

STA SE TADA DESILO.

Papstvo, jedna od njegovih glava, je dobilo smrtnu ranu.

Prvi put posle 1260 godina da neko moze tako nesto.

Napoleonov genral BERTIJE je usao u Rim i zarobio Papu Pija VI i odveo ga u Francusku gde je ovaj uskoro umro.

1260 godina je isteklo po prorocastvu i tek tada je to bilo moguce.

Time je Papstvo zadobilo smrtnu ranu.

Off 13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
Off 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?
Off 13:5 I dana joj biše usta koja govore velike stvari i huljenja, i dana joj bi oblast da čini četrdeset i dva meseca.
Off 13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
Off 13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
Off 13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
Off 13:9 Ako ko ima uho neka čuje.

Od tada se Papstvo vise nije oporavilo, vec je islo sve na dole.

Tako da je njegova valst na kraju svedena do vatikana.

Do tada je bilo sila sa kojom niko nije mogao da ratuje.

Progonstgva Bozjih vernih su prestala, a vecina njih je vec bila pobeglo u danasnju Ameriku, gde su uticali na njen razvoj i stvaranje i na njene zakone i najvecu verksu slobodu ikada vdijenu...

Papstvo se i dalje vodilo kao politicko religiozna sila.

Ali bez sile, vremnom svedenu samo na mali Vatikan.

Ono ce ponovo USKORO za kratko, dobiti silu i vlast koju je imalo u celom mracnom srednjem veku.

Silu ce dobiti kao i uvek od aktulenih politickih sila, od Velikog brata i Evrope koju ce onda svuda nametati.

PAPA CE PONOVO BITI PRIZNAT KAO VRHOVNI VLADAR SVIH CRKAVA SILOM ILI MILOM A PRVENSTVENO EKONOMSKOM SILOM ALI I RATOM PROTIV POJEDINACA ILI DRZAVA.

Kada pastvo dobije sili o kojoj prica otrkivenje,to nece biti nista tajno, vec javno.

Naravno da se put tome sprema vec sada iza kulisa, i vatikan ne krije da radi na tome da sve crkve priznaju Papu kao vrhovnog vladara.

TAKO CE RANA ZVERI BITI PONOVO ISCELJENA...

I NASTAVICE PROGONSTVO SVIH ONIH KOJI NECE HTETI DA GA PRIHVATE I NJEGOV ZIG...

Naravno, to ce sve biti lepo upakovano.

Kao glavno oruzje ujedinjenja hriscana pod njihovu vlast ce papstvo uzeti zig zveri, a to je ono to su vecina hriscana vec odavno prihvatili od njih, sto je bila njihova tvorevina..

Ne mogu se složiti s ovim. Religije svijeta jesu negativci kao i ostatak svijeta jer su dio svijeta. Ali zvijer je zvijer i nikad nije bila ništa drugo osim zvijeri.

http://thomastaylorministries.org/wp-content/uploads/2015/08/LION_BEAR_LEOPARD.jpg

Pa ti se ne slazes sa bilijom.

A i koliko vidim, ne razumes poimove o kojima pricamo jer si se slabije bavio ovom temom.

Sama biblija ti kaze da zver nije uvek bila zver.

A ti izgledami imas bolji izvor od Biblije?

Koliko puta da ti to jos citiram?

Off 17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.

Off 17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Bila je zver i nije vise.

Opet ce doci, to jest postati zver.

Ona je bila zver, ali vise nije, i opet ce biti.

Po tebi ona je uvek zver?
Ali biblija kaze da nije uvek.

Ali ne slazes se ti samnom, vec sa biblijom.

A onda o cemu vise da pricamo?

Poslednja izmena:
Religije svijeta jesu negativci kao i ostatak svijeta jer su dio svijeta.

http://thomastaylorministries.org/wp-content/uploads/2015/08/LION_BEAR_LEOPARD.jpg

Lav u Danilu predstavlja Vavilon, Medved ,Medo persiju a leopard Grcko carstvo.

Cetvrtu zver koju Danilo nije mogao da opise, jer nema takve na zemlji, je bio Rim, iz rRma je izaslo Papstvo u delu sa rogovima.

Opisivajuci zver iz Otrkivenja, Jovan zeli da kaze,da je ona oapsnije od sve 3 iz Danila.

Svaka od njih je imala svoju karakteristiku opisanu ovim zivotinjama za sebe.

Ali zver iz otrkivenja poseduje sve te karakteristike svih tih zveri, ne samo jednu.
Ne samo karakteristike lava, opasnost, niti samo medveda, snagu i ubitacnost, niti sam o karakteristiku leoparda, brzinu, i spretnost.

Vec sve 3 karakteristike zajedno.
Jos opasnija.

Trebao bi da se pozabavis istorijom papstva i mracni srednji vek ako hoces da proucavas otrkivenje.
Vidim da ti to nedostaje.

Dok je Papstvo bilo zver, ono je bas pokazivalo karakteristike ovih 3 zveri.

Preko 100 000 000. Ljudi su stradali od njih kroz mracni srednji vek.
I to ne samo stardali.
Ne postoji vojskovodja nama poznat u istopriji sveta, koji je izmisllio takve metode mucenja kao papstvo.

Poslednja izmena:
Rezumijem ja šta govoriš i slažem se sa Biblijom.
Ali ne, biblija ne kaže da je zvijer postala nešto drugo, promjenila identitet u naprimer khurvu, ženu. Uvjek je zvijer.
A to što kaže da je bila pa prestala biti ne znači da je prestala biti zvijer nego prestala postojati jedno vrijeme ali
je opet bila nepostoječa ili mrtva zvijer. Govorimo o tome da i kad je ponovo došla iz bezdana opet je zvijer i to ista ona koja je bila.
Ja to tako tumačim i nikako drugačije. Jedino nisam potpuno siguran šta je žig zvijeri iako imam neke teorije :)
Žig ima veze sa kupovinom i prodajom :think:

Rezumijem ja šta govoriš i slažem se sa Biblijom.
Ali ne, biblija ne kaže da je zvijer postala nešto drugo, promjenila identitet u naprimer khurvu, ženu. Uvjek je zvijer.
A to što kaže da je bila pa prestala biti ne znači da je prestala biti zvijer nego prestala postojati jedno vrijeme ali
je opet bila nepostoječa ili mrtva zvijer. Govorimo o tome da i kad je ponovo došla iz bezdana opet je zvijer i to ista ona koja je bila.
Ja to tako tumačim i nikako drugačije. Jedino nisam potpuno siguran šta je žig zvijeri iako imam neke teorije :)
Žig ima veze sa kupovinom i prodajom :think:

Vidis da ne razumes.
Nisi nista razumeo od onoga sto sam pisao.

Gde sam ja rekao da je zver postala nesto drugo; A KAMOLI K URVA??:eek:

Bilija ti kaze, vec sam ti 4 puta citirao i to ne vidis?
Ne razumem?

Biblija kaze da je bila zver a onda nije vise zver i opet ce biti.
Ne kazem to ja..

Zver nije postala nesto drugo.

Ali vise nije zver.

Ali zasto nije?
Pa objasnio sam nekoliko puta.

Zato sto joj je zadata smrtna rana kaze biblija i zato sto je zver izgubila silu i vlast, ne moze da deluje vise kao zver.

Ali bilija kaze da ce opet biti.

Kada joj politicka sila bude vracena.

Tada opet deluje kao zver.

ETO DA KAZEMO DA BI TI RAZUMEO, SADA JE KAO MEDVED, SPAVA ZIMSKI SAN.

USPAVANA ZVER:

2. Екуменизам је ново средство подјармљивања православних под богопротивну унију са Ватиканом;
3. Таква екуменистичка унија са Ватиканом је само први корак ка глобалистичкој изградњи Новог светског поретка и у њему синкретистичког обједињавања свих религија у једну, на челу које ће бити „човек безакоња и син погибли“(Сол 2, 3);

http://www.eparhija-prizren.org/?p=12056

Prvi puta sam na ovom forumu i odlucih da se ukljucim u diskusiju. Rado idem u Adventisticku crkvu, mada ne i cesto, ali su mi do sada najiskreniji i duboko fokusirani na Bozju rijec. Sklon sam da prihvatim da je zig zvijeri povezan sa nepostivanjem Sabata, rukom kao simbolom djela i celom kao simbolom misli i vjere. Medjutim, kako ni jedna crkvena doktrina nije otvorena za nova tumacenja i odstupanja, ja tu vidim problem. Znamo da u vrijeme izlaska iz Egipta nije postojao pisani kalendar, vec se Sabat odedjivao na osnovu Mladog mjeseca, sto bi i bio prvi dan u sedmici, te bi sedmi bio Sabat. U medjuvremenu je Rim u pokusaju da zamuti vodu (moje tumacenje) skrojio kalendar koji se bazirao vise na bizarnim proracunima polozaja Sunca na nebu i tako nakon porodajnih muka kreirao Julijanski i Gregorijaski kalendar kojeg imamo danas. Mora se medjutim primjetiti a ovaj danasnji solarni kalendar se ne poklapa sa prvobitnim Bogom danim racunanjem vremena u odnosu na Mjesec, odredjenim prilikom stvaranja svijeta. Tako da imamo da danasnje subote nisu biblijski Sabat, osim kada se ponekad i poklapaju u datoj godini. Molio bih da se o ovome ramisli, a evo dajem i link:

https://www.worldslastchance.com/yahuwahs-calendar/the-way-divides.html

Ја се делимично слажем са Библијом има ту историјских доста историјских елемената.

Нимрод - Нино Белов
Потоп - десио али није био од Бога већ од Грејсових
Егзодус јевреја под вођством Мојсија - делимично тачан. био је је Мојсије. али избаците магију добијену од Бога. Доказ за то су пронађени у облику доказа на дну мору, остаци егупатских кацига, кочија и коњских кости.
Јерихон - десио се геноцид над не јеврејима као и монструозни покољи Мисираца и Хананејаца.
Исус Христ измишљотина и једини историјски лик је Понтије Пилат.

Prvi puta sam na ovom forumu i odlucih da se ukljucim u diskusiju. Rado idem u Adventisticku crkvu, mada ne i cesto, ali su mi do sada najiskreniji i duboko fokusirani na Bozju rijec. Sklon sam da prihvatim da je zig zvijeri povezan sa nepostivanjem Sabata, rukom kao simbolom djela i celom kao simbolom misli i vjere. Medjutim, kako ni jedna crkvena doktrina nije otvorena za nova tumacenja i odstupanja, ja tu vidim problem. Znamo da u vrijeme izlaska iz Egipta nije postojao pisani kalendar, vec se Sabat odedjivao na osnovu Mladog mjeseca, sto bi i bio prvi dan u sedmici, te bi sedmi bio Sabat. U medjuvremenu je Rim u pokusaju da zamuti vodu (moje tumacenje) skrojio kalendar koji se bazirao vise na bizarnim proracunima polozaja Sunca na nebu i tako nakon porodajnih muka kreirao Julijanski i Gregorijaski kalendar kojeg imamo danas. Mora se medjutim primjetiti a ovaj danasnji solarni kalendar se ne poklapa sa prvobitnim Bogom danim racunanjem vremena u odnosu na Mjesec, odredjenim prilikom stvaranja svijeta. Tako da imamo da danasnje subote nisu biblijski Sabat, osim kada se ponekad i poklapaju u datoj godini. Molio bih da se o ovome ramisli, a evo dajem i link:

https://www.worldslastchance.com/yahuwahs-calendar/the-way-divides.html

Ovo je tema o zigu zveri.

Imamo temu za postavljane pitanja pa sam ti tamo odgvorio o sabatu:

Ovde je link teme:

http://forum.krstarica.com/showthre...-mozete-postavljati-pitanja-iz-biblije/page37

Poslednja izmena:
2. Екуменизам је ново средство подјармљивања православних под богопротивну унију са Ватиканом;
3. Таква екуменистичка унија са Ватиканом је само први корак ка глобалистичкој изградњи Новог светског поретка и у њему синкретистичког обједињавања свих религија у једну, на челу које ће бити „човек безакоња и син погибли“(Сол 2, 3);

http://www.eparhija-prizren.org/?p=12056
Objedinjavanje svih religija u jednu, posebno ujedinjavanje svih hrišćanskih religija nije moguće!

Jedina religija koja je u nekoj meri jedinstvena i koja može da se ujedini jeste Islam. Ako se bude ujedinio, nema sile koja će moći da mu se suprotstavi, pogotovu ne, u odnosu na Islam, sitni hrišćanski ogranci.

Ako svet dođe do jedinstvene religije, to neće biti nikakva ujedinjena religija, pogotovu ne pod vođstvom Pape. Biće to Islam.

Kao i uvek, svi koji teže usitnjavanju rade u korist velike sile.

Objedinjavanje svih religija u jednu, posebno ujedinjavanje svih hrišćanskih religija nije moguće!

Jedina religija koja je u nekoj meri jedinstvena i koja može da se ujedini jeste Islam. Ako se bude ujedinio, nema sile koja će moći da mu se suprotstavi, pogotovu ne, u odnosu na Islam, sitni hrišćanski ogranci.

Ako svet dođe do jedinstvene religije, to neće biti nikakva ujedinjena religija, pogotovu ne pod vođstvom Pape. Biće to Islam.

У немој то да му причаш, тврдиће да промовишеш Ислам, а можда ће почети да сумња да си муслиман. Тако он разговара када нема аргумената.

Али, ти си генерално у праву- то о чему он прича, да ће се све религије потчинити Ватикану је немогуће. И неће се десити.

Ovo mi je sve nkako ne argumentovano.

Sve religije se vec ujedinhavaju pod ekunenizmom.
Radi se u najvece na tome sa uspehom.
I vidi se jasno da je pastvo tu vodece.
To kazu i protivekumenske struje u SPC. Jer vide. Stavio sam link o tome unazad.
Pa u islam sa njima.
Reci da nije tako je neucenost zbog ne poznavanja tematike.
Reci da nije tako je kao da bi neko kazao da rata u Siriji nije bilo.

Upravo dogadjaji sa islamom ce dovesti do toga da se vecina islama prikloni svetskoj religijl.

To se dogadja,kao na primer ovo:

http://www.radiosarajevo.ba/multimedia/video/muslimanski-hor-pjevao-bozicne-pjesme-u-crkvi/248613

Smeo bi da se opkladim da si katolickog porekla.
Neko od tvojih.
Nemam nista protiv katolika.
Vec protiv onoga sto ce papstvo u buduce raditi i vec radi.

Poslednja izmena:
Sto se tice Islama.
Ne smetaju mi ni oni sve dok nisu nasilni.
Da li se mogu ujediniti?

Ako ste imali priliku da upoznate prave arape, a ja jesam.
Njima je predistinacija za nejedinstvo stavljenja u genima.
Bog se pobrinuo.
Oni su samo bic za hriscanstvo ali drugo mu ne mogu nista.
Kao sto mi neki arapi sami kazu:
Arapin bi za novac prodao i svoju majku.
Kazu mi da narod vise veruje Izrailskoj vojsci nego svpjoj.
Navodili su mi primere, necu sada o tome.
Samo jedan.
Ako se u I zraiau izvrsu neki napad.
Sutra I zrailska vojska zna tacno i precizno ko je to i gde i koja mu je kuca.
Odkud zna?
Arapi su vec prodali tu osobu za sekundu.
I zrailska vojska ulazi i unustava tacno i precizno njegovu kucu i vraca se.
Narod se krece normalno kao da vojska nije tu.
Znaju da se nikome ne
ce desiti nista.
Kada prolazi arapska vojska, svi beze u kuce.

Ali recimo d se arapski svet,to jest Islam ujedini.
Sta oni mogu?
Sam Izrail svojim naoruzanjem moze sve da ih unusti. A gde je Rusija, Evropa, Merika, Kina.
Itd.

Moralno otpalo hriscanstvo ima vec i imace problena sa radikalnkm i islamom.
To ce mu biti kazna.
Ali vise od toga ne.
Prelazak na Islam nece biti, po neki.
Jer su sadasnji dogadjaji ucinili da im se on ogadi.
Rodila se mrznja.

Ako bi ikada arapski svet mogao da se ujedini, to je bilo sada sa I silom.
Ali vidimo da vise sile nade to.
Razbijanjem i sila je takvo verovamje skroz sruseno.
Ali nesto ce se ipak desiti tamo u Siriji i okolnih zemalja.
Po bibliji one ce biti sravnjene.
I tamo ce izbiti treci svetski.
Izmedju Rusije i njenih saveznika i merike i njenih.
Moguce sa sledecim merickim predsednikom?
Mozda nam je Bog kroz Trampa dao jos malo vremena.
O tome sam pisao temu vec odavno.

Pre nego je ovaj rat u Siriji poceo ili pre mesanja Rusije tamo.
Kako sam to mogao da znam da ce tamo kuvati?

Evo je tema;

http://forum.krstarica.com/entry.ph...ATRUBI-I-POGIBE-TRECINA-LJUDI-NA-ZEMLJI-ZASTO

Poslednja izmena:
Sto se tice Islama.
Ne smetaju mi ni oni sve dok nisu nasilni.
Da li se mogu ujediniti?

Ako ste imali priliku da upoznate prave arape, a ja jesam.
Njima je predistinacija za nejedinstvo stavljenja u genima.
Bog se pobrinuo.
Oni su samo bic za hriscanstvo ali drugo mu ne mogu nista.
Kao sto mi neki arapi sami kazu:
Arapin bi za novac prodao i svoju majku.
Kazu mi da narod vise veruje Izrailskoj vojsci nego svpjoj.
Navodili su mi primere, necu sada o tome.
Samo jedan.
Ako se u I zraiau izvrsu neki napad.
Sutra I zrailska vojska zna tacno i precizno ko je to i gde i koja mu je kuca.
Odkud zna?
Arapi su vec prodali tu osobu za sekundu.
I zrailska vojska ulazi i unustava tacno i precizno njegovu kucu i vraca se.
Narod se krece normalno kao da vojska nije tu.
Znaju da se nikome ne
ce desiti nista.
Kada prolazi arapska vojska, svi beze u kuce.

Ali recimo d se arapski svet,to jest Islam ujedini.
Sta oni mogu?
Sam Izrail svojim naoruzanjem moze sve da ih unusti. A gde je Rusija, Evropa, Merika, Kina.
Itd.

Moralno otpalo hriscanstvo ima vec i imace problena sa radikalnkm i islamom.
To ce mu biti kazna.
Ali vise od toga ne.
Prelazak na Islam nece biti, po neki.
Jer su sadasnji dogadjaji ucinili da im se on ogadi.
Rodila se mrznja.

Али нису само Арапи муслимани. Ислам не познаје ни расу, ни народ. У Исламу имаш разне народе и разне државе, човече, имаш Турке, Шиптаре, Татаре, Казахстанце, Индонежани, Пакистанци, Чечени, итд, итд. А да имаш и белце међу муслиманима. То је глобална религија, није окренута само ка једном народу или раси. Имаш црнце муслимане.

Тако да све то што причаш о Арапима уопште не мора да се везује за све муслимане који живе на свету.

Neko od tvojih.
Ево знао сам. Одакле теби право да људе етикетираш на тај начин? Стварно ме занима, одакле ти то право? Рибар је човек атеиста пре свега, али је реалан, а ти га етикетираш само зато што не мисли исто као и ти. Секташки менталитет.

Што се тиче екумунизма: еклуменизам јесте лош пројекат, ја сам против њега свакако. Свестан сам итекако да постоји и идеја светске, глобалне религије. Али, то није римокатолицизам, нема основа за такву тврдњу, нема шансе да ће се све друге религије покорити папи. Певање у хору није никакав доказ за то. То је поента.

Е да, ЕУ чланица Францска је забранила јавно ношење Крста. Толико о ,,моћи" и ,,утицају" Ватикана на данашњу политику. Ватикан нема никакав утицај. Једину наду ја видим у нашем Православљу.

Vi definitivno ne verujete Bogu na reč.

Zar se danas ne donose zakoni protiv terorizma?

(da li ste videli zakon koji je donesen u Francuskoj po pitanju nadgledanja građana)

Da li u slučaju III Svetskog rata (6. truba iz Otkrivenje) mislite da će da radi internet?

Zar ne vidite da Sotona završava svoje delo kontrole nad planetom?

Не лоопај. Све је то имишљено да би се таласало масама и да би им се узимала лова.

Укључиш мозак и доста тога је већ решено.

Neko od tvojih.
Ovo ne zaslužuje komentar. Da je reč o nekom drugom izbrisao bih.

Da li ti zaista misliš da sitni, i međusobno zavađeni, ogranci hrišćanstva, imaju ikakvu šansu protiv jedinstvenog Islama?

Upravo zato što su međusobno teško zavađeni (tvoje je pisanje dokaz) radije će se prepustiti Islamu nego da mu se zajednički suprotstave. Treba li ti jači argument?

Ni Islam ,a ni druge vere nisu obuzete đavolom!
Đavo je neandertalac u našim genima i kad primitivan čovek ne uspeva da ga obuzdava,tada
đavo (neandertalac koji je i izgledom bio arhetipska slika đavola s mitoloških crteža!)ovladava njegovim
porivima i određuje ponašanje!
Skori primer "vas niko ne sme tuči!" je pookrenuo u masama neandertalce i veliki broj ,do tada,čestitih ljudi
je krenuo u "antibirokratsku revoluciju" i zapalio SFRJ! Tzv "Šolević trans"
A takvih primera je bilo u svim religijama i svim ideologijama!
Mali okidač i neandertalikus skače iz gena,nabija adrenalin u mozak i udri! ! !
Hriščani su imali templare,Islam janićare,japanci kamikaze,ameri jastrebove Hirošime i Nagasakija...
Neandertalikusi,kakvi đavoli...
Da se to egzaktno izmeriti!Pih...

Ovo ne zaslužuje komentar. Da je reč o nekom drugom izbrisao bih.

Da li ti zaista misliš da sitni, i međusobno zavađeni, ogranci hrišćanstva, imaju ikakvu šansu protiv jedinstvenog Islama?

Upravo zato što su međusobno teško zavađeni (tvoje je pisanje dokaz) radije će se prepustiti Islamu nego da mu se zajednički suprotstave. Treba li ti jači argument?

O kada bi samo jos citao sto pisem.
Ili mozda ne razumes bas dobro Srpski?

Nema sta mi da se suprostavljamo.
Vec oni kod kojih su dosli.
Mi smo to vec na Kosovu.
A oni ce to uraditi pisao sam o tome.
Kada bih se ja pitao, pomogao bi Rusiji u S iriji a onda sve ove sto su dosli u Evropu a prave probleme, vratilo nazad.

Ako sam rekao da su oni bic za Evropu.

Sta treba uraditi sa bicem?

Sta.

A koliko su oni opasnost, trenutno se vodi rasprava na politici.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/776034-Opasnost-od-Arapa/page2

Islam nikada nece i ne moze biti jedinstven.
Genetski su prokleti za to.
Citaj unazad opsirnije.
Ali mislim da ne razumes sve sto pisem jer je srpski izrazeno.
Radikalni medju njima ce tek biti opasni za Evropu.
To se sece u korenu i to je zadarak drzave i ona ima pravo pred Bogom da sprovede pravdu.

Poslednja izmena:
Ne moj.
U Srbiji se u raznim krajevima prica malo drugacije.
Vidno je i iz ovog zadnjeg posta da to neznas.
Ali ne razumem zasto se onda ljutus?
Stvarno je to miguce da ne razumes ispravno.
Pogotovo ako si hrvat ili cak i da si sa drugog kraja.
To je moguce i nema nista lose u tome.
Jer ono sto mi pises kao odgovore kao da nikada ne citas sta pisem.
Pa sam ne citanje iskljucio jer je stalno tako.
Pa je moguce da ne razumes dovoljno Srpski iz mog kraja.

Back