Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 44.619
Molim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sto vam rekoh.
Pocinje.
Bice sve vise:
http://forum.krstarica.com/showthre...ije-i-proteruje-radikalne-muslimane-islamiste!
Samo me zanima sto im ne daju drzavu kao sto smo mi morali?
I zasto su nas bombardivali a oni pocinju da budu radikalniji prema njima nego mi?
Сви познаваоци немачких прилика кажу да је то само предизборно лагање, слично као што је код нас Дачић ономад лагао у кампањи да ће да хапси без милости шиптарске терористе, па није било ништа од тога. Тако кажу људи који прате немачку политику. Мада, видећемо опет.
Ne mozes da uporedjujes nasu i nemacku politiku.
Nemci su precizni i tacni.
Resice oni to hiruski, nece ovi da obladaju njima.
Samo im treba vreme da se oslobode nekih zakona koji su losi za momentalnu situaciju.
Ali nemacka nikada nece biti sto je bila.
Svet ne samo nemacka.
Nemci ne rade napanet pa sta bude.
Sve sistematski i po programu.
Prvo se osiguraju i znaju unspred sta ce biti posle ako ovo ucine ili ono.
Брате, политичари су свуда исти, и овде и код њих. Сви лажу да би добили поене на изборима. То је чињеница. Е сад, као што је то Сноуден открио, Немачка и уопште државе ЕУ су под потпуном контролом Америке, која их шпијунира, контролише, командује им.
Дакле, Немци ће моћи нешто да ураде ако им Америка то буде дозволила. А да ли ће тога бити, видећемо.
Evo sto vam rekoh.
Pocinje.
Bice sve vise:
http://forum.krstarica.com/showthre...ije-i-proteruje-radikalne-muslimane-islamiste!
I zasto su nas bombardivali a oni pocinju da budu radikalniji prema njima nego mi?
Nas su bombardovali zbog puno drugih stvari ali to nije tema isto kao sto nije tema ni "nedeljni zakon" lepo je da svako da svoje misljenje ali ne treba preterivati i odvesti temu u adventisticko ucenje.
Nema ovde adventisticko ucenje. To nikoga ne zanima.
Niti su oni tema.
A niti je gore u tekstu rec o nedeljnom akonu.
Ovde se trudimo da na osnovu biblije pronadjemo sta je sta.
Pljuvaci i rugaci, molim da ne spamuju.
Ne mozes da uporedjujes nasu i nemacku politiku.
Nemci su precizni i tacni.
Resice oni to hiruski, nece ovi da obladaju njima.
Samo im treba vreme da se oslobode nekih zakona koji su losi za momentalnu situaciju.
Ali nemacka nikada nece biti sto je bila.
Svet ne samo nemacka.
Nemci ne rade napanet pa sta bude.
Sve sistematski i po programu.
Prvo se osiguraju i znaju unspred sta ce biti posle ako ovo ucine ili ono.
Nema ovde adventisticko ucenje. To nikoga ne zanima.
Niti su oni tema.
A niti je gore u tekstu rec o nedeljnom akonu.
Ovde se trudimo da na osnovu biblije pronadjemo sta je sta.
Pljuvaci i rugaci, molim da ne spamuju.
Kako nema, 80% teme dva lika kuckaju referate o nedeljnom zakonu ubise temu
Polako covece, kako sam kvaran ? Nego reci ti meni gde sam to postavio da tvrdim da je rec o nedeljnom zakonu? Bas ne tvrdim bukvalno nista a taj nedeljni zakon iznose adventisti (misle da je to to) ja licno kao PRAVOSLAVAC sta mislim imas napisano negde na pocetku a ako te zanima nije problem da se opet napkucka...
Evo sto vam rekoh.
Pocinje.
Bice sve vise:
Nas su bombardovali zbog puno drugih stvari ali to nije tema isto kao sto nije tema ni "nedeljni zakon" lepo je da svako da svoje misljenje ali ne treba preterivati i odvesti temu u adventisticko ucenje.
Kako gde???
Na ovo gore si rekao sledece:
Brate kakve veze ovaj moj tekst gore koji si naveo ima sa nedelnjim zakonom?
I onda pitas jos gde i kako si kvaran?
Jos bi i istinu da sakrijes?
Tema je zig zveri, pa te molim da ne navodis skretanhe sa teme.
Ako nesto znas na temu, izvoli, a ako ne, onda se cuti.
- - - - - - - - - -
Do nedelnog zakona ja jos nisam dosao.
Mozda cu?
Tebi je Pravoslavlje jos jedna u nizu protestantska zajednica?! Javljaju se i drugi samo ovih par adventista na svaki post bace dve strane citata i kako oni znaju.