- Poruka
- 76.576
Рибар не само да је испао паписта, него ће још испасти и Хрват. Али, срећом, нису секташи попут Гласника меродавни да одређују ко је шта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!Рибар не само да је испао паписта, него ће још испасти и Хрват. Али, срећом, нису секташи попут Гласника меродавни да одређују ко је шта.
Рибар не само да је испао паписта, него ће још испасти и Хрват. Али, срећом, нису секташи попут Гласника меродавни да одређују ко је шта.
Hvala!![]()
Koje ulizavanje.
Toliko si kvaran da od hriacnstva imasa samo h.
"Lupetanje gluposti je neotuđivo pravo slobode govora, ali neko to shvati kao obavezu."
U selu gde sam odrastao bila je samo jedna jedina hrvatska porodica. Nismo s njima bili u srodstvu. Njihova je ćerka išla sa mnom u isti razred.
Ne pamtim ništa loše od njih, niti o njima. Ako to znači da sam Hrvat - jesam!
A sta bi to trebali lose da ocekujemo od njih?
To sto bi mogao da upamtis, sta bi trebalo da bude?
Papa i nedeljni zakon.
Jesam li pogodio na šta ciljaš?
Ne nisi.
Kakve vrze to ima sa katolickim vernicima?
U postu je rec o nekim kat vernicima.
Potpuno si promasio. Par stotina km.
Ovo nije tema o papi, ali ti samo o njemu govoriš.O Papi se govvori kada tema to zahteva.
A ovo je tema o tome, ali ne govorimo samo o tome.
Post koji si pomenuo ne govori o tome.
Gledaj svoja posla da ti Bog ne bude posle kriv kad pocne da udara po tebi ono sto si trazio.
Za sve ima granice zapamti to.
Pa i igranje sa Bogom i verovanjem, itd.
Tvoja netrpeljivost ili mržnja prema Papi vidi se sa drugog kraja sveta. Zapitaj se koliko je to hrišćanski.O Papi se govvori kada tema to zahteva.
Tvoja netrpeljivost ili mržnja prema Papi vidi se sa drugog kraja sveta. Zapitaj se koliko je to hrišćanski.
Ovo nije tema o papi, ali ti samo o njemu govoriš.
Ušao ti je u um i vlada tobom.
Gotov si, samo ti je on u glavi i ne dozvoljava ti da o bilo čemu drugo misliš.
Tvoje muke su paklene, ne bih voleo da sam u tvojoj koži.
Kada te citam, dobijam zelju da prestanem o papi?
Pokusaj ti vredi.
Ali nece uspeti.
Nikako ne treba da voliš Papu. Niti to iko od tebe traži.Da li ces onda reci da ga volim i da sam postao hriscanin!
Nikako ne treba da voliš Papu. Niti to iko od tebe traži.
Ovde je naglasak na mržnji. Nebitno je da li je to Papa ili neki beskućnik, pa čak i bombaš - tolika mržnja koju ti ispoljavaš ...
Dakle, ponavljam mržnja - da li je to hrišćanski? I još jednom: mržnja?
"Lupetanje gluposti je neotuđivo pravo slobode govora, ali neko to shvati kao obavezu."
U selu gde sam odrastao bila je samo jedna jedina hrvatska porodica. Nismo s njima bili u srodstvu. Njihova je ćerka išla sa mnom u isti razred.
Ne pamtim ništa loše od njih, niti o njima. Ako to znači da sam Hrvat - jesam!
Koliko su moji zaključci besmislica vidi se iz pisanja drugih učesnika u raspravi.A ti tvoji zakljucci da mrzim papu su besmislica.
Koliko su moji zaključci besmislica vidi se iz pisanja drugih učesnika u raspravi.
Što se mene tiče, misli što god hoćeš. Sreća po mene pa je sve napisano. Takođe je napisano i mišljenje drugih. Koga zanima pročitaće.
Na lična pitanja mogu da odogovorim samo na pp sagovornicima koje cenim.Nisi mi opet odgvorio na dva pitanja.
Ako to ne ucinis, nemoj vise nikada da mi se obracas, nikada.
Na lična pitanja mogu da odogovorim samo na pp sagovornicima koje cenim.
Hvala!Ali nije bitno, za mene je diskusija zavrsena.