Kad se ne kikoću na muška omalovažavanja.Svaka žena je lepa na svoj način. Postaju ružne kad progovore.
Predivna ružnoća postojanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se ne kikoću na muška omalovažavanja.Svaka žena je lepa na svoj način. Postaju ružne kad progovore.
Ovaj tvoj post smstram pretnjom. Zato štoAli prizivanjem mizoginije ti kršiš pravilnik krstarice jer promovišeš stavove neke grupe ili organizacije, u ovom slučaju feminističke.
Mizoginija sama po sebi nije kažnjiva i ne može niko da zabrani nekome da to ne bude. Ono što je zabranjeno je diskriminacija, proganjanje i naravno nasilje.
Sram te bilo ti sad pominjes misandriju!Ne, to nije mizoginija, vec je zapravo ginocentrizam. Jer, zaboga, ne smes da pomenes ni jednu kategoriju vezano za zene, inace si protiv njih. Podseca na nesto? Naci?
Ljudi kategorizuju, polno kategorizuju - da li svi, ne, ali vecina da, tako stvaraju kriterijume i cesto se kriterijumi poistovete sa vecinom. Da li je to pametno ili nije je drugo pitanje.
Drugim recima zene kao ne kategorizuju muskarce? Lep, crn, visok, zgodan, plave oci, neophodan, bogat, sonja, kilavko, nizak, celav, debeo, mrsav,pametan glup, sposoban nesposoban i td.
Da li je to lepo, pa nije, ali isto tako ne mozes da zabranis ljudima da to rade.
E sada, kada usmeris na jedan pol i kazes: Ne smes to radis inace si protiv toga pola! Jer taj pol ne sme da se kategrozuje, to je zapravo sovinizam, jer se predstavlja iznad ostalih.
A obicno takve osobe i te kako kategorizuju drugu stranu i pljuju po istoj i insistiraju na toj relaciji. Ja tebe smem, cak je i pozeljno, ti mene ne smes.
Tako da...beznadezni slucajevi.
nije feminizam zabranjen ali je zabranjeno promovisanje, kao što je zabranjeno promovisanje bilo kog drugog pokreta bez prethodnog dogovora sa administracijom (vlasnikom foruma).To je u tvom svetu feminizam zabranjen s mizoginija poželjna (jer je ne prepoznaješ)
Bože sačuvaj. Ja sam zagovornik slobode govora i za mene je sve prihvatljivo do onog trenutka kada neko hoće da ućutka neistomišljenike bez obzira što oni ne krše bilo koji zakon niti direktno ikoga vređaju. (Ne računa se ako se neko negde prepozna)Da mi možda ne smeštaš ban
![]()
To je pokret. Kao što je i The Men's Rights Movement (MRM).Ovaj tvoj post smstram pretnjom. Zato što
1. Feminizam nije zabranjen
2. Feminizam nije ni grupa ni organizacija pa ni ne može da bude zabranjen (koliko god ti želeo)
3. Nisam čak ni spomenula feminizam, to je tvoja tumačenje
4. Mizoginija je ponašanje koje vi sprovoditi na temi i nije zabranjeno da pričam o tome, ne izmišljaj da jeste.
Samoobriši se i samoprijavi se
Zabranjena je promocija, da regrutuješ članice i slično.
StvarnoOOali ne možeš da zahtevaš da se na osnovu toga cenzuriše priča.
Dušice mogu da nazivaju žene krševima, objektifikuju ih (što je mizoginija) ali su veoma osetljivi kad im se to natrlja na nos.Nije problem o tome pričati, ali mnogi su ovde iskusili represalije čim neko pomene da je nešto "mizogino". Zato smo neki veoma osetljivi na to.
Nisi sada, ali je krenulo u tom pravcu. A već imamo iskustvo kada neko kaže "ovo je uvredljivo za žene" ili jednostavno "mizogino". To se momentalno briše a akteri se obično kazne. To dovodi do toga da se mnogi suzdržavaju da bilo šta kažu da ne bi bili anatemisani.
Gde piše decidno da je "zabranjeno regrutovanje članica i slično", molim citat.
Jer imam spisak od 13 regrutkinja i 2 regrutsa.
StvarnoOO
A kad sam zahtevala da se cenzuriše, m
Ponavljam, možeš da kažeš, samo po sebi nije problem i ogroman brojh muškaraca nije time pogođen. Ali je problem ako insistiraš da se sve što etiketiraš kao "mizogino" cenzuriše a akteri kazne. A izašlo bi ti se u susret od strane administracije ako bi prijavila. Toga je bilo dosta u poslednjih nekoliko godina, mnogi muškarci su trajno banovani. Neki opravdano, neki baš i ne.Dušice mogu da nazivaju žene krševima, objektifikuju ih (što je mizoginija) ali su veoma osetljivi kad im se to natrlja na nos.
Nježni cvjetići
Previše pretpostavki si mi pripisao.Nisi sada, ali je krenulo u tom pravcu. A već imamo iskustvo kada neko kaže "ovo je uvredljivo za žene" ili jednostavno "mizogino". To se momentalno briše a akteri se obično kazne. To dovodi do toga da se mnogi suzdržavaju da bilo šta kažu da ne bi bili anatemisani.
Ponavljam, možeš da kažeš, samo po sebi nije problem i ogroman brojh muškaraca nije time pogođen. Ali je problem ako insistiraš da se sve što etiketiraš kao "mizogino" cenzuriše a akteri kazne. A izašlo bi ti se u susret od strane administracije ako bi prijavila. Toga je bilo dosta u poslednjih nekoliko godina, mnogi muškarci su trajno banovani. Neki opravdano, neki baš i ne.
Muskaraci su poluretardirani mamini sinovi, zanimanje navijaci.Suština je da smo mi, po pitanju svega, veoma nerealni. Nismo najlepši, najpametniji....samo smo prosek kao i svi u ostalim državama u okruženju. Pritom smo nekulturni i bahati....pošto si rekao da je to muški izbor žena, možda je bilo prikladnije da počneš od toga kakvi su nam muškarci?
Drago mi je da se u ovome slažemoIznošenje mizoginih stavova nije isto što i širenje mizoginije
Deca su svima prioritet a me samo ženama. To je logično jer su deca i treba im pomoćDeca su ženama prioritet br 1. Prosta biologija.
Logicno.Meni su lepe.
Problem je samo što taj odnos može biti limitiran, jer čini mi se da u vezi sa njom VI nikada nećete biti prioritet, za nju će prioritet biti njena deca.
Mislio sam da joj njihova veza bude prioritet.Logicno.
Sa druge strane, jesi li bilo kojoj osobi prioritet 24/7 a da je odrasla i uracunjiva?
Pa da, ali nekako su se promenila pravila igre od dvadesetih, jel?Mislio sam da joj njihova veza bude prioritet.
Ok, istina, ali ako si kompletno slobodna, da se tako izrazim, onda imaš više vremena za zajedničke hobije, putovanja, zajednička društva.Pa da, ali nekako su se promenila pravila igre od dvadesetih, jel?
Imaju ljudi poslove, hobije, prijatelje...
Ti sam se bavis raznim stvarima, sigurno nisi u fazonu tinejdzera vise?![]()
Fakat.Ok, istina, ali ako si kompletno slobodna, da se tako izrazim, onda imaš više vremena za zajedničke hobije, putovanja, zajednička društva.
Moji vala nisu sitni, rodili se sa pet kilaŽene sa sitnom decom?!?
wtf???
Meni je svaka prava, drugačije ne umem.Fakat.
Nadje li ti Hane tu pravu?![]()
To da li su zene sa decom lepe - jesu lepe po mnogo osnova - ali ovde to nije tema.
Lepe zene su lepe i kad su umorne, zato sto su esencijalno esteticki lepe i cak i kad imaju decu i mnogo obaveza (lavljih).
Zao mi je sto se ovde neki osecaju prozvanim, u pitanju je jednostavno posmatranje realnosti - da li je realnost uvek lepa - pa nije!
Sto se mene tice mozete i da obrisete sve, to nece promeniti istinu. Ni istina nije uvek lepa. Deal with it.