Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.434
pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.
Ima mnogo keva koje srastu sa decom i ni po meni to nije zdravo, ali i dalje nema nikakve veze sa temom i lepotom. Lepa žena je lepa žena i sad se postavlja pitanje :da li je postavljac teme siguran da mnogo puta do sad nije video lepu ženu bez dece , a ona zapravo ide na posao , a deca su joj u vrticu i on sad u svojoj statistici nju svrstava u tabor žena bez dece , ne znajući da ona itekako ima sitnu decu, samo sto je on nju video bez dece ? Na kom uzorku je radjena statistika , da li se odnosi samo na ljude koje poznaje ?
Ja imam dvoje, nisam nesto prelepa, ali ljudi često u prevozu misle da nisam prešla 25 godina , iako sam zagazila u 36-tu ,pa sad , ja mislim da sam dovoljno lepa čim prolazim kao osoba od 25 , kad nisam s decom, niko ne bi ni pomislio da ih imam