Žene sa decom

ja govorim ovde o lepim zenama, a to sto vam se vrti po mislima to nije tema. MILF je spomenut da neko ne bi otisao na tu stranu. (a i to je istina samo nije za ovu temu)

jbt niko ne cita temu....
Ja čitam. Ne znam, ne razumem, kao žensko, zašto žene ovako reaguju. Očigledno niko nije pročitao ŠTA piše.

Pročitale smo odlično.
A što ženama ne smeta da ih zagledaju i razvlače ko stoku i svrstavaju u torove: top riba, lepotica, prosečna, krš...je pojava koja se zove: internalizovana mizoginija
Ne razumem zašto koristiš pojam "mizoginija". Lepo ti zvuči? Meni ne.
Čovek ima nenormalno mnogo razumevanja prema meni, iako sam žensko.
U ovom slučaju, s obzirom da znaš da sam žensko, pojam mizoginija odnosi se na tebe, ne na njega.

U ovom slučaju, s obzirom da znaš da sam žensko, pojam mizoginija odnosi se na tebe, ne na njega.
Zato što jeste mizoginija. To što je tebi neprijatno zbog toga (kvari neka prijateljstva, dobro ćaskanje...) nije moja stvar.

Ako ima razumevanje prema tebi, šta želiš da kažeš? Da svi ostali treba da ćute? Nisi samo ti žensko....to je osnovni problem žena, vređaj druge dok god si sa mnom super....

Ali HOĆU
Jer je forum javna društvena mreža.
Kao što oni imaju potrebu da kenyaju po ženama, imam i ja pravo i želju da kenjyam po njihovom kenyanju
:lol:
Ali prizivanjem mizoginije ti kršiš pravilnik krstarice jer promovišeš stavove neke grupe ili organizacije, u ovom slučaju feminističke.
Mizoginija sama po sebi nije kažnjiva i ne može niko da zabrani nekome da to ne bude. Ono što je zabranjeno je diskriminacija, proganjanje i naravno nasilje.

Ali prizivanjem mizoginije ti kršiš pravilnik krstarice jer promovišeš stavove neke grupe ili organizacije, u ovom slučaju feminističke.
Mizoginija samo po sebi nije kažnjiva i ne može niko da zabrani nekome da to ne bude. Ono što je zabranjeno je diskriminacija, proganjanje i naravno nasilje.
pa cak i kad nije... takav
ostatak necu da komentarisem.

Mizoginija sama po sebi nije kažnjiva i ne može niko da zabrani nekome da to ne bude. Ono što je zabranjeno je diskriminacija, proganjanje i naravno nasilje.
Problem je što pišu, a ne čitaju Pravilnik

Postoji ogroman napor feminstikinja da proguraju mizoginiju kao govor mržnje, što jeste kažnjivo delo. Ko zna, možda će nekada i uspeti? Da nije pobedio Tramp, verovatno bi uspeli u SAD, a odatle pravac kod nas.

Dugo cekam da imam slagvort da zapisem jednu opservaciju. Mislio sam da ce mi se pojaviti tema kao na ljisu na temu 'ja mlad ocu da se zenim zenom ali me mlade zene ne shvataju ozbiljno', i onda neko rece negde na temama pa nemoj neku ono bas lepu da juris. I tako ponukan tim stavom poceo sam da posmatram zene sa sitnom decom sa stanovista lepote.

Opet na stranu perverzija zvana MILF. Moja prosecna konstatacija je:

Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)

e sad da li je to samo moj utisak ili i vi vidite nesto u tome? Da li su lepotice diskriminisane sto se dece tice? Ili se lepotice sa decom ne vide? Ili se zene trude da ne izgledaju atraktivno sa decom? Ili je nesto sasvim sesnaesto? Da li cemo mi kao nacija da poruznimo generalno?

Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.
Teško je ovo da se lomi na nesrećnom detetu.

To je u tvom svetu feminizam zabranjen s mizoginija poželjna (jer je ne prepoznaješ)

Da mi možda ne smeštaš ban

:lol:

Back