poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
uvek sam gledao da bude sto manje kolaterarne stete, na zalost ne uspeva uvek
iskren odgovor
..c'est la vie..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek sam gledao da bude sto manje kolaterarne stete, na zalost ne uspeva uvek
e jeste..... i onda sam se probudio i shvatio da sam sinoc gledao dva ipo muskarca![]()
To mi nek uvek govore, a neke prečutno daju do znanja, ali ne iskorištavam nikog. Ako sam uopšte razumeo tvoja pitanja, 100 u 1.![]()
A što se tiče sexa, ako to sama želi i ako mi inponuje.![]()
Još ništa, nedoručkujem skoro nikadsta ste doruckovali danas?
da vidimo da li ste baš dobrice![]()
Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte?![]()
napicio bi je u svakom slucaju iako nista ne krijem
Budi moja pa češ znatiKoliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
test za dobrice
Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje?![]()
test za dobrice
Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje?![]()
Budi moja pa češ znati![]()
Žabice lepo što si odgovorila, ali ovde muškarci odgovaraju, mi ne moramo, ali dobroja pa ne razumem ovo pitanje ič ?Ali hajde da probam da odgovorim.. Jaaa, pa čestooo a za njega ne znam dok ne napadnem
![]()
Žabice lepo što si odgovorila, ali ovde muškarci odgovaraju, mi ne moramo, ali dobro
..
ja kad napadnem on se prepadne..ta taktika![]()
ja pa ne razumem ovo pitanje ič ?Ali hajde da probam da odgovorim.. Jaaa, pa čestooo a za njega ne znam dok ne napadnem
- - - - - - - - - -
ja pa ne razumem ovo pitanje ič ?Ali hajde da probam da odgovorim.. Jaaa, pa čestooo a za njega ne znam dok ne napadnem
- - - - - - - - - -
heheheh![]()
test za dobrice
Ja sam se prepao tebe i kad me nisi napala.Žabice lepo što si odgovorila, ali ovde muškarci odgovaraju, mi ne moramo, ali dobro
..
ja kad napadnem on se prepadne..ta taktika
..
aaaaaa zbunilo te ovo ON..pa to je znaš već ko?![]()
ja ovo nisam skapirao![]()
jos nista post je cekam rucak da jedem mesanu salatu sa tunesta ste doruckovali danas?
nekad manje nekad vise trenutno viseKoliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
nisam dobricatest za dobrice
Žabice lepo što si odgovorila, ali ovde muškarci odgovaraju, mi ne moramo, ali dobro
..
..
Daj, budi jasnija, nije da si napalila sad na mene?test za dobrice
..
..
Ja sam se prepao tebe i kad me nisi napala.![]()
jos nista post je cekam rucak da jedem mesanu salatu sa tune
nekad manje nekad vise trenutno vise
nisam dobrica![]()
test za dobrice
Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON (predmet ženske želje i obožavanja, ne bih medicinski termin) pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje?![]()
ko s ejos zenskog napada plasi![]()