Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jeste..... i onda sam se probudio i shvatio da sam sinoc gledao dva ipo muskarca :mrgreen:

..Charli :zper: :lol:

- - - - - - - - - -

To mi nek uvek govore, a neke prečutno daju do znanja, ali ne iskorištavam nikog. Ako sam uopšte razumeo tvoja pitanja, 100 u 1. :)

A što se tiče sexa, ako to sama želi i ako mi inponuje. :)

razumeo nego šta!
..
iskreno

:lol: test za dobrice

Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje? :lol:

ja pa ne razumem ovo pitanje ič ? :lol: Ali hajde da probam da odgovorim.. Jaaa, pa čestooo a za njega ne znam dok ne napadnem :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje? :lol:

ja pa ne razumem ovo pitanje ič ? :lol: Ali hajde da probam da odgovorim.. Jaaa, pa čestooo a za njega ne znam dok ne napadnem :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Budi moja pa češ znati :lol:

heheheh :zper:

sta ste doruckovali danas?
jos nista post je cekam rucak da jedem mesanu salatu sa tune
Koliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
nekad manje nekad vise trenutno vise

nisam dobrica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back