- Poruka
- 482
Nisam niti pokušavam da budem.Da li ste dobar ljubavnik ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam niti pokušavam da budem.Da li ste dobar ljubavnik ?
nacuo sam nesto sta je to za pamcenje mRadite li Kegelove vežbe?
Da li ste dobar ljubavnik ?
Jel ste nekad bili osisani na 0 ?![]()
Radite li Kegelove vežbe?
Čarape su verovatno jedinica banalnosti. Ne znam ko ih nije dobio.Najbanalniji poklon koji ste dobili od žene, ono tipa brijač, ona kineska žaba za privlačenje para, afteršejv, maketu aviona, džemper koji ne volite, šta li je to bilo?![]()
Radite li Kegelove vežbe?
Čarape su verovatno jedinica banalnosti. Ne znam ko ih nije dobio.
Mada, čini mi se da si ti otvorila temu o knjigama samopomoći, pa sam još tada hteo ispričati kako mi je majka u nekoliko navrata zaredom prilikom važnih datuma darivala knjige samopomoći - tipa ''Živeti ili životariti'', ''Zašto su ljudi tako zli?'' i sličnih naslova. Naravno da sam se izbedačio i posle treće ili četvrte takve knjige je zamolio da mi ih više ne poklanja. Dakako da ih nisam pročitao.
Inače mama je šampion banalnih poklona. Za jednu Novu godinu mi je poklonila aparat za merenje pritiska. Dobro je da nije bilo za rođendan, mada sam to svejedno bolnim intenzitetom doživeo. Dakle i tu sam se izbedačio.
Pa me je jednom snimila dok smo bili u kupovini gde sam uzeo neki džemper na V izraz i pritom joj rekao da mi se nešto dopada taj fazon a nemam ni jedan takav - e od tada pa narednih 6 - 7 godina sam o raznim prilikama dobijao najrazličitije fensi džempere u tom fazonu. Na kraju sam prošle godine otišao sa džemperom u radnju i zamenio ga za neku jaknicu. Nadam se da smo sada tu stvar sa džemperima prevazišli.
Deca takođe umeju da poklanjaju gluposti. Obično ono što prvo vide, ili nešto što se njima sviđa - naruto karte naprimer.
Ah, trebalo je da odgovorim za ženu. Nema veze.
Dižem yaya od rođenja i šetam ih levo-desno.Jel se to računa?Radite li Kegelove vežbe?
Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
To pre svega nije dobar izbor.Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
mogo bihDa li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
Da li bi hteli, zeleli ili mogli?
Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
Money,money?mogo bih
mogo bi ako je bez jezika tj. nema ,dapace to bi bilo pozeljno !
nene nisi ukapirala pileci mozak ,napisao sam samo ako je nema tj. nema jezik , da cuje i vidi se podrazumeva.
nene nisi ukapirala pileci mozak ,napisao sam samo ako je nema tj. nema jezik , da cuje i vidi se podrazumeva.
Da vidi slepa devojka?
ово би био баш исцрпан одговор!
..
може на још које питање одговор
...
само пар страна уназад
Već duže vreme mi niko nije rekao da sam duhovit, osim posprdno, recimo kada iznesem neku ideju. Vidiš, nisam o tome razmišljao dok nisi pitala.Vama kažu tako neki da imate smisao za humor?![]()
Odabrao sam ovo:
Već duže vreme mi niko nije rekao da sam duhovit, osim posprdno, recimo kada iznesem neku ideju. Vidiš, nisam o tome razmišljao dok nisi pitala.
Sad kad malo bolje razmislim, pamtim sebe kao mladića kojem je govoreno da je duhovit. Ali tad sam bio mlad i lep. A sad kad sam ostario nisam više duhovit.
Da li je moguće da su mi govorile da imam smisla za humor samo da bi me odvukle u krevet? Da li je moguće da sam život proživeo u zabludi mislivši o sebi kao o duhovitom čoveku? A zapravo sam bio samo zgodan.
Inače sam stvarno mislio da sam duhovit. Čak sam razmišljao i da se oprobam u stend apu; gledao sam tamo neke, nisu me se nešto dojmili. Što ne bih mogao i ja? Samo ne znam gde se to prijavljuje za nastup.
Eto, recimo, svaki od tih komičara ima priču o majci. Mogao bih da krenem sa pričom o njenim poklonima i o tome kakve sve poklone dobijamo od nama bliskih, a kad primetim da ih nisam nasmejao mogu da nastavim šou sa ovom pričom o duhovitosti. Nadam se da bih ih oraspoložio.
Kizo ne podrazumeva se to što ti hoćeš...vidi pitanje, navedeno je da je slepa..a ti dodao da je i nema...
...ova koju ti nude ne vidi, a o sluhu nije bilo govora
..
moguće je da nisam ukapirala...sigurno si ti u pravu............negde, ko zna gde![]()
.
- - - - - - - - - -
Wolf...ne vredi nešto Kiza nije danas u formi...![]()