Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi spot Jeremy. :heart:

- - - - - - - - - -

Pitanje: Da li se izbezumite od straha kada imate visoku temperaturu, zaboli vas zub, stomak i sl?
Ne, ali bio sam ozbiljno zabrinut prošle jeseni kada sam počeo da pišam krv.

Pitanje:

Da nadjete torbu punu love,na ulici, ,sta bi ste ucinili..?
Vratio bih, ako ima dokumenata u njoj, ili ako objave oglas o nestanku. Uvek pomislim da je to neki nesretnik skupio za bolesno dete, ili je prodao kuću, ili tako nešto. Ne treba mi tuđa muka.
A

Na primer: koji vam je omiljeni slatkis?
Da li vam se nekad desilo da se kresnete sa ribom posle sat vremena poznanstva?
Sta radite kada pobedi vas klub?
Volim sve slatkiše, a zavisno kako -kad mi je neki omiljeni.
Desilo se, nije prošao ni sat.
Puca mi prsluk za bilo koji klub, mada me malčic obraduje kad vidim pobedu naših ljudi, u bilo čemu, a na međunarodnim takmičenjima.
Sta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
Svakave gluposti sam radio, teško je tu probrati najgoru.

A šta može za tako kratko, sem da se pojebe sa mlekadžijom, poštarom, vodoinstalaterom, onim kurtzem za kablovsku, električarem, komšijama, trenerom, prdavcem polovnih automobila i većim brojem nepoznatih muškaraca i po kojom žemskom. I nemojte priču kako žene to ne rade po ceo dan, o tome su i filmove snimali, bre.

A šta može za tako kratko, sem da se pojebe sa mlekadžijom, poštarom, vodoinstalaterom, onim kurtzem za kablovsku, električarem, komšijama, trenerom, prdavcem polovnih automobila i većim brojem nepoznatih muškaraca i po kojom žemskom. I nemojte priču kako žene to ne rade po ceo dan, o tome su i filmove snimali, bre.

Jesi gledao i filmove nekog drugog zanra ili samo ovakve?:lol:

sve to možeš i kao muškarac:lol:

Naucna fantastika....Postajete zensko , recimo 48h...Sta bi ste sve radili (ili radile ) za to vreme ?

Istraživački rad, uglavnom. Da naučim kako tačno da doziram stisak, dodir, trajanje tako da ih raspametim. Solo izlazak u grad, da vidim koji i kakvi, sa kakvom pričom će mi prići, kako će me gledati i kako ću se ja osećati od tih pogleda. Provera tog čuvenog ženskog skenerskog pogleda i poređenje sa mojim, da vidim koliko više ili manje detalja zapažamo. Poređenje orgazma, koji su inteziteti i koja stimulacija daje koji intezitet. I tako nešto, sve u naučne svrhe, razume se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back