Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.777
jako sam ponosan na sebe sto nista sto uradim ne smatram blesavim,bas mi nista ne pada na pametSta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jako sam ponosan na sebe sto nista sto uradim ne smatram blesavim,bas mi nista ne pada na pametSta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
Sta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
naravno pre 20 g.Sta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
Ne, ali bio sam ozbiljno zabrinut prošle jeseni kada sam počeo da pišam krv.Prvi spot Jeremy.
- - - - - - - - - -
Pitanje: Da li se izbezumite od straha kada imate visoku temperaturu, zaboli vas zub, stomak i sl?
Vratio bih, ako ima dokumenata u njoj, ili ako objave oglas o nestanku. Uvek pomislim da je to neki nesretnik skupio za bolesno dete, ili je prodao kuću, ili tako nešto. Ne treba mi tuđa muka.Pitanje:
Da nadjete torbu punu love,na ulici, ,sta bi ste ucinili..?
Volim sve slatkiše, a zavisno kako -kad mi je neki omiljeni.A
Na primer: koji vam je omiljeni slatkis?
Da li vam se nekad desilo da se kresnete sa ribom posle sat vremena poznanstva?
Sta radite kada pobedi vas klub?
Svakave gluposti sam radio, teško je tu probrati najgoru.Sta bi izdvojili kao nesto najblesavije sto ste uradili do sada, bilo sta ....?
Naucna fantastika....Postajete zensko , recimo 48h...Sta bi ste sve radili (ili radile ) za to vreme ?

probala sve sto ne mogu ko muskarac![]()
a šta je to što može da stane u okviru 48 sati?
da piškiš čučeći ?
Sta na primer ?![]()

ja sav video zenu da cak stojeci pisa.

Pa to ranije bilo normalno, posebno u seoskim sredinama, ide baba ,nosi futu, rasiri malo nozice i ladno se ispiski , onako stojeci. Malo futicom op,op i nastavi dalje ....![]()

ja sav video zenu da cak stojeci pisa.
odgovori na prvi deo mog pitanja, šta je to tipično za žene a da bi mogao da uradiš u tom nekom kratkom vremenskom roku?

ono o cemu vi sve sanjate i mastate a retko se usudjujete da sprovedete![]()

Lepo kazi sta bi sve radio za tih 48h, nemoj tu ko kisa oko Kragujevca....![]()

A šta može za tako kratko, sem da se pojebe sa mlekadžijom, poštarom, vodoinstalaterom, onim kurtzem za kablovsku, električarem, komšijama, trenerom, prdavcem polovnih automobila i većim brojem nepoznatih muškaraca i po kojom žemskom. I nemojte priču kako žene to ne rade po ceo dan, o tome su i filmove snimali, bre.

Jesi gledao i filmove nekog drugog zanra ili samo ovakve?![]()

navatavam dedu lovana s jednom nogom u grobuNaucna fantastika....Postajete zensko , recimo 48h...Sta bi ste sve radili (ili radile ) za to vreme ?
A šta može za tako kratko, sem da se pojebe sa mlekadžijom, poštarom, vodoinstalaterom, onim kurtzem za kablovsku, električarem, komšijama, trenerom, prdavcem polovnih automobila i većim brojem nepoznatih muškaraca i po kojom žemskom. I nemojte priču kako žene to ne rade po ceo dan, o tome su i filmove snimali, bre.

vec radim, pricam sta hocu ja ne sta pitaju drugi i sta zele da cuju, okolisem, zamajavam, lepo mi da smaram druge, vrtim se u krug
al to nije sve ima nesto sto ne mogu ko muskarac![]()

Naucna fantastika....Postajete zensko , recimo 48h...Sta bi ste sve radili (ili radile ) za to vreme ?