Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ok, te po kojekude
koliko ima obrazovanih i amostalnih zena i devojaka koje ne vise po kaficima i nisu ko mica cica i ostale
sta se svi lozite na te, a sve vam bodu oci :lol:
mnogo ste neozbiljni
nisi u pravu..bas tu tematiku ovih dana pomenuh ko se gde krece..i kazem da se godinama krecem po adi gde bi navodno trebale biti devojke koje gotivim..sport..zdrav zivot..ne puse..ne bleje po kaficima..i nikad nisam tamo upoznao ono sto trazim

Naci, zenama je kes najvazniji? :lol:

Zar imate tako nisko misljenje o cici mici i ostalima?

Nisam rekao da je to moje misljenje, nego sam ti samo najavio sta sledi. I, kao sto vidis, bio sam u pravu. ;)

ajd da kazem na lep nacin, bitna vam je najvise licna sigurnost, jos kad bi je mogle osigurati bez svog rada. . . .. ..
nije da nema pravih zena, ali zahvaljujuci tv pink-u. . . ... .
po kaficima su sve kao sa grand parade ;D

Ovo je tacno. Samo ce neka folirantkinja da kaze da joj nije sigurnost na prvom mestu. To je opste poznata stvar.

pa ok, te po kojekude
koliko ima obrazovanih i amostalnih zena i devojaka koje ne vise po kaficima i nisu ko mica cica i ostale
sta se svi lozite na te, a sve vam bodu oci :lol:
mnogo ste neozbiljni

Lozimo se mozda u smislu da su dobre za neku snosku i slicne kombinacije. Ali to se ne zeni...mislim svasta. ;)

]
Naš je praznik svakog dana u kafani i mi ga lepo proslavljamo a zbog vas se odričemo 8 marta.

to oni sto im je svakodnevica ovakva :)

ovako.jpg

Slažem se da je vreme za slavlje, ali to je trenutak kada ti član porodice odlazi, više neće biti isto. A i ta mlada mora da ode od svojih roditelja, da ode i da se prilagodi nekim drugim ljudima.

Pod pretpostavkom, ide da ostvari nov i bolji i lepsi zivot, a ne u rat... A prilagodjavanje drugim ljudima pa uvek ce ga biti, na poslu, u prodavnici, cak i sa svojom porodicom... Sve je to zivot i stvar je samo kako ces nesto u zivotu shvatiti. Uvek moras da se prilagodjavas, taj/ta ko ne radi to, obicno tone...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back