Ortak2
Primećen član
- Poruka
- 548
Jeste, od tad je išao kod nje svaki danDa li mu se barem posrećilo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, od tad je išao kod nje svaki danDa li mu se barem posrećilo?
Ma to zovem online estetika. To je efekat kolektivne estetike. Kroz istoriju ima puno primera prenaglasavanja ljudske forme cak i do mere deformacije. Izduzene glave u starom egiptu na pr.Sa jedne strane, muškarci osuđuju plastične operacije, sa druge strane hiljadu lajkova za AI kojoj su prenaglašene obline.
(Nisam htela da primer bude vulgaran, u bikiniju ili u seksi odeći i pozama, dovoljno je i ovo da se shvati šta pitam - njeni kukovi, bokovi - stvarno vam se dopada?)
Pogledajte prilog 1764271
Hvala na odgovoru, a poslednja rečenica me zasmejalaMa to zovem online estetika. To je efekat kolektivne estetike. Kroz istoriju ima puno primera prenaglasavanja ljudske forme cak i do mere deformacije. Izduzene glave u starom egiptu na pr.
To je i online, pocev od jakog uticaja anime i mange iz japana koji je online eksplodirao jos pre 15 do 20 godina. Tako se ta estetika prosirila i kroz gejming kulturu. Izmedju je potencirana kroz soc mreze i eto devojaka sa ultra tankim strukom, velikim grudima, velikom zadnjicom, jakim butinama i dugim nogama. Uzgred takva estetika je u dizajnu imala i ulogu u ekspanziji rts, hack and slash i sl zanrova koji su imali karaktere koji se vide iz pticije ortogonalne perspektive. Takodje je i ingame kostumizacija karaktera dovela do prenaglasenog.
AI generise samo ono sto mu je dostupno pretrazivacem, a toga je internet prezasicen.
Realno prepao bih se da treba da legnem s takvom devojkom.
Pa ne, ta devojka ima deformaciju kukova. Iskacu joj za dva ramena u proporcijama. Zamisli da hodas sa tolikim kukovima i nogama? Jos u stiklama.Hvala na odgovoru, a poslednja rečenica me zasmejala
![]()
Jadna. Jbte.Pa ne, ta devojka ima deformaciju kukova. Iskacu joj za dva ramena u proporcijama. Zamisli da hodas sa tolikim kukovima i nogama? Jos u stiklama.
Pa nije jadna, to je ai generisana slika. Izdeformisana estetika prenaglasavanjem. Ne ide to tako u st zivotu.Jadna. Jbte.
Zbog ovoga sam mislila da pričaš o nekoj devojci koju ti znaš.Pa ne, ta devojka ima deformaciju kukova.
I opet...nisam skapirala da analiziraš sliku tj devojku sa slike.Iskacu joj za dva ramena u proporcijama. Zamisli da hodas sa tolikim kukovima i nogama? Jos u stiklama.
С тим што је овај твој чед, како да кажем а да га не увредим?Pa nije jadna, to je ai generisana slika. Izdeformisana estetika prenaglasavanjem. Ne ide to tako u st zivotu.
Kao i neki muski pandan njoj, neki chad sa prenaglasenom muskoscu poput vilice i ramenima i trupom ko dzoni bravo
Analiziram sliku.Zbog ovoga sam mislila da pričaš o nekoj devojci koju ti znaš.
I opet...nisam skapirala da analiziraš sliku tj devojku sa slike.
Morala sam otvoriti temu da vidim o čemu se radi, jedan forumaš mi je rekao da ga ova AI cura podseća na mene, samo s par sitnih razlika: proporcionalne grudi, manje usne, svetlije oči, bez tetovaža, svetlija kosa i duža haljina. Da budem iskrena… ne vidim nikakvu sličnost.Sa jedne strane, muškarci osuđuju plastične operacije, sa druge strane hiljadu lajkova za AI kojoj su prenaglašene obline.
(Nisam htela da primer bude vulgaran, u bikiniju ili u seksi odeći i pozama, dovoljno je i ovo da se shvati šta pitam - njeni kukovi, bokovi - stvarno vam se dopada?)
sad sam radoznao kako izgledasMorala sam otvoriti temu da vidim o čemu se radi, jedan forumaš mi je rekao da ga ova AI cura podseća na mene, samo s par sitnih razlika: proporcionalne grudi, manje usne, svetlije oči, bez tetovaža, svetlija kosa i duža haljina. Da budem iskrena… ne vidim nikakvu sličnost.
Ne mogu verovati da si se upecao, i to ne na sliku, nego na reč, što je puno opasnije.sad sam radoznao kako izgledas![]()
Ne mogu verovati da si se upecao, i to ne na sliku, nego na reč, što je puno opasnije.
ne znam, sta si ti? da li si sa ove planete, da li si čudo prirode, profesorica, vila, cura iz tramvaja ili od svega po malo, gledam te sa prozora ali ne mogu da te pronadjem, muzu, inspiracijuJer ti sad ne znaš da li sam vila iz knjige, profesorica iz snova, ili cura iz tramvaja koju si jednom izgubio iz vida a još pamtiš…
ne ne, vidim te kroz maglu, cekam da se razbistri da ti vidim kosu koja se njise dok vozis bicikl bez rukuA što se slike tiče, ti si je već nacrtao u svojoj glavi. I nijedna stvarna neće biti ni blizu…
AI daje sve neke slike koji imaju opšte uvrezeno mišljenje vecine.to je oblik peščanoj sata.grudi i zadnjica.idealni parametri za ženu,majku.jedino sto na ovom izbacilo tetovaže ali to je tek od skoro popularno kod žena.Sa jedne strane, muškarci osuđuju plastične operacije, sa druge strane hiljadu lajkova za AI kojoj su prenaglašene obline.