bickle
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
je l se grizete u sebi kad nešto pogrešite?
il vas boli ufce?
ni jedno ni drugo
boli me uglavnom dupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l se grizete u sebi kad nešto pogrešite?
il vas boli ufce?
Pod pretpostavkom, ide da ostvari nov i bolji i lepsi zivot, a ne u rat... A prilagodjavanje drugim ljudima pa uvek ce ga biti, na poslu, u prodavnici, cak i sa svojom porodicom... Sve je to zivot i stvar je samo kako ces nesto u zivotu shvatiti. Uvek moras da se prilagodjavas, taj/ta ko ne radi to, obicno tone...
Da li imate mob za koji vasa okolina (narocito devojka) ne zna, a sluzi vam za muvanje devojaka sa neta?
Da li je tacna teza da trazite svesno ili ne, zene koje mozete porediti sa svojim majkama? Tipa kuvanje, ponasanje prema vasem ocu itd...
Zvuci nakaradno, ali me zanima, jer ima primera i takvih.
Da li imate mob za koji vasa okolina (narocito devojka) ne zna, a sluzi vam za muvanje devojaka sa neta?
Jedete li limun?
ne znam za druge ali nikad nisam TRAZIO vec mi se desiloDa li je tacna teza da trazite svesno ili ne, zene koje mozete porediti sa svojim majkama? Tipa kuvanje, ponasanje prema vasem ocu itd...
Zvuci nakaradno, ali me zanima, jer ima primera i takvih.
ne basJedete li limun?
dobar sex je 10% veze a los 90..nije bitno prijateljstvo ni ista intereseovanja..posto posle veze prijateljstvo ne ostaje znaci nije ga ni bilo
Sta vam je najvaznije u vezi - kako funkcionisete u seksu, to sto delite zajednicka interesovanja ili
sto znate da imate u njoj najboljeg prijatelja na koga uvek mozete racunati?
Ili nesto drugo...
Sta vam je najvaznije u vezi - kako funkcionisete u seksu, to sto delite zajednicka interesovanja ili
sto znate da imate u njoj najboljeg prijatelja na koga uvek mozete racunati?
Ili nesto drugo...
Citav sklop pospesuje svaku komponentu veze.
osmeh na licu kad je vidim....
znaci - sve je bitno...
jeste li zaljubljive prirode?