Mr Goluza
Primećen član
- Poruka
- 730
aj kad smo kod plakanja..jeste li nekad zaplakali zbog devojke/zene?
Naravno,ali uglavnom zbog pogresne ,a ne zbog one za kojom sam treba oda zaplacem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada ste na nekoj veridbi, mlada izlazi iz kuće, počinje da plače, plaču i njeni, plaču i drugarice.....
Da li se u tim trenucima saosećate sa njom i ljudima koji plaču ili ste u fazonu ,, Pa *** šta plačete, nije umrla".
Pa ko jos place na svojoj svadbi,to je relikt proslosti,duh folklora da radis nesto zato sto ti je receno da tako to treba jer je i deda to radio ili malogradjanstine....
Vala bas. To mi glupo skroz.
Ja sam doziveo da su se jednoj mladoj keva i sestra obukle u crno i tako dosle na svadbu.![]()
Davno bese... sramota me da kazemBilo je to negde oko 1999 ili 2000-te...
Mislim da sam posle te veze i uopste tog teskog perioda postao onako bas kamen sto se tice iskazivanja emoocija i sl. Poslednja veza mi se zavrsila bas zbog toga. Ona je htela vise, a ja nisam umeo da joj pokazem. I mnogo me boli sto ona je zasluzivala vise, a ja joj nisam dao toliko. Ja se radujem u sebi, u sebi patim i u sebi volim i nikom ne pokazujem to... To je moj najveci teret... Ja sam emocionalno osakacen i nakaza...![]()
Sad u junu 32...
pa to je onda bilo neko baš veliko ranomladalačko razočaranje
nisi nakaza(lep ti avatar), ali ovo prvo...recimo da razumem
![]()
e ebi ga, ne valja ti to![]()
A sta da se radi...
pa nauchi
msm sve se mož opet naučiti, pa i ovo
(reče maja dok kucka iz sigurnosti svoje ljušture)
Da žena zna da kuva ,da je lepa ,da nema usta ,da ima usta,da sluša muža ,da ne gleda drugog osim muža svoga,Da zna da čisti riba i polira jednom rečju sve što muž zaželi.
sta je san svakog muskarca?![]()
Za ovo mozes i da unajmis nekoga, ne treba ti zena.![]()
zanimljivo
el se pitate nekad sta zene zele?
zanimljivo
el se pitate nekad sta zene zele?