Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naci, zenama je kes najvazniji?
Zar imate tako nisko misljenje o cici mici i ostalima?
nisi u pravu..bas tu tematiku ovih dana pomenuh ko se gde krece..i kazem da se godinama krecem po adi gde bi navodno trebale biti devojke koje gotivim..sport..zdrav zivot..ne puse..ne bleje po kaficima..i nikad nisam tamo upoznao ono sto trazimpa ok, te po kojekude
koliko ima obrazovanih i amostalnih zena i devojaka koje ne vise po kaficima i nisu ko mica cica i ostale
sta se svi lozite na te, a sve vam bodu oci
mnogo ste neozbiljni
Naci, zenama je kes najvazniji?
Zar imate tako nisko misljenje o cici mici i ostalima?
ajd da kazem na lep nacin, bitna vam je najvise licna sigurnost, jos kad bi je mogle osigurati bez svog rada. . . .. ..
nije da nema pravih zena, ali zahvaljujuci tv pink-u. . . ... .
po kaficima su sve kao sa grand parade ;D
pa ok, te po kojekude
koliko ima obrazovanih i amostalnih zena i devojaka koje ne vise po kaficima i nisu ko mica cica i ostale
sta se svi lozite na te, a sve vam bodu oci
mnogo ste neozbiljni
Pa bas to. J.bt vreme je da se raduje i valjda je to nesto sto ce joj pozitivno promeniti zivot...
ја бих рекао -мање ће да пишки..
Не разумем, а због чега плаче, то је неки ритуал, као нарицање?
Da je 8. Mart dan muškaraca, kako bi ste ga proslavljali?
Naš je praznik svakog dana u kafani i mi ga lepo proslavljamo a zbog vas se odričemo 8 marta.
je l se grizete u sebi kad nešto pogrešite?
il vas boli ufce?
ne grize me jer ne gresim..to jes gresim sto sam dobar al me to ne grize iako je greska
je l se grizete u sebi kad nešto pogrešite?
il vas boli ufce?
Pa ovaj i izgleda kao ja bemu lebac samo što ja imam puniju gajbu piva a za spremanje moje gajbe ćemo se dogovorimo.
.....
brišem komentar i podpitanje jer nemam volje da se raspravljam
Slažem se da je vreme za slavlje, ali to je trenutak kada ti član porodice odlazi, više neće biti isto. A i ta mlada mora da ode od svojih roditelja, da ode i da se prilagodi nekim drugim ljudima.