Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je instinkt,zivotinski deo nashe prirode.Zgodni zenski ekstremiteti inhibiraju receptore u mozgu koji traze odgovarajuchu partnerku za sex i produzenje vrste.Tu nema nishta zdravorazumsko nego samo osechaj za lepo koji je nashoj vrsti usadila priroda.

Ni malo se ne bih složio sa tim!!!!
Mene baš ta lepota inhibira,....
Životinjskog u meni ima jako malo,....

http://forum.krstarica.com/showthread.php/441011-Hajde-sada-neka-muskarci-pitaju-a-zenske-da-odgovaraju?p=19385241&viewfull=1#post19385241

Ovaj post me inspirisao da vas pitam, zasto gledate devojkama/zenama u noge i dupeta kad i sami imate i noge i dupeta?

Ne gledam zenama u noge i dupeta, to je jako nepristojna rabota, iako cesto rasirim svoje guzove pred ogledalom pogotovo ako se nadje neka bolna bubuljica. Detaljnije proucavam konfiguraciju terena lica, dinamiku ocnog pokreta. Od dusevno-karakternih osobina cednost i tankocutnost su danas na cijeni.

zasto na zene gledate ko da su dronjci i stalno ih procenjujete

Moj odgovor,.....TO NIJE TAČNO!!!
U današnje vreme moraš imati kritični stav prema svakom, dok ga dobro ne upoznaš,...
Zašto bi samo muškarci bili ti, među kojima je ,,najkvarnija roba,, ?
I muškarac ima pravo da očekuje od druge strane korektan i emotivan odnos,...
Svemu dođe kraj i zasićenje,....samo duhom siromašni imaju smisao amo u sexu,...
a i to im vremenonom dođe glava,....
:rtfm:

zasto na zene gledate ko da su dronjci i stalno ih procenjujete

Zamisli da si pripadnica plemena Asu (odn. Pare) u istocnoj Africi u kojem se zene svrstavaju u tri drustveno-ekonomske grupe. Te tri grupe se razlikuju po dobi i dijele na grupu onih zena koje vise ne mogu imati djece, na one koje jos uvijek imaju tu sposobnost, i na kraju na one sto je jos nisu stekli. Poseban izraz za majku kod njih jednostavno ne postoji (W. Guth, Die "Mutter" im Sprachgebrauch der Asu, 1937). Ako npr. muski pripadnik Asu naroda hoce da 'oznaci' svoju rodjenu majku, obicno ce reci "ona koja nije kadra da radja" (naziv grupe) i "koja me je rodila". S druge strane u njihovom jeziku ne postoje nazivi za sinove i kceri nego se svi oznacuju grupnim nazivom "mvanengu" (djeca).

da li ste toliko glupi da ne provaljujete da jedna ista zena stoji iza e-mejla na koji pisete pismo i
naloga sa kojim cetujete jedno isto vece..
cccc
Na internetu svako moze da ispadne glup.

Spusti se malo na zemlju sa pitanjima i budi realna.Nemoj da idealizujesh sebe a mushkarce da smatrash budalama jer je velika verovatnoca da chesh u RL izabrati budalu.

A ti ne znash da trebada budesh zabavan,pun kesha i ebesh tri puta na dan pa che te takve zaobilaziti?
Ocu bole me uvce se cimam za male pare
ako devojci upadne kamencic u patiku i vi joj je skinete, istresete kamencic i obujete je na skali od 1 do 10 koliko vam se svidja:think:

Koliko mi se svidja ako sam joj istreso kamencic iz patike?svidja mi se samo ako sam je istreso iz gaca

Zamisli da si pripadnica plemena Asu (odn. Pare) u istocnoj Africi u kojem se zene svrstavaju u tri drustveno-ekonomske grupe. Te tri grupe se razlikuju po dobi i dijele na grupu onih zena koje vise ne mogu imati djece, na one koje jos uvijek imaju tu sposobnost, i na kraju na one sto je jos nisu stekli. Poseban izraz za majku kod njih jednostavno ne postoji (W. Guth, Die "Mutter" im Sprachgebrauch der Asu, 1937). Ako npr. muski pripadnik Asu naroda hoce da 'oznaci' svoju rodjenu majku, obicno ce reci "ona koja nije kadra da radja" (naziv grupe) i "koja me je rodila". S druge strane u njihovom jeziku ne postoje nazivi za sinove i kceri nego se svi oznacuju grupnim nazivom "mvanengu" (djeca).

eh pa i kod nas je tako osim sto postoje majke
je l znaju ipak srodstvo ili ima incesta :II oni se mozda proucavaju zbog uvodjenja novog svetskog poretka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back