Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako započinjete razgovor kad prilazite devojci?
Pa iebiga ne moze iskreno pa mora u fazonu smesno originalno kao sto su ti dobre pertle de si kupila nisam nigde vido takve
da li vam je stvarno ,celog zivota potrebno da vam neko pokazuje sta i kako
izbaci djubre,kupi ovo kupi ono
idi tamo ovamo...

Nikad

Poslednja izmena:
Desilo mi se pre oko 11-12 god cini mi se..znaci to je ono lupanje srca i krcanje creva..najgore sto se to videlo i sto mi se montirala..ono ni njoj nije bilo svejedno..al je bila plesacica i videlo se u kom pravcu ide pa sam propustio i bio u pravu da bi s njom bio jednom nogom u grobu..to je ova iz spota kad se vec upropastila

shta znate da skuvate :)
pechena jaja se ne rachunaju :lol:
znate li uopshte da kuvate?

Знам све осим гледај сад, невероватно ал - СУЉПА нисам никад покушавао.. подварак, сарме, месо вако-нако, пилетину вако-нако, поврће гриловано, грашак и боранија ми је одлична..
Правим одличне чорбе, појавиле се бундеве, па ћу да уприличим наново једну чорбицу..чорба мајстор.
Знам и пите и све слично..лазање итд, проја ми није нека, ал шпанска пита одлична.
Колаче не, то не умем, знам једну са пишкотама и шумским воћем, ал може да прође
Мислим, са оваквим предиспозицијама ме и оженила једна ;)
Кување је кул, а сређивање кујне није

Spagete, caj, kafu, neke zaiebancije sa jajima, znam da podgrejem neko jelo, virsle, obarim krompir, hm...moguce da sam nesto preskocio...:mrgreen:
:hahaha::super:
koje vam je omiljeno jelo?
a omiljeno pice, žestina ili vince/pivce?
Domaca rakica i neko vince..crno..moze u kupinovo..jelo sta znam nisam nesto probirljiv cesto mi se jede losos i jagnjetina..od kiselog kupusa svasta..neke paste..al nije to sto bih mogao svakodnevno jesti..tako da se svodi na ono sto mi nije do sad dosadilo..proja i dobro suvo meso..med i mleko..gibanica i jogurt
imate li obichaj da bliskim zenskim osobama poklanjate cvece bez povoda(rodjendan, godishnjica ili slichno)?

kada ste poslednji put obradovali mamu ili sestru nekom sitnicom:)?

Cvece nikad uvek nesto prakticnije sto znam da ce koristiti

imate li obichaj da bliskim zenskim osobama poklanjate cvece bez povoda(rodjendan, godishnjica ili slichno)?

kada ste poslednji put obradovali mamu ili sestru nekom sitnicom:)?

Pa da budem iskren cvece bas i nisam kupovao skoro ali jesam neke simbolicne poklone za par dobrih drugarica, kad naletim na nesto za sta sam siguran da ce ih bas obradovati, bez povoda...
A sto se tice drugog pitanja, sa kevom sam u full-u a sa sestrom vise skoro i da ne govorim, bas losu komunikaciju imam sa njom...izuzetno arogantna osoba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back