Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Ma nije problem otrpeti, ali cim dijalog ne pali, treba dejstvovati...Sve ispod udarca mogu da iskuliram

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koje vam je omiljeno jelo?
a omiljeno pice, žestina ili vince/pivce?
e a pazite ovo... recimo postoje dve neke devojke koje vam se svidjaju a usto ih i poshtujete, nije da vam se samo animalno svidjaju. ali ni sa jednom niste u konkretnoj shemi nego se samo poznajete
i sad sta bude nekako se svo troje nadjete el vam se to desilo i da li su se pocupale i da li ste hteli da pobegnete. ovo je neodredjeno ali nema veze
Izabrao bih na osnovu izgleda i koja manje zvoca

a kako si izabrao izmedju te dve ili si odustao
 je ona prava
 je ona pravaje l ste nekad vi bili u toj shemi da neka bira izmedju vas i drugog nekog lika i kako se zavrshilo
a) drugi lik je bio poznanik ili ni to
b) drugi lik je bio prijatelj
bez veze ali ajde

koje vam je omiljeno jelo?
a omiljeno pice, žestina ili vince/pivce?
koliki vam je prag bola?
pri tom mislim na fizichki bol
Kako započinjete razgovor kad prilazite devojci?

shta podrazumevate pod zvocanjem
A ti ne znash da trebada budesh zabavan,pun kesha i ebesh tri puta na dan pa che te takve zaobilaziti?Kako sta pa one bubice kao nervozana je pa trazi u meni zrtvu bez razloga

To je instinkt,zivotinski deo nashe prirode.Zgodni zenski ekstremiteti inhibiraju receptore u mozgu koji traze odgovarajuchu partnerku za sex i produzenje vrste.Tu nema nishta zdravorazumsko nego samo osechaj za lepo koji je nashoj vrsti usadila priroda.Ovaj post me inspirisao da vas pitam, zasto gledate devojkama/zenama u noge i dupeta kad i sami imate i noge i dupeta?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/441011-Hajde-sada-neka-muskarci-pitaju-a-zenske-da-odgovaraju?p=19385241&viewfull=1#post19385241
Ovaj post me inspirisao da vas pitam, zasto gledate devojkama/zenama u noge i dupeta kad i sami imate i noge i dupeta?