Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e a pazite ovo... recimo postoje dve neke devojke koje vam se svidjaju a usto ih i poshtujete, nije da vam se samo animalno svidjaju. ali ni sa jednom niste u konkretnoj shemi nego se samo poznajete

i sad sta bude nekako se svo troje nadjete el vam se to desilo i da li su se pocupale i da li ste hteli da pobegnete. ovo je neodredjeno ali nema veze

koje vam je omiljeno jelo?
a omiljeno pice, žestina ili vince/pivce?

Curry. Nenadjebivo culno iskustvo koje (za mene) apsolutno nema premca u svijetu kulinarstva sto se tice (cjelokupnog) gurmanskog dozivljaja, bilo da se radi o nevjerovatnom ukusu ili omamljujucim i magicnim zacinima.

Voda u toku dana, viski od zestokog, belgijsko pivo, moze i crno.

e a pazite ovo... recimo postoje dve neke devojke koje vam se svidjaju a usto ih i poshtujete, nije da vam se samo animalno svidjaju. ali ni sa jednom niste u konkretnoj shemi nego se samo poznajete

i sad sta bude nekako se svo troje nadjete el vam se to desilo i da li su se pocupale i da li ste hteli da pobegnete. ovo je neodredjeno ali nema veze

Desava se ovde cupaju se nonstop i sta cu..moze samo da mi imponuje

koje vam je omiljeno jelo?
a omiljeno pice, žestina ili vince/pivce?

Roštilj. Omiljena pića su mi đus i pivo. Najviše pijem Lav i Stelu. Od žestine samo Džek Denijels. Vino ne pijem.

koliki vam je prag bola?
pri tom mislim na fizichki bol

Jebbem li ga... valjda je to neki prosek. Nije baš da znam koliko svi muškarci mogu da podnesu pa da se upoređujem sa njima.

Kako započinjete razgovor kad prilazite devojci?

Zavisi od inspiracije. Najčešće to bude šala i zajebancija, pa onda predstavljanje. Mada imam jednu rečenicu spremnu u šteku za slučaj da inspiracija zataji :mrgreen:

Ovaj post me inspirisao da vas pitam, zasto gledate devojkama/zenama u noge i dupeta kad i sami imate i noge i dupeta?
To je instinkt,zivotinski deo nashe prirode.Zgodni zenski ekstremiteti inhibiraju receptore u mozgu koji traze odgovarajuchu partnerku za sex i produzenje vrste.Tu nema nishta zdravorazumsko nego samo osechaj za lepo koji je nashoj vrsti usadila priroda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back