hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
Smrdele su gadno jednoj sto je kupovala u mom butiku. Bas sam tada popizdela na nju. Ostao je smradez u kabini satima posle nje.![]()
ne ljutim se na te zene to su moje drugarice sada i nismo vise "one" i ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrdele su gadno jednoj sto je kupovala u mom butiku. Bas sam tada popizdela na nju. Ostao je smradez u kabini satima posle nje.![]()
Najvise volim nista da ne radim![]()
da *ebem![]()

Ne kapiram kod koga bih ih ogovarao..ako mi oni pricaju o njima svakako dam sud o njihovom ponasanju
Extra svaki vid akcije tog tipa podrzavamUpoznate devojku, ona kaze da joj je hobi pole dance fitness, da li imate i kakve (ako imate) predrasude o njoj ?
Imaš pet dobrih drugara, jedan ima devojku i ti je ogovaraš kod ostale četvorice - ali ono, kroz zezanje, ne zlonamerno.
Mada mi se svidja tvoj odgovor.
Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?
Kakva dama?Razumem da Srpkinje nemaju pare ali su dobar deo njih koje ochekuju da im se plati rachun i ne vrachaju pozajmljene pare teshke seljanchure pa i kriminalci.Kad je posao u pitanju placha onaj ko je sazvao sastanak i tu ne postoje dame.Izadjite malo iz Srbije i nauchite od strankinja,pogotovo sa zapada ko,kad i shta placha.U lichnim kontaktima svako svoje.Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?
Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?

Al ipak mi draze kad cujem da i vi isto mislite.Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?
Kakva dama?Razumem da Srpkinje nemaju pare ali su dobar deo njih koje ochekuju da im se plati rachun i ne vrachaju pozajmljene pare teshke seljanchure pa i kriminalci.Kad je posao u pitanju placha onaj ko je sazvao sastanak i tu ne postoje dame.Izadjite malo iz Srbije i nauchite od strankinja,pogotovo sa zapada ko,kad i shta placha.U lichnim kontaktima svako svoje.

Nije do toga sto posto. Pomislih ljudi sa godinama prevazidju te detinjarije.
Upoznate devojku, ona kaze da joj je hobi pole dance fitness, da li imate i kakve (ako imate) predrasude o njoj ?

Zasto se durite i dizete nos, kad se devojka koju zovete ne javi? Mozda je bila u klozetu, podrumu, prala tepihe pa nije cula...
Kako da devojka zna ko je zvao, kad zovete sa privatnog broja ili cak iz tudjine sa fiksnog, pa se to pokaze kao nepoznat broj?
Ili zasto za vraga saljete poruke, a ne potpisujete se, zovete u 3 u noc i dahcete u slusalicu i sl.?
Ne radite to.