Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upoznate devojku, ona kaze da joj je hobi pole dance fitness, da li imate i kakve (ako imate) predrasude o njoj ?
Extra svaki vid akcije tog tipa podrzavam
Imaš pet dobrih drugara, jedan ima devojku i ti je ogovaraš kod ostale četvorice - ali ono, kroz zezanje, ne zlonamerno.

Mada mi se svidja tvoj odgovor.

Ne ne jedino mozda ono sto on sam prica pa kruzi dalje ali ne pamtim

Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?

Исправно је.
Мушкарац може чисто реда ради да понуди, али и да без речи прихвати да жена у тЕм случају плати. Пословни однос, молим лепо.

Da li je ispravno da na poslovnom sastanku zena plati racun ako je ona inicirala susret? Ja mislim da jeste. Moja koleginica kaze "ma ja sam dama, necu da placam"....nema toga u poslu! Sta vi mislite?
Kakva dama?Razumem da Srpkinje nemaju pare ali su dobar deo njih koje ochekuju da im se plati rachun i ne vrachaju pozajmljene pare teshke seljanchure pa i kriminalci.Kad je posao u pitanju placha onaj ko je sazvao sastanak i tu ne postoje dame.Izadjite malo iz Srbije i nauchite od strankinja,pogotovo sa zapada ko,kad i shta placha.U lichnim kontaktima svako svoje.

pa da, ako je inicirala, jedino ako on ne uleti onda pa kaze NeNE, ja cu... onda ona malo Ne ne dolazi u obzir ali on mushki poslovno to sredi i onda ona ne treba mnogo da se femka. ali mislim da treba posto je inicirala da razmislja da ce ona da plati... pa i ne samo kad je poslovni sastanak :I mozda jedino ako je pre toga bio dogovor da se drugacije pokrpe...
u nekim zemljama valjda ljudi mogu da daju i deo racuna i kod nas kad su grupna druzenja... ono daju kolko oce pa se skupi

Kakva dama?Razumem da Srpkinje nemaju pare ali su dobar deo njih koje ochekuju da im se plati rachun i ne vrachaju pozajmljene pare teshke seljanchure pa i kriminalci.Kad je posao u pitanju placha onaj ko je sazvao sastanak i tu ne postoje dame.Izadjite malo iz Srbije i nauchite od strankinja,pogotovo sa zapada ko,kad i shta placha.U lichnim kontaktima svako svoje.

svako svoje uvek je bas i dosadno i poslovno... mada je valjda lgupo da ocekujes da ce uvek ostali da ti plate... ali ako nekog TI zovesh onda je valjda ok da i platish osim ako ste toliko neformalni da moze konkretno da se dogovorite

Nisam musko ali ipak moram da odgovorim..:mrgreen:

Ja volim da ja platim kad pozovem, i neprijatno mi je kad mi neko placa, ali prvi put kad izadjem sa nekim a taj me pritom pozvao , mislim da jednostavno ostavim da on plati, tako su mi svi rekli da trebam da radim. Mozda nisu u pravu :think:

Zasto se durite i dizete nos, kad se devojka koju zovete ne javi? Mozda je bila u klozetu, podrumu, prala tepihe pa nije cula...
Kako da devojka zna ko je zvao, kad zovete sa privatnog broja ili cak iz tudjine sa fiksnog, pa se to pokaze kao nepoznat broj?
Ili zasto za vraga saljete poruke, a ne potpisujete se, zovete u 3 u noc i dahcete u slusalicu i sl.?

Ne radite to.

Poslednja izmena:
Zasto se durite i dizete nos, kad se devojka koju zovete ne javi? Mozda je bila u klozetu, podrumu, prala tepihe pa nije cula...
Kako da devojka zna ko je zvao, kad zovete sa privatnog broja ili cak iz tudjine sa fiksnog, pa se to pokaze kao nepoznat broj?
Ili zasto za vraga saljete poruke, a ne potpisujete se, zovete u 3 u noc i dahcete u slusalicu i sl.?

Ne radite to.

Kakva su to pitanja. Jel smo manijaci il` nismo. Dobro, umemo da budemo i svinje, ali manijaci je nasa uza specijalnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back