Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto se durite i dizete nos, kad se devojka koju zovete ne javi? Mozda je bila u klozetu, podrumu, prala tepihe pa nije cula...
Kako da devojka zna ko je zvao, kad zovete sa privatnog broja ili cak iz tudjine sa fiksnog, pa se to pokaze kao nepoznat broj?
Ili zasto za vraga saljete poruke, a ne potpisujete se, zovete u 3 u noc i dahcete u slusalicu i sl.?

Ne radite to.
Davanje broja podrazumeva obavezu javljanja

.Sam.

Pošto više od mjesec dana nisam posjećivao ovaj forum, moram da se vratim na postove 30+ dana unazad. :lol:
..da li postoji mogucnost da ako vas neko jako privlaci i zelite ga,..da vas to uplasi ? ,,toliko da ,nista i ne pokusavate ,,,i kada imate priliku
Ovo si fino zaključila. Desilo se.
shta znate da skuvate :)
pechena jaja se ne rachunaju :lol:
znate li uopshte da kuvate?
Ne umijem, ali bi volio da naučim. :)
Muče ga da saznaju kako se on oseća? :D
A on podiže raskrvavljenu glavu i prkosno pljune mučitelja, a ovaj naredi slugama da ga još prže strujom.. "Do kraja ovog dana on će nama pričati o svojim osećanjima :cool:" :lol:

Ovo je epic post. :hahaha1:

Zasto se durite i dizete nos, kad se devojka koju zovete ne javi? Mozda je bila u klozetu, podrumu, prala tepihe pa nije cula...
Kako da devojka zna ko je zvao, kad zovete sa privatnog broja ili cak iz tudjine sa fiksnog, pa se to pokaze kao nepoznat broj?
Ili zasto za vraga saljete poruke, a ne potpisujete se, zovete u 3 u noc i dahcete u slusalicu i sl.?

Ne radite to.
A možda se jebbala sa drugim hebena kurrva :neutral:

Zezam se.. Ne znam stvarno u kojoj meri parovi telefoniraju i to, stalno čujem sa obe strane o tim uznemiravajućim pozivima u pola noći, proveravanjima i slično.. Ne znam da li je konstantno telefoniranje uobičajeno u vezama ili ne? Pošto drugi vidim baš praktikuju to, ja nikad ne, niti su mene zivkale u toku dana da vide šta radim, provera ili dosada nebitno..
Ovo je epic post. :hahaha1:

Hvala hvala :lol:

jeste li ga ikad izmerili?
ako jeste, kad i zashto?
msm je l bilo u naletu inspiracije il je bilo planirano merenje :lol:

:ceka:

Svaki muskarac koji ti kaze da to nije uradio laze kao psina :lol:
Svi smo ga merili i to bar desetinama puta
Dosuse, to se obicno radi u tinejdzerskim godinama, a razlog je da se uporedis sa drugima ili onim sto si video, procitao, cuo
Nekad bude u naletu inspiracije, a nekad je planirano

Boze Majo :lol:
I lenjirom i krojackim metrom /dakako, on je neophodan za merenje obima :lol: /
I svim mogucim metrima, verujuci da je onaj prethodni pogresno izbazdaren, te da nam je znatno veci :rotf:

Krojackim..a jel oces i ti odgovoris ako te tamo pitamo:lol:

Галванометром :lol:
Главашем мислим да сам га најбоље измерио, упоредивши резултате са лењиром и кројачким метром..

:lol:

dzorzi, pa ja nemam k.itu pa da merim :confused:
al kontam da sam mushko, verovatno bih izmerila :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back