gost 233925
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Naravno da svako zasluzuje s kim smo u vezi i lepo je
jeste lepo, ali ja do sada nisam mogla ni sa kim, cak sam bezala od toga, sto dalje od ruke, to je bas nesto licno .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da svako zasluzuje s kim smo u vezi i lepo je
Kosture, daske i slicne rado prepustam drugima. 
Ko te lagao za ove mrsave? Mislim, to se loze neki pajseri na takve. Prave muskarcine vole da imaju nesto u ruci...za uhvatiti, pomilovati, drzati i sve ostalo.Kosture, daske i slicne rado prepustam drugima.
![]()

Ko te lagao za ove mrsave? Mislim, to se loze neki pajseri na takve. Prave muskarcine vole da imaju nesto u ruci...za uhvatiti, pomilovati, drzati i sve ostalo.Kosture, daske i slicne rado prepustam drugima.
![]()
bas si grozan, a sta cemo mi mrsave da radimo![]()

E, baš ti koji gledaju samo za šta da u'vate su daleko od pravih muškarčina!
E, baš ti koji gledaju samo za šta da u'vate su daleko od pravih muškarčina!
Da li je istina da muškarci prvo razmišljaju prvenstveno polnim organom, pa novčanikom pa tek onda srcem?
Da li je istina da muškarci prvo razmišljaju prvenstveno polnim organom, pa novčanikom pa tek onda srcem?

a mnogi muskarci ne biraju cure koje im se zaista dopadaju..vec one za koje drustvo misli da su ..ribe..sta vec..ista stvar je i sa zenama
To mozda rade cure. Zene, ne. One biraju muskarca za sebe, ne za drustvo.
Al si ga slozilaja uvek mislim racionalno glavom
Inače to mi je rekla jedna starija prijateljica, pa smo se nadovezale kako žene pretežno azmišljaju srcem. Još je u ,,Gorskom vijencu" Njegoš opisao slučaj jedne žene, koja se zaljubila u Turčina, udala se za njega i promenila veru. I tako dva lika nju ogovaraju, čudes e kako je to mogla da uradi i jedan kaže onu čuvenu:
,, Ćud je ženska tiješka rabota.
Ne zna žena ko je kakve vjere
Stotinu će promjeniti vjera
da učini što joj srce žudi"

Hahahahaha!
Muškarci: kada se šišate, imate li neku odredjenu frizuru, ili se šišate što kraće kako bi prošlo što više vremena do vašeg narednog šišanja?

A to za sede prijatelju nemoj da te brine. Jedan moj drug, takodje prosed za sebe kaže: ,,Kad je sneg na krovu, vatra je u kući"

Volite li svoju zenu/curu?

Volimo. I zenu, i curu i sve ih volimo.![]()