Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da moze, ali sudeci po rezultatima forumskih odgovora, ljubav je uvjetovana sex-om. U prevelikoj mjeri. A po samohvali jebbaca ne bih rekla da je sex tako kvalitetan. Ustvari jako je deficitaran.
Pa naravno da moze, ali sudeci po rezultatima forumskih odgovora, ljubav je uvjetovana sex-om. U prevelikoj mjeri. A po samohvali jebbaca ne bih rekla da je sex tako kvalitetan. Ustvari jako je deficitaran.
Ljubav ne postoji ako nema dobrog sexa.
Pa ne znam sto ne bi bio..ako znam sta radim malo je toga sto ne bih sebi prilagodio kod bilo koje devojke iole otvorene za experimentisanje..ako nece boze moj idemo dalje..ne bih bio u vezi da je ne volim manje vise na ovaj ili onaj nacin

Ako ima ljubavi onda i sex moze biti dobar. Ako ima dobrog sexa ne mora znaciti da ce biti i ljubavi.
može da ima ljubavi, a da u krevetu on ne zna gde udara (ili da ona leži ko klada)
dakle, dobar seks nije uslovljen ljubavlju
Ja sam napisala "Ako ima ljubavi onda I SEX MOZE biti dobar." Nosam rekla da je uslovljen ljubavlju. Ali ljubav bi trebalo da podrazumijeva bliskost, zelju za razgovorom i mogucnost slobode razgovora. A nadasve volju da se sujeta svede na najmanju mogucu mjeru. U tom slucaju se moze poraditi na obostranom zadovoljstvu u sexu.
ma, dobro, ja ti kažem da seks nekad ne može da bude dobar nikako, bez obzira što ima ljubavi... neko jednostavno NE UME.....
Ljubav ne postoji ako nema dobrog sexa.
ma, dobro, ja ti kažem da seks nekad ne može da bude dobar nikako, bez obzira što ima ljubavi... neko jednostavno NE UME.....
Svako moze da nauci,samo ako hoce i ako taj ko je sa njim zna lako ce mu pokazati.
ne mogu ja da naučim da pevam ako nemam sluha
ako me razumeš

ne vredi ti ništa ako nemaš sluha... nikakve tehnike niti profesori pevanja

Jes vido ti ove zene laki..kao nevesto postave pitanje a sve nesto izmedju redova znaju odgovor i odma znas da je suprotan![]()
Nema sedih kod mene, ono bas retko da se pojavi koja...kad uceste, onda cu da nabacim frizuru ala Halid, sa sve minivalom.![]()

Hahaha, što pa halid je baš gotivan![]()

Šta znači kada dobar frajer skreće pogled u prisustvo lepe devojke?![]()
Šta znači kada dobar frajer skreće pogled u prisustvo lepe devojke?![]()